Server Name:Mu97D Exp:50x Drop:40% Version:97d Max Reset:100 BlessBug:Off Box In Shop:No Zen Bug:Off Reset Level:350 Reset Zen:Resetx20 ResetPoint:KEAAP Clear Skills:NO Clear Inventory:NO < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AminyuzMU2 -- 2 Şubat 2021; 1:50:17 > |
Mu97d Exp:50x Drop:40% Türk ve italyan ortak yapm
-
-
server yeni spotlar eklendi
-
Oyuna başladım ama herkeste ex item ve kanat mevcut. Ne tüy düştüğünü gördüm ne de kundun. Nasıl alabildiler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
server beta aşamasında oldugu için +5 satişları serbest idi serveri actın lakin yöncü bilişim sunucu hizmetleri sunucuları farklı loas yona taşıdı bilgi kaybı yaşadık oyüzden farklı sunucu firmasından sunucumuzu aldık 8 c ram 256 cg ssd li güzel bir cihaz
-
şuan sunucu açıldı stad maplari acildi spotlar eklendi suan anti hack ekleniyor ps guard aldık kurulum biter ise eklenecek.
-
Kısaca sitede veya herhangi bir yerde bilgilendirilme yapılmadan el altından tanıdıklara item desteği sağlıyosunuz. Klasikmtürk serverı adaleti.
serverde 1 turk var oda benim cogunluk rus ve yunan alman italyan kimseye 1 parca item verilemdi bunu size samimi şekilde ileteyim blodcester ve satıcılarda zaten +5 box satışı var idi.
-
Server yenilenmeden önce satıcılarda +5 göremedim. Şuan serverda kasa yok. Spotların bir kısmı da gitmiş.
arrow eat!
-
Merhaba oyunu indirdim fakat açılmıyor. Hata da almıyorum. Launcheri aciyorum anti virus aciliyor sonra hiç bişey olmuyor yardımcı olabilir misiniz ?
-
İletişim için verilen whatsapp numarası yanlış aynı zamanda.
-
antivirus programını devre dişi bırakmanız gerekir
-
anti vieus programını devre dişi bırakmak lazım yeni clienbtte
-
05398273416 whatsap
-
server hızlı şekilde devam ediyor arkadaşlar.
-
how get id code in site?
-
register http://mu-xx.com/index.php?op=online
-
how get id code in site? 1111111 2222222 3333333
-
ddddd
-
lt1 3 davias
increase exp to 100; p
and change this drop from medals and boxes a bitadmin add spot
lt1 3 davias
increase exp to 100; p
and change this drop from medals and boxes a bit
admin add spot
lt1 3 davias
increase exp to 100; p
and change this drop from medals and boxes a bit
lt1 3 davias
increase exp to 100; p
and change this drop from medals and boxes a bitadmin add spot
lt1 3 davias
increase exp to 100; p
and change this drop from medals and boxes a bits a bit
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X