Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bu ay içerisinde 3 defa modem değiştirdim. O önemli değil önemli olan sorun yaşatmasın yeter.
  • Öldürdüğü Oyuncu: 0
    Reset: 3
    Life: 452.5
    Mana: 290.0
    Strength: 500 Agility: 5000
    Vitality: 25 Energy: 25
    Nick: CaNCeL
    Class: Dark Lord
    Guild: MuTuRKA
    Level: 236
    Zen: 528353

sanırım stat hack
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: OfKeLi KaLaBaLıK

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

bu serverın gerçek expi kaç acaba öğrenebilirmiyiz? 1500x gibi kasmıyor da

kime sorarsanız sorun, aynı şeyi söyleyecektir

Hea 1500x die kakalıolar

Arkadaşım serverimizde oynuyormusun acaba?
    Eğer ki oynamıyorsan exp i kakalıyorlar gibi bir ithamda nasıl bulunabiliyorsun?
    Eğer oynuyorsan hesap adını söylermisin?

Bu kadar uğraşılmış bir serveri kötülemek bu kadar kolay olamaz unutmayın.
    Daha 4 günde bu kadar ilgli bu kadar alkış alan bir server e çamur atmak için bu serverden daha iyisini yapabilmelisinki ozaman bizimle aşık atabilecek duruma gelebilesin.
    Dikkat ediyorum bir iki kişi var bunu yapan nabız ölçüyor aklı sıra serveri kötüleme amaclarında OYNAMADIKLARI HALDE lütfen ALLAH KORKUSU olsun biraz içinizde bu sonuçta oyun hakkımızı yemeyin.
    Exp 1500 dür ne eksik ne fazla.

Ayrıca,
    Anca konulara yetişebilmişim neyse...
    DL kuşunun bug undan ilk günden beri haberimiz var ve kimlerin kullandığınıda çok iyi biliyoruz 2 elf arkadaşımız kullanmıştı bizde sonradan kaldırmıştık.
    Bug her client de işlemediği için ve versiyonumuzunda karma olduğundan dolayı bende işlemeyen bug YONETiM arkadaşımızda işliyordu 2 mizin versiyonu içinde halletmiştik ki ve satışa sunmuştuk ve şimdi gördükkü bütün hepsiyle uğraşmamız mümkün değil tek client den girilseydi karma olmasaydı pek bir sorun olmazdı ve ayrıca nokta spot olayı evet makineyi zorlar ama 2 gb ram e sahibiz serverde lag olduğunu sanmıyoruz ama nokta spot sizler için bir + teşkil ederdi neyse uzatmamın anlamı yok.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfBroS -- 25 Mayıs 2007; 1:11:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

Öldürdüğü Oyuncu: 0
    Reset: 3
    Life: 452.5
    Mana: 290.0
    Strength: 500 Agility: 5000
    Vitality: 25 Energy: 25
    Nick: CaNCeL
    Class: Dark Lord
    Guild: MuTuRKA
    Level: 236
    Zen: 528353

sanırım stat hack
    saygılar

bana duel teklif etti şüphelendim statlarına baktım ve ss aldım
  • Gereken yapılmıştır incelemek için burdan.
    Saygılar.
  • rankingde göremez oldum
    Cancel mi oldu acep
  • quote:

Orjinalden alıntı: WolfBroS

Gereken yapılmıştır incelemek için burdan.
    Saygılar.

helal olsun
    iste HIZ budur
    saygılar
  • Merhaba,
    Öncelikle bu bizim görevimiz ve görevimizin farkındayız ama sizlerin uyarısı olmasa bütün herşeye yetişmemiz mümkün olamıyor.

Ayrıca Kesintilere son vermek istiyoruz bunuda makine kiralıyarak yapmayı planlıyoruz buda google reklamlarına bağlı en azından her gün periyodik olarak 20 kişi tıklarsa her ay bu sayı sabit kalırsa makine kıralamamız mümkün olabilir.Ve artık kesinti sorunumuz olmaz lag zaten yok oyunda ama makine kıralanırsa ki umarız ozaman oyun verimi artması kaçınılamaz olur tek ricamız sizden bir tık umarız bunuda çok görmezssiniz oynadığınız servere.
    Umarın yanlış anlamazsınız ve sadece bir tıklama gibi basit bir desteği esirgemezsiniz bizim cebimize girecek birşey yok herşey sizler için.
    Saygılarımızla,
    Mu Turka Ekibi.
  • quote:

quote:

quote:

Hea 1500x die kakalıolar

Eğer ki oynamıyorsan exp i kakalıyorlar gibi bir ithamda nasıl bulunabiliyorsun?

Daha 4 günde bu kadar ilgli bu kadar alkış alan bir server e çamur atmak için bu serverden daha iyisini yapabilmelisinki ozaman bizimle aşık atabilecek duruma gelebilesin.
    Dikkat ediyorum bir iki kişi var bunu yapan nabız ölçüyor aklı sıra serveri kötüleme amaclarında OYNAMADIKLARI HALDE lütfen ALLAH KORKUSU olsun biraz içinizde bu sonuçta oyun hakkımızı yemeyin.

Ayrıca,
    DL kuşunun bug undan ilk günden beri haberimiz var ve kimlerin kullandığınıda çok iyi biliyoruz 2 elf arkadaşımız kullanmıştı bizde sonradan kaldırmıştık.
    Bug her client de işlemediği için ve versiyonumuzunda karma olduğundan dolayı bende işlemeyen bug YONETiM arkadaşımızda işliyordu 2 mizin versiyonu içinde halletmiştik ki ve satışa sunmuştuk ve şimdi gördükkü bütün hepsiyle uğraşmamız mümkün değil tek client den girilseydi karma olmasaydı pek bir sorun olmazdı ve ayrıca nokta spot olayı evet makineyi zorlar ama 2 gb ram e sahibiz serverde lag olduğunu sanmıyoruz ama nokta spot sizler için bir + teşkil ederdi neyse uzatmamın anlamı yok.
    Saygılarımla.

Oncelikle kustaki bugn cilent ile alakası yoktur.. Taktigi var direk alip satinca o kadar para vermiyor.. Kusu once alicaksiniz sonra sw yapıp satıcaksınız.. Ozaman yuklu bir mebla veriyorki bu butun 99.66x editlerinde mevcuttur server files ile ilgilidir.. Neyse ayrıca nokta spotta sorun yasamamak icin site ayni pc de kurulu oldugunda 2 gb ram yetmemektedir. Cunku reseti siteden yapmissiniz ve diger islemler icin siteye girildiginde sitede dolasmak icin raminiz kullanilmaktadir.. Bu da sizin raminizde eksilmeye neden olmaktadir.. Ayrıca xp konusunda bir sey soylemek istiyorum.. Her 99.66x editinin exp formulu farklidir. Dosyalarinizi gormedim ama genelde gameserver klasorundeki ini uzantılı config dosyalarından birinde exp formulu yazılıdır o formul default degerlerindeki hesaplama tarzı daha alt surumlerdeki versiyonlardan farklidir. Bu yuzden bu surumdeki 1500x diger surumlerdekine oranlarsan daha zordur.. Yane diger surumlerde 500x de nasil kasiyorsaniz burdaki 1500x de o sekildedir...

Serverinize girdim ve bir sure oynadim. Hos bir server olmus ama bir tavsiye reseti otomatik yapmaniz daha iyi olur.. Hem site faaliyetleri azalir ve ram kullanımı azalir hem siteden reset bugu olma ihtimali azalir.. Cok ufak bir ihtimalde olsa lag aninda siteden 1 defada 2 veya 3 reset atilmasi mumkun bole bir bug olma ihitmali var bu yuzden otomatik yapmanızı tavsiye ediyorum..

Basarılarınızın devamı dilegiyle..
    Saygılar Magic_Lord...

• quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

quote:

quote:

quote:

Hea 1500x die kakalıolar

Ayrıca,
    Saygılarımla.

Oncelikle kustaki bugn cilent ile alakası yoktur.. Taktigi var direk alip satinca o kadar para vermiyor.. Kusu once alicaksiniz sonra sw yapıp satıcaksınız.. Ozaman yuklu bir mebla veriyorki bu butun 99.66x editlerinde mevcuttur server files ile ilgilidir.. Neyse ayrıca nokta spotta sorun yasamamak icin site ayni pc de kurulu oldugunda 2 gb ram yetmemektedir. Cunku reseti siteden yapmissiniz ve diger islemler icin siteye girildiginde sitede dolasmak icin raminiz kullanilmaktadir.. Bu da sizin raminizde eksilmeye neden olmaktadir.. Ayrıca xp konusunda bir sey soylemek istiyorum.. Her 99.66x editinin exp formulu farklidir. Dosyalarinizi gormedim ama genelde gameserver klasorundeki ini uzantılı config dosyalarından birinde exp formulu yazılıdır o formul default degerlerindeki hesaplama tarzı daha alt surumlerdeki versiyonlardan farklidir. Bu yuzden bu surumdeki 1500x diger surumlerdekine oranlarsan daha zordur.. Yane diger surumlerde 500x de nasil kasiyorsaniz burdaki 1500x de o sekildedir...

Serverinize girdim ve bir sure oynadim. Hos bir server olmus ama bir tavsiye reseti otomatik yapmaniz daha iyi olur.. Hem site faaliyetleri azalir ve ram kullanımı azalir hem siteden reset bugu olma ihtimali azalir.. Cok ufak bir ihtimalde olsa lag aninda siteden 1 defada 2 veya 3 reset atilmasi mumkun bole bir bug olma ihitmali var bu yuzden otomatik yapmanızı tavsiye ediyorum..

Basarılarınızın devamı dilegiyle..
    Saygılar Magic_Lord...

tamamiyle katılıyorum expin formulu değişik o yüzden yawaş kasıyor bunu demek istemiştik reset yine otomatik sql reset olmalı bence

• 2.nesil ELf kanadı lazım
    MG BK SM ile değişilir
    saygılar
  • kutluğ 2 adet 1.lvl elf var istersen mg kanadı ile değişelim hatta 2elf+angel wings=MG 2.lvl istersen tabi
  • bana 2. nesil elf lazım
    3 kanat ta var bir elf yok

bu arada nick: sarigaci
    saygılar
  • sen mg yi sakla 2.lvl olanı ben kanat basıcam kesin elf çıkar bi BF bulayım
  • ya kanat bastım %90 da yanına ex item koydum GÜMLEDİ Bu sans faktörü bende neden yok yaw
  • 37 de sm
    66 da bk
    90 da mg bastım
    56 da gümledi
    saygılar
  • helal olsun kardes Demekki ben Basmayı bilmioyurm
  • quote:

Orjinalden alıntı: SouLTrady

helal olsun kardes Demekki ben Basmayı bilmioyurm

ii güzelde ben elf kasıyom
  • eger cıkarsa veririm
  • admin arkadaşlar şu soul patlama oranını lütfen düzeltin yaklaşık 20 tane soulum var basamadıktan sonra ne olacak ne zaman bassam patlıyor en çok soul düşüyor yere bari bless düşme oranı artsın yada soul patlamasın artık
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.