Şimdi Ara

Mu-Turkey.sytes.net (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetozbay

AYARLANICAK BEYLER ADMIN SUAN ONUN HAKKINDA CALISIYOR

sevindim ama Server exp kac hocam Burda 3500 diyor sitede 300 oyunda 10 gibi geliyor.
  • Oyunun exp seviyesi 500 dur kardesim. Daha once 250 idi oyuncularin yogun istegi uzerine 500 yapildi ilk 3 res zordur yardimsiz sonrasi cok daha kolay ve zevkli.
  • Aklima da gelmisken oyuncularin oyunda kalmasi sorunu HACKER lerin surekli sardirmasindan kaynaklaniyor bunun icin bazi guvenlik programlari arastiriyoruz!!!
  • quote:

Oyunun exp seviyesi 500 dur kardesim. Daha once 250 idi oyuncularin yogun istegi uzerine 500 yapildi ilk 3 res zordur yardimsiz sonrasi cok daha kolay ve zevkli.

anladim,sagolasin :)
  • Nedemek sende
  • hocam, serveri restart mi acilcak, oyunda sanki öyle bisey duydum :)
  • Shine bi patch ayarlayıverde bende başlıyım kardesm canım sıkıldı ya
  • nedir bu herkezin patch hastaligi ya :D indirin iste clienti :D yada admine soralim PATCH yapsin :D aloo admin hoca, patch yaparmisin :D
  • Net yavas 2 3 saate anca iner admin konuyu açmış bidahada yazmamış şmdimi yardımcı olcak Sen halledersin diye senden istedim
  • msn gel aga :D SuperstarBatusan@hotmail.de
    yoksa ekle :)
  • Kabul et
  • ettim :)
  • Beyler patch leri ben yapmiyorum malesef utku bakiyo
  • server resetlenecek mi
  • Res başı 1000 Point gelecekmiş galiba reset gelince servera
  • 2aksamda full set yaptik res 40 di , res geliyor :) oldumu bu simid
  • Beyler k.bakmayin ama gozden kacirdigimiz bazi hatalar yuzunden tum herkez +15 full item yapabiliyo yani herkez kolayca set duzuyo buda zor sv ozelligini kaybettiriyo
    Daha 5 gun once online sayimiz 24 du ama suan en fazla 14 sebebi ise herkez kolayca fullenip setini duzdukten sonra oyundan soguyor bu yuzden sv yi bastan duzenlemeye karar verdik. Yeni gelecek olan sv de spotlar ayni shoplardan creation life istek olursa bless de cikartilacak cunku bu oyunun amaci kimsede olmayan seylere sahip olmak oyle degilmi ??Istekleriniz olursa buradan veya msn adresim den yazabilirsiniz!!!
  • Dataserver portlarını kapatın kimse item yapamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RE5P3CT -- 31 Ocak 2012; 7:12:40 >
  • Acikca gercegini soyliyeyim ben daha o konulara girmedim ama tavsiyen icin saol degerlendirecegiz.
  • quote:

Beyler k.bakmayin ama gozden kacirdigimiz bazi hatalar yuzunden tum herkez +15 full item yapabiliyo yani herkez kolayca set duzuyo buda zor sv ozelligini kaybettiriyo
    Daha 5 gun once online sayimiz 24 du ama suan en fazla 14 sebebi ise herkez kolayca fullenip setini duzdukten sonra oyundan soguyor bu yuzden sv yi bastan duzenlemeye karar verdik. Yeni gelecek olan sv de spotlar ayni shoplardan creation life istek olursa bless de cikartilacak cunku bu oyunun amaci kimsede olmayan seylere sahip olmak oyle degilmi ??Istekleriniz olursa buradan veya msn adresim den yazabilirsiniz!!!

alqemist i acik birakirsan öyle olur iste hocam ;)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.