Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca stat puanları sıfırlanmıyor hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

ben siteye giremiyorum
    ancak öğrendiğim kadarıyla 11 res yazılmış bana
    ben serverde6. idim ve 17 res 252 lwl(lwl den tam min diilim) bırakmıştım saat 18:00 civarında
    saygılar

bu arada nick sarigaci
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: KocaBekir

Benim kinde yanlışlık yapılmıştır..
    nick:DareDewiL En son lvl 340 küsürdü sitede baktim lvl'im 354 HAK GEÇMESİN düzeltin..
    Saygılar..

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

quote:

Orjinalden alıntı: KocaBekir

Benim kinde yanlışlık yapılmıştır..
    nick:DareDewiL En son lvl 340 küsürdü sitede baktim lvl'im 354 HAK GEÇMESİN düzeltin..
    Saygılar..

Teşekkür ederim.

Önemli Değil..
  • statlarımızı sıfırlayın
  • Arkadaşlar elimden geldiğince uğraşıyorum ama sizinde yardımınız gerekli. Bana mail atarak yardımcı olabilirsiniz. Size güvenebileceğimi biliyorum.
  • Arkadaşlar elimden geldiğince statları sıfırladım. Ancak sanmıyorum ama yine de sıfırlanmayanşar en fazla 1 reset boyunca böyle kalacaktır.
  • arkadaşım servera guvenlik için port blocker firewall kullanmalısın bide data potu degiştirmen gerekli bunları yaparsan serverin hacklenme ihtimali bayagı azalacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 27 Mayıs 2007; 0:13:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

arkadaşım servera guvenlik için port blocker firewall kullanmalısın bide data potu degiştirmen gerekli bunları yaparsan serverin hacklenme ihtimali bayagı azalacaktır

Öneriniz dikkate alınmıştır.

Saygılarımla...
  • statlarda problem var siteden basarken 100 yazıyorum 200 geçiyoo
  • Sorun yok gibi görünüyor yanlış görmüş olmayasınız?
    Saygılar.
  • hayır aynı şeyi tekrar yaşadım statlarımın hepsi 25 deneme amaclı str ye ve vitltye 25 er puan verdim 75 olarak çıktılar bundan öncede 100 vermiştim 200 olarak çıkmışlardı
  • Ben kendim denedim sorun yoktur. Ama yine de tekrar gözden geçiririz.

Saygılarımla...
  • kardeş benim 7 res vardı 6 diye geçmiş onu düzeltirmisiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ruli

hayır aynı şeyi tekrar yaşadım statlarımın hepsi 25 deneme amaclı str ye ve vitltye 25 er puan verdim 75 olarak çıktılar bundan öncede 100 vermiştim 200 olarak çıkmışlardı

bu sorunun aynısı kingmudada wardır bunu geçirmek istiyorsanwww.firefox.com dan firefox u indirip statlarını onla basmalasını veya herhangi bir tarayıcı ama internet explorer ile basma bug wardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

quote:

Orjinalden alıntı: Ruli

hayır aynı şeyi tekrar yaşadım statlarımın hepsi 25 deneme amaclı str ye ve vitltye 25 er puan verdim 75 olarak çıktılar bundan öncede 100 vermiştim 200 olarak çıkmışlardı

bu sorunun aynısı kingmudada wardır bunu geçirmek istiyorsanwww.firefox.com dan firefox u indirip statlarını onla basmalasını veya herhangi bir tarayıcı ama internet explorer ile basma bug wardır

önerin için teşekkür ederim bunu deniycem

• quote:

Orjinalden alıntı: trigger440

kardeş benim 7 res vardı 6 diye geçmiş onu düzeltirmisiniz ?

Sorununuz giderilmiştir.

Saygılarımla...
  • Sanırım siteyi yeniden install etmissiniz ve install ettikten sonra server kısmına muturka yazmayı unutmussunuz suanda server bolumunde Muweb yazıyor 100x vs vs yaziyor yane default ayarlar aktif musait bir zamanda duzeltirsiniz
  • Hakkaten yaa o kargaşada unutmuşlar normaldir
  • servee gene girilmiyo
    muturka ya tıklayınca donuyo
    saygılar
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.