tekrar gecmisolsun turka bu arada dl acinca 200 point gelmio yaff ve darksprit tekrar shopa konsa olmas mii??
Eğer karakterinin adını söylersen sorununu gideririm.
İyi oyunlar
Arkadaşlar şu an elektrik kesildi. UPS takılı ancak çok fazla dayanmaz. Elektrik kesintisi uzun sürerse server geçici olarak kapanabilir. Elektrik kesintisinden dolayı güç kesilmesinden modem kapandı açıldı ve server yaklaşık 30 sani kapanmasına neden oldu.
Bilginize...
uff ya şu server içimde kaldı waLLa ay başı geLsinde full cLient indirem onda bendeki sorun tekrarlamaz deiLmi
serverda post ve add fonksiyonları eklenmeli böyle karma bir versionda bunların olmaması kötü bence
quote:
Orjinalden alıntı: BLack_Hunt£r
uff ya şu server içimde kaldı waLLa ay başı geLsinde full cLient indirem onda bendeki sorun tekrarlamaz deiLmi
hiç fark etmez ondada aynı bugi werir patch aynı patch deişen bişe yok
quote:
Arkadaşım sen sorununu söyle ben yardımcı olayım. Full clienti indirmeden de giderilebilir bir sorundur umarım. Arkadaşlar birde Guild Savaşları yarın akşama sarktı. Bir hastane bir ev ayakta durucak mecalim kalmadı. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
Saygılarımla...
oyuna girince pc res yiyo kudurdumm
quote:
Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A
quote:
Arkadaşım sen sorununu söyle ben yardımcı olayım. Full clienti indirmeden de giderilebilir bir sorundur umarım. Arkadaşlar birde Guild Savaşları yarın akşama sarktı. Bir hastane bir ev ayakta durucak mecalim kalmadı. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
Saygılarımla...
oncelikle onun sorununu soyleyeyim buyucu skillerinde havada yapıyor skilleri black hunterda grafigini sevmedigim oyunu oynamam diyor bunu halletmelisiniz...
quote:
oyuna girince pc res yiyo kudurdumm
senin sorunun aynısı bendede war bunun cozumunun 2 yolu wardır 1.si bilgisayarı viruslerden kurtar formatla geçmez ! 2.yol eger virusten kurtaramazsan cok işkence bi yoldur dosyayı açdıgında ilk çıkan dosyaları kopyala yani data hariç herşeyi kopyala rarla her oyuna girceginde oyunu rardan cıkart eger hala aynı sorunu yaşıyorsan oyundan hook.dll yi sil window modlu bir luancherle oyuna gir
sitede problem var:kullanıcı girişi yapınca hata veriyor,yani reset atamıyorum
bilgisayarıma virüs girdi galiba hiçbişey yapamıyorum siteden hep nu uyarıyı variyo zirvadakilere bile bakamıyom
Fatal error: Call to a member function numrows() on a non-object in C:\AppServ\www\tr\modules\rankings\docharacter.php on line 52
quote:
Orjinalden alıntı: Ruli
bilgisayarıma virüs girdi galiba hiçbişey yapamıyorum siteden hep nu uyarıyı variyo zirvadakilere bile bakamıyom
Fatal error: Call to a member function numrows() on a non-object in C:\AppServ\www\tr\modules\rankings\docharacter.php on line 52
Virus girmedi dostum ayni sorun bendede var :S
o dizindeki klasorun 52 . satırında hata oldugunu soyluyor duzeltildigi taktirde ekrar giriş yapabilirsiniz vşrus olayı felan yok tamamen localhosttan kaynaklanmaktadır
yani problem ve düzeltmeiz gereken birşey bizde değil
reset level 400 mü oldu acaba ?
Arkadaşlar ALLAH'ından bulasıca kendini bilmezlerin hack girişimi ile karşılaştık. Dosylalarla oynanyama çalışılmış. Ağ kalkanına rağmen nereden buldularsa bilmediğim bi açıktan girildi. Ancak zorda olsa az hasarla giderildi. Şimdi server ve site normal. Bende güvenlik düzeyini artırmak için ne gerekliyse yapıcam.
Saygılarımla...
Arkadaşlar server ayarları (reset sayıları vs.) tamamen sorunlu bundan dolayı üzerinizde bulunan pointe bakılarak reset sayılarınız düzenlenecektir. Önümüzdeki yaklaşık yarım saat server off olacak. Özür diliyorum ve tekrarlıyorum. Bunu yapanlar allahından bulsun.
oyunun içine ediorlar böle lanet olası pislikler
servere saldıran aşağılık herif baya bozdu herhalde siteyi res attım ,30.res olcak yerde 1 res oldu.
arkadaşlar soultrady ve LorduM dışındakilerin ayarları hemen hemen eskisi gibi olucak. Ancak bu iki arkadaşımızın karakterleri reset attığından dolayı en son levelleri hakkında bilgim olmadığından onların dürüstlüğüne güvenmek zorundayım. Lütfen oyundayken son levelinizi bana söyleyebilirmisiniz?