Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Bütün herşey eskisi gibi kalıyor sadece reset leveli 350 ye indirdik oyuncularımızın ve bizim ortak kararımızdır. Exp aynı pointler siliniyor. Bunlara ilave etmek istediğim bir takım notlar var, reset atmadan önce artık setlerinizi çıkarmalısınız, ..."

Şimdi Olmadı !
  • quote:

Orjinalden alıntı: trigger440

lost7 ye bi kaç tane daha spot eklenebilirmi ?

Losttower 7'ye spot eklemeyi düşünüyoruz. Ancak bu şu an için mümkün değil. Ya diğer (crywolf, aida, kantru 1-2-3) haritadaki canavarları kaldırmalıyız yada bu şekilde kalmalı. Ancak zaten şu an lost7 maximum seviyede canavar var. Lost7 yerine dungeon 3'e aynı leveldeki yaratıklardan koyabiliriz. Şu an zaten sizinde söylediğiniz gibi lost7'deki canavarların fazla olması lag olmasına neden oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: KoMuTaN-61

"Bütün herşey eskisi gibi kalıyor sadece reset leveli 350 ye indirdik oyuncularımızın ve bizim ortak kararımızdır. Exp aynı pointler siliniyor. Bunlara ilave etmek istediğim bir takım notlar var, reset atmadan önce artık setlerinizi çıkarmalısınız, ..."

Şimdi Olmadı !

İstersen çıkarmayabilirsin. Ancak server hack yaptığın varsayımı ile seni oyundan atabilir. Sonra deme ki "ben reset attıktan sonra 2 dakikada bir dc oluyor." Bu sadece kaliteli bir oyun oynamanız için tavsiyedir.

Saygılarımla...
    İyi oyunlar.

• seti çıkarmadığımızda setler yanmıyorsa oyuna girmeden yada girer girmez setler için gerekli agi ve str basılır ise dc olmaz
    bu konuya adminde bir açıklık getirirse tak çıkar olayı olmaz
    yane set yanmayacaksa çıkarmayalım boşuna
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

quote:

Orjinalden alıntı: trigger440

lost7 ye bi kaç tane daha spot eklenebilirmi ?

Losttower 7'ye spot eklemeyi düşünüyoruz. Ancak bu şu an için mümkün değil. Ya diğer (crywolf, aida, kantru 1-2-3) haritadaki canavarları kaldırmalıyız yada bu şekilde kalmalı. Ancak zaten şu an lost7 maximum seviyede canavar var. Lost7 yerine dungeon 3'e aynı leveldeki yaratıklardan koyabiliriz. Şu an zaten sizinde söylediğiniz gibi lost7'deki canavarların fazla olması lag olmasına neden oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: KoMuTaN-61

"Bütün herşey eskisi gibi kalıyor sadece reset leveli 350 ye indirdik oyuncularımızın ve bizim ortak kararımızdır. Exp aynı pointler siliniyor. Bunlara ilave etmek istediğim bir takım notlar var, reset atmadan önce artık setlerinizi çıkarmalısınız, ..."

Şimdi Olmadı !

İstersen çıkarmayabilirsin. Ancak server hack yaptığın varsayımı ile seni oyundan atabilir. Sonra deme ki "ben reset attıktan sonra 2 dakikada bir dc oluyor." Bu sadece kaliteli bir oyun oynamanız için tavsiyedir.

Saygılarımla...
    İyi oyunlar.

aynı exp gelicekse dungeon3 canavarları da koyabilirsiniz yada lost7 canavarlarını dungeon3 e falan koyun ama spot eklenmeli diyorum
    ayrıca aynı spottaki canavar sayısını düşürüp spot sayısını çoğaltırsanız belki dahaiyi olur
    bu arada bir spotta sürekli kasınca canavarlar kayboluyor ve exp gelmiyor bu neden acaba?

• 1.Lost 6 'ya spot eklendi
    2. Yeni spotlar eklenecek
    3. Reset attığınızda setleriniz silinmiyor. Sadece stat pointleriniz sete yetmediği zaman sorun olabiliyor. Zaten sete yetecek kadar pointiniz varsa çıkarıp takmak sorun olmayacaktır. (Kanadınızı çıkmarmanız gerekmemektedir.)

Saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

1.Lost 6 'ya spot eklendi
    2. Yeni spotlar eklenecek
    3. Reset attığınızda setleriniz silinmiyor. Sadece stat pointleriniz sete yetmediği zaman sorun olabiliyor. Zaten sete yetecek kadar pointiniz varsa çıkarıp takmak sorun olmayacaktır. (Kanadınızı çıkmarmanız gerekmemektedir.)

Saygılarımla...

ozaman setleri falan çıkarmaya gerek yok sadece yeterli str yi versek oluyo değilmi?
    ayrıca lütfen bu lost6 spotundaki ittiren canavarları kaldırın kasmakta zorlanmıyoz ittirip duruyolar "Devil" adlı canavarlar
  • Merhaba

Kayıp Kule 7 de(Lt 7 ) zaten birden fazla spot vardır bir tarafa sabit kalırsanız başka spotları göremezsiniz lütfen girişin ilersindeki spotlarada göz atın. Ayrıca Kayıp Kule 6 canavarlarını dağıtabiliriz ileriye doğru.

Son olarak lütfen rica ediyorum server kapalı olması gibi durumları Mt forumlarinda sorunuz lütfen o sitenin server makinesi ile alakası olmadığı için makinede elektrik kesilse bile fun portal sürekli açık olacaktır.

Saygılar.
  • oyuna girerken şifre kontrol ediliyor kısmında donuyor
    saygılar
  • kutlugun dedigi gibi donuyor kalıor
  • aynı şey bende de var...
  • Ayni şey bendede war
  • Merhaba,

Teknik bir sorun sebebiyle bu sorunla karşılaşıyorsunuz sorun düzeltilince bildirilecektir.
    Herkezden özür dileriz.
    Saygılarımızla,
    Mu Turka Ekibi.
  • Evet aynı problemi bende yaşıyorum...
    Ayrıca Oyundan cıktıgımda 353 leweldim şimdi siteye baktım 346 gösteriyor zaman geriye alındı galiba
  • ilerlemedi ki geri alınsın
    sitede sabit kaldı lwl
    saygılar
  • sabit deil benimde 270 küsürdü ben siteden gözetledim 269 sonrası yazılmadı teknik arızadan dolayı herhalde
  • sitede ilerlemedi diyom bende
  • kusura baqma o zaman yanlıs annadım.
  • Merhaba,
    Şuanda makineye uzaktan erişim sağlayamıyorum o nedenle soruna bakmam şuanda güç görünüyor.
    Serverin kurulu olduğu makinedeki arkadaşım büyük ihtimalle gece oyunda o nöbetci olduğu için öğleden sonra uyumuş olabilir.Gözlerimlerime ve tahminlerime dayanaraktan söylüyorum oyundan çıkan tekrar giremediğine göre büyük ihtimalle ayarları otomatik değişmiş ve kendini local e vermiş olabilir bu nedenle oyunda olanlar çıktığı andan itibaran girememiş olabilir sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum ama kesin birşey söyleyemiyorum.Diğer yönetici arkadaşımıza şuanda ulaşmaya çalışıyorum.
    Öncelikle anlayış bekliyerek, bu tür durumların yaşanmasından dolayı üzgün olduğumu belirtirken hepinizden tekrar özür diliyorum.
    Saygılarımla.
  • Tabiiki bizde anlayışla karşılıyoruz çünkü daha yeni server.
    ama kaliteli olacağa benziyor. başka server olsaydı çoktan silmiştim :D

• Merhaba,
    Anlayışınız için teşekkürler evet dediğiniz gibi test gününü saymazsak henuz daha 3(Üç) gün oldu ve sizlerinde sayesinde bu kadar alkış aldı.
    Az önceki gibi durumlar ,Telekom ve Tedaş vb gibi kurumlar yolumuza taş koymadığı sürece serveri kapatmayı asla düşünmüyoruz okadar emek harcandı sonuç olarak.Bu kadar emeği kim bir kalemde silip atmak isterki?
    Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.