Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,
    Arkadaşıma ulaşabildim, kendisi şuanda bilgisayarın başında olmadığını ama en geç 20 ,30 dakika içinde makine başına gelip sorunu düzeltebileceğini söyledi bilginize.
    Saygılarımla.
  • sadece ben giremiom sandıydım :D üzülsemmi sevinsemmi ama serwer cok guzel kardes helal olsun bu sorunlarda bişi olmaz o kadar kusur kadı kızındada olur :D
  • Merhaba,
    Hayır nemessis ben gerekli açıklamayı toplu mail ve özel mesaj olarak tüm oyunculara MT fun portaldan gönderdim ayrıca sizin ek olarak gönderdiğiniz mesajdada bunu belirttim yani sorun bizden kaynaklanıyor.
    Saygılar.
  • Merhaba,
    Serverimiz tekrar aktif hale getirildi.
    Kısa bir kesinti için tüm oyuncularımızdan özür diliyoruz.
    Saygılar.
  • servere gene giremiyorum
    serverde online görünüyorum
    ama giremiyorum
    saygılar
  • Oyundan düşüp demi giremediniz yoksa hiçmi giremediniz?
    Eğer dc oluysanız kısa bir süre sonra tekrar denerseniz girebilirsiniz Spot ekleme,çıkarma işlemleri olduğundan dolayı düşmüş olabilirsiniz şuanda girebileceğinizi umuyorum.Yok hiç girmiyor diyorsanız sizinle bir ip adresi konumuz geçmişti bizim ip adresimiz sabit değildir bilginize Domain adını kullanarak girebilirsiniz.
    Eklemek istiyorum Kayıp kule 6 daki Devil yaratıkları kaldırılmıştır yerine Death Cow eklenmiştir diğer kalanlar sabit, Kayıp kule 7 ye bir spot eklememiz olmuştur son olarak Ankara(lorencia) bar daki Dark Lord Shop a tekrardan Kuş eklenmiştir,Bilginize.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfBroS -- 23 Mayıs 2007; 1:27:41 >
  • aynen dediğiniz gibi kısa bir süre sonra girebildim
    saygılar
  • erol bab ne iyi adminler dimi herbişeye koşuyolar işl. bi gün patlayıp sinirleri bozulmaz ve fişi çekmezler

server hayırlı olsun
  • Server gerçekten cok basarılı ama crywolfta yaratık göremedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: h4pp3

erol bab ne iyi adminler dimi herbişeye koşuyolar işl. bi gün patlayıp sinirleri bozulmaz ve fişi çekmezler

server hayırlı olsun

he walla Allah kolaylık versin
    bide sabır
    sende gel kasem seni az
    saygılar

• Arkadaşlar hepinize bu güzel düşünceleriniz ve onları dile getirmeniz nedenşyle teşekkür ederiz.
    Mu Turka oynayan son player de oyun bıraktığı an bizde serveri kapatırız. Ancak o son player oyuna devam ettiği sürece server kapanmayacak.
    Saygılarımızla...
    İyi Oyunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -iKiDeFenix-

Server gerçekten cok basarılı ama crywolfta yaratık göremedim...

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -###

CryWolf'ta yaratık var. Bir kaç harita dışında boş haritamız yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_U_R_K_A -- 23 Mayıs 2007; 14:05:40 >
  • Admin bu yaratıklar sana böyle vuruyosa biz artık 300 resete gelince burda kasmaya başlarız
  • Evet o konuda biraz haklısınız. Ama örneğişn guild olarak gidip birbirinize yardım ederel item için kasabilirsiniz.
  • kardes serwer mi gitti yoksa bendemi sorun war siteyede giremiyorum
  • Server mi kapandi yoksa benmi bağlanamiyorum??
  • ne zaman girsem şu servera kapanıyo anlamadım gitti :D
  • kapandı galiba bende bağlanamıyorum.
  • server off şuan

tamda partydeydik
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.