Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • server spotlar azalmış sanki lost6 ve 7 azalmış
  • Evet dünkü saldırıda site dosyaları da zarar görmüş ve siteyi baştan kurmak zorunda kaldık. Dalgınlık ve gorgunluktan farketmemişiz. Spotlarda hiç bir azalma yok. Özellikle şu iki gündür hiç bir ayarı değiştirmedik.

Kutlug sorunun devam ediyor mu?
  • ayrıca birde sorum olucak bu versionda(hangi version bilmiyorum) MG karakteri için en iyi staff nedir? nerde düşer?

AA staff Stadiumda düşüyormu?

saat 17.42 itibariyle servera giriş var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 27 Mayıs 2007; 17:44:54 >
  • Bu karma veriyonda en iyi staff
    SM: Satff of Kundun
    MG&SM: Divine Staff of Archangel
    Stadyumda düşmez. Kalima Kantru2 - 3 Aida gibi haritalarda düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_U_R_K_A -- 27 Mayıs 2007; 18:01:43 >
  • event saat kaçata?????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

Evet dünkü saldırıda site dosyaları da zarar görmüş ve siteyi baştan kurmak zorunda kaldık. Dalgınlık ve gorgunluktan farketmemişiz. Spotlarda hiç bir azalma yok. Özellikle şu iki gündür hiç bir ayarı değiştirmedik.

Kutlug sorunun devam ediyor mu?

ya zaman içinde bir şekilde düzeliyo bende tam anlamış değilim
    pc ye 2-3 res attıktan sonra düzeldi
    saygılar
  • quote:

Bu karma veriyonda en iyi staff

kundun stafı LorduM la beraber +5 ten düşürdük
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ruli

event saat kaçata?????????

Arkadaşlar şu anda tekim diğer admin arkadaşlara ulaşamıyorum. Tek olduğumdan ve sorunlu bir hafta sonu geçirmemden dolayı affınıza sığınara hafta içi sizin belirleyeceğiniz bir güne veyahut aynı şekilde hafta sonu bir güne erteleyelim eventleri.
    Saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

quote:

Bu karma veriyonda en iyi staff

kundun stafı LorduM la beraber +5 ten düşürdük
    saygılar

Evet düşürmeniz mümkündür. İtem drop ayarlarımız gerçekten güzel. Kalan itemlerinin (en iyileri) tamamı saydığım haritalarda çok rahatlıkla düşüyor.
  • quote:

quote:

event saat kaçata?????????

Arkadaşlar şu anda tekim diğer admin arkadaşlara ulaşamıyorum. Tek olduğumdan ve sorunlu bir hafta sonu geçirmemden dolayı affınıza sığınara hafta içi sizin belirleyeceğiniz bir güne veyahut aynı şekilde hafta sonu bir güne erteleyelim eventleri.
    Saygılarımla...

Benim için Fark etmez.. Sende haklısın.. Server'ı ayakta tutman bile bizim için bir event ter çünkü sorunlu bir hafta sonu geçirdiğini biliyoruz..Tekrar ALLAH Acil şifalar versin..
    Benim tek diyeceğim Arenada nokta spot vardı 1 tane ama yok olmuş onu bildireyim dedim..Biz BK'lar kasmakta zorlaniyoruz bu konuyla ilgilenirsen sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KocaBekir -- 27 Mayıs 2007; 20:23:07 >

• gene dc oldum gene donma var
    delirecem
    sorunu bir türlü bulamadım
    saygılar
  • .

quote:

KocaBekir

Benim için Fark etmez.. Sende haklısın.. Server'ı ayakta tutman bile bizim için bir event ter çünkü sorunlu bir hafta sonu geçirdiğini biliyoruz..Tekrar ALLAH Acil şifalar versin..
    Benim tek diyeceğim Arenada nokta spot vardı 1 tane ama yok olmuş onu bildireyim dedim..Biz BK'lar kasmakta zorlaniyoruz bu konuyla ilgilenirsen sevinirim..

Bu hafta sonu arenada sadece bir spot kaldırdım. O da dün gece diğer admin arkadaşımın kararı idi. Chaos Castle yaratıklarından oluşan bir spottu. CC yaratıkları tekrar konulmayacaktır. Ancak illaki spota ihtiyaç duyuluyorsa oraya arena yaratıklarından oluşan bir spot koyabiliriz.

Bu arada Allah razı olsun.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_U_R_K_A -- 27 Mayıs 2007; 21:44:29 >
  • quote:

.

quote:

KocaBekir

Bu hafta sonu arenada sadece bir spot kaldırdım. O da dün gece diğer admin arkadaşımın kararı idi. Chaos Castle yaratıklarından oluşan bir spottu. CC yaratıkları tekrar konulmayacaktır. Ancak illaki spota ihtiyaç duyuluyorsa oraya arena yaratıklarından oluşan bir spot koyabiliriz.

Bu arada Allah razı olsun.

Saygılarımla...

CC yaratiklari önemli deil..
    Red Skeleton Knight nokta spotu koyabilirsiniz,Alpha Crust nokta spotu koyabilirsiniz..
    Zaten simdilik 2 veya 3 tane nokta spotu yeterlidir..Yukarida nokta spotlar için örnekler verdim bunlardan biri olursa iyi olurdu :) ..Ama Magic Skeleton olmasinda hangisi olursa olsun.. çünkü bunlar itip,kalkıp duruyorlar

• Spotla ilgili sorunlar giderilecektir. Birde arkadaşlar lütfen reset atmaya veya point dağıtmaya siteye girdiğinizde "Profil"den yaşadığınız şehri seçin.
  • quote:

Spotla ilgili sorunlar giderilecektir. Birde arkadaşlar lütfen reset atmaya veya point dağıtmaya siteye girdiğinizde "Profil"den yaşadığınız şehri seçin.

ben seçemiyorum biraz uzaktayım çünkü yazmıyo seçeneklerde

NOT:Atinadaki TÜRK Ruli
  • quote:

quote:

Spotla ilgili sorunlar giderilecektir. Birde arkadaşlar lütfen reset atmaya veya point dağıtmaya siteye girdiğinizde "Profil"den yaşadığınız şehri seçin.

ben seçemiyorum biraz uzaktayım çünkü yazmıyo seçeneklerde

NOT:Atinadaki TÜRK Ruli

Ruli sende Yurt Dışı seçeneğini kullanabilirsin.
  • Arkadaşlar aramıza yeni bir GM arkadaşımız katılmıştır. Size burda, oyunda ve MT Fun Portalda yardımcı olabileceğini umuyoruz. GameMaster'imizin adı Bekci'dir. Umarım bizimle olduğu gibi onunla da sorunsuz olarak sorunlarinizi paylasir yardimci olmasini sağlarsınız.

Saygılarımla...
  • Merhaba,
    MT fun portal a yönetici arkadaşlar alınacaktır.
    İlgilenenler uygun başlık altında başvurularını yapabilirler.

Ayrıca Bekci hayırlı olmasını dilerim.

Not: Biliyorsunuz ki Mu Turka Türkiyede hep ilklere imza atıyor ,Türkiyede bir ilk olacak Mu Turka Web çalışmalarım başlamıştır,projem sayesinde başkalarının(yabancıların) Mu web sitelerini kullanmaya gerek kalmayacak proje fikri Hurricane nin kolay web sitesi başlığından aklıma gelerek ve baktımki genell olarak(bizde içinde) herkez muweb 8 kullanıyor ve ben bir tane Türkçe karakter hatasını cözen server sitesi görmedim herkez I Ş Ç Ü Ö gibi harfler yerine i,S,C,U,O kullanıyor ve ben bunu Mu Turka nın sitesinde böyle bir sorun teşkil etmiyor ve çözmüş olmakla yetinmek istemiyorum.Proje muweb 8 e oranla biraz daha basit olabilir ama genel olarak aynı özelliklere sahip olacak ve ilk olarak paylaşıma sunmayı düşünmüyorum ilk zamanlarda sadece Mu Turka nın sitesinde görebileceksiniz bittiğinde yeteri kadar zaman geçtikten sonra piyasaya sürmeyi düşünüyorum eğer yeteri kadar zaman ayırabilirsem teknik destek,ticket sistemide entegre etmeyi düşünüyorum.
    Şimdilik bu kadar yeter.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfBroS -- 28 Mayıs 2007; 3:50:05 >

• merhaba arkadaşlar ben MuTurka Bekçi
    size burda ve MT Fun portalda yardımcı olmaya çalışacağım
    herkese hayırlı olması dileğiyle.
  • 50 res ödülleri ne zaman verilecek
    bu arada bekçi hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _corrector_ -- 28 Mayıs 2007; 12:17:25 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.