/reset -> Reset your character from game. 400 level required.
hani nasıl giriliyor oyuna indirme linki bile yok
quote:
Orijinalden alıntı: Orlando27
hani nasıl giriliyor oyuna indirme linki bile yok
server 15.09.2016 online
quote:
Orijinalden alıntı: karaca123456
server 15.09.2016 online
S.a, bende mu online'a başlamak istiyorum, çook uzun bir süre önce oynuyordum, face den ekler misin bro oyun ile ilgili bir kaç sorum olacaktı, fb.com/fatihemreeee
quote:
Orijinalden alıntı: mrfatihemre
quote:
server 15.09.2016 online
S.a, bende mu online'a başlamak istiyorum, çook uzun bir süre önce oynuyordum, face den ekler misin bro oyun ile ilgili bir kaç sorum olacaktı, fb.com/fatihemreeee
Alıntıları Göster
herkezi bekliyorm 25+ player var
quote:
Alıntıları Göster
Öncelikle hayırlı olsun sezon zamanla yükseltilecekmi aynımı kalıcak?
quote:
Clıentı baska yere upload edermısınız ındıremıyorum
Suanlık bu season dusunuyoruz belki ilerde baska bir siteye upload edilcektir en kısa surede
quote:
Suanlık bu season dusunuyoruz belki ilerde baska bir siteye upload edilcektir en kısa surede
Zor birşey değil fakat siz bilirsiniz :) Yuklersenız geliriz
quote:
Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!
quote:
Zor birşey değil fakat siz bilirsiniz :) Yuklersenız geliriz
Alıntıları Göster
Arkadaşım oyunda admin bulamıyoruzda şöyle bir sorun var windows modda masaüstüne alamıyorum normal f9la masaüstüne alıyorum fakat bu seferde oyuna geri dönemiyorum bu konu hakkında kısa zamanda çözüm öneriniz olursa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: [RA]Silici
Arkadaşım oyunda admin bulamıyoruzda şöyle bir sorun var windows modda masaüstüne alamıyorum normal f9la masaüstüne alıyorum fakat bu seferde oyuna geri dönemiyorum bu konu hakkında kısa zamanda çözüm öneriniz olursa sevinirim.
Alıntıları Göster
bekir sen megadan neden indiremiyosun?
quote:
Bilmıyorum kanka kota aşımı falan bişeyler diyor. 150Mb lik bişey başka upload olursa gelırım bakalım :)
quote:
Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!
quote:
Bilmıyorum kanka kota aşımı falan bişeyler diyor. 150Mb lik bişey başka upload olursa gelırım bakalım :)
Arkdaslar ne zamandır turk serverleri 10 20 player e ulasiyor kısa sureli oluyor insallah sizlerin sayesinde bu serverimizi uzun sureli yapıp Serverimizi Yukseltecegiz