Şimdi Ara

Mu-Turkey.sytes.net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı :mu-turkey
    Versiyon :season6 episod2
    Server Kapasitesi :
    Dedicated :
    Up Time :
    Website :http://mu-turkey.sytes.net
    Forum :
    Üyelik Alımı :siteden
    SERVER 7/24 ONLİNE
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Özellikler:::..

Exp:3500
    Drop :80
    BB ff
    Reset Level :400
    Max Level :400
    Reset Ücreti :
    Grand Reset :yok
    Event : var
    Reset Stili :siteden
    Max Stats :65535

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf :5
    Magic Gladiator :7
    dark lord :7
    summoner:5
    rage fighter:5

(OYUNUMUZDA VİP ÜYELİK SATIŞIMIZ BAŞLIYACAKTIR)
    utku-example_@hotmail.com (bu adresten ulaşabilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku45 -- 1 Ocak 2012; 0:10:52 >

• hayırlı olsun hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quarren

hayırlı olsun hocam..
    hayırlı olsun. Clienti indiriyorum.
    Ufak bir sorum daha olacak. Buradaki oyun bilgileri hatalı mı yok sa??? sitede 1000xp 60drop yazarken burada 3500xp ye 80 drop yazmışsınız???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farron

hayırlı olsun. Clienti indiriyorum.
    Ufak bir sorum daha olacak. Buradaki oyun bilgileri hatalı mı yok sa??? sitede 1000xp 60drop yazarken burada 3500xp ye 80 drop yazmışsınız???

Alıntıları Göster
    Server'da levellerle ilgili bi problem var heralde switch character yapınca level düşüyo anlamadım ve level 400 oldum ama sitede hala reset icin uygun değil diyo buna bi çözüm bulun reset atamıyorum bu yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: furian37

Server'da levellerle ilgili bi problem var heralde switch character yapınca level düşüyo anlamadım ve level 400 oldum ama sitede hala reset icin uygun değil diyo buna bi çözüm bulun reset atamıyorum bu yüzden

Alıntıları Göster
    level 1deyken switch yaptım level 0'a düştü böyle bişeyi ilk defa görüyorum.. Bu yüzden oyuna girmiyo varmı böyle bi saçmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furian37 -- 2 Ocak 2012; 16:37:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: furian37

level 1deyken switch yaptım level 0'a düştü böyle bişeyi ilk defa görüyorum.. Bu yüzden oyuna girmiyo varmı böyle bi saçmalık

Alıntıları Göster
    s.a öncelikle hayırlı olsun akadaslar oyunu indirmeye basladım fakat burada yazılan hatalar duzeltımı acaba server sahıbı arkadasa mysql den reset ayarlarına bak nuul olmasın sorunu oradan gıderebılırsın yardım ıstersen pm at

• Super bi server olcak INSALLAH
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tnctr.com'a Girebilen Var mı?
    14 yıl önce açıldı
    Battle.net sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • patch varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUDrummer

patch varmı?
    kapanır 2-3 haftaya hiç başlamayın emeğinize yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowBoY

Demisin Ama 2-3 Hafta gecti Kapanan bir sey Yok Serverde Hata dahi yok dusunen arkadasları beklerız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usire

quote:

Demisin Ama 2-3 Hafta gecti Kapanan bir sey Yok Serverde Hata dahi yok dusunen arkadasları beklerız

ben mesajı attıktan sonra dedim ve öyle olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Usire

quote:

ben mesajı attıktan sonra dedim ve öyle olacak.

Alıntıları Göster
    ben yeni başladım item nerlerden düşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Deblue

ben yeni başladım item nerlerden düşüyor

Alıntıları Göster
    Serveri Oyunamaya Deymez. Kurucularında İş yok. Verdiği Sözleri bile tutmayan 2 insandan kurlumuş serverin ömrü en fazla 1 veya 2 ay. zor server boşuna emek harcamaya deymez =) Benden uyarması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vemon1156

Serveri Oyunamaya Deymez. Kurucularında İş yok. Verdiği Sözleri bile tutmayan 2 insandan kurlumuş serverin ömrü en fazla 1 veya 2 ay. zor server boşuna emek harcamaya deymez =) Benden uyarması.

Bi kac capulcunun sv den adamlari sogutmaktan baska yaptigi hic bir sey yok sv kapan micak kapanacak diyenlere de buyuk bi kapak olcak bu arada yogun istek uzerine SV EXP 500 olarak degistirilmistir... NE DEMISLER KEDI UZANAMADIGI ETE PIS DERMIS ARKADASIM....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozbay

quote:

Orijinalden alıntı: vemon1156

Bi kac capulcunun sv den adamlari sogutmaktan baska yaptigi hic bir sey yok sv kapan micak kapanacak diyenlere de buyuk bi kapak olcak bu arada yogun istek uzerine SV EXP 500 olarak degistirilmistir... NE DEMISLER KEDI UZANAMADIGI ETE PIS DERMIS ARKADASIM....

Alıntıları Göster
    Serverınız öncelikle hayırlı olsun fakat, daha oyunun başında donate set satmanız yanlış olmuş bence daha erken. Önce kişilerin iyice güvenini sağlayıp daha sonra donate set işine girerseniz bence daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf.Hitler

Serverınız öncelikle hayırlı olsun fakat, daha oyunun başında donate set satmanız yanlış olmuş bence daha erken. Önce kişilerin iyice güvenini sağlayıp daha sonra donate set işine girerseniz bence daha iyi olur

Alıntıları Göster
    Server yaklasik 1 aya yakin oldugu icin oyle yaptik ve daha baya bi sv devam etcek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozbay

Server yaklasik 1 aya yakin oldugu icin oyle yaptik ve daha baya bi sv devam etcek.

Alıntıları Göster
    keske donate olmasaydi, daha iyi olurdu :)

" korkuyorum " sw'e girmeye, ezerler diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest4234245665

keske donate olmasaydi, daha iyi olurdu :)

" korkuyorum " sw'e girmeye, ezerler diye :)

Alıntıları Göster
    hocam 20 dak. oynadik, dc atti oyunda kaldi char, giremiyoruz, bi bakarmisin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest4234245665

hocam 20 dak. oynadik, dc atti oyunda kaldi char, giremiyoruz, bi bakarmisin!

Alıntıları Göster
    aynen, ayrıca rf itemlerinin düşme oranı fenrir basma başarı oranından düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

aynen, ayrıca rf itemlerinin düşme oranı fenrir basma başarı oranından düşük

Alıntıları Göster
    AYARLANICAK BEYLER ADMIN SUAN ONUN HAKKINDA CALISIYOR
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.