Şimdi Ara

__mua__ nın gazabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • __mua__ saolsun öküzünü ortalıkta bırakmış...peşinden gelen bir thief katliama yol açmış.__mua__ nın olaylardan haberi varmı yokmu bilmiyom topuklamıştı ama geride bıraktıkları....

Ps:Radarda Görünen Tüm Yeşil Noktalar Birer Cesettir.Resle resle bitmedi...:P
     __mua__ nın gazabı

• ooo one yaw can pazarı
  • noolmuş orda bea kaç thief girmiş acaba zavallılara
  • Bi Tane Bowcu Thief....
    quote:

Orjinalden alıntı: Phyrex

noolmuş orda bea kaç thief girmiş acaba zavallılara
  • ahaha toplu katliam abim bu ne yaw
  • Öküzlü adamda kaçıyorsa bu silkroadın hali ne olacak
  • o npc thiefler hakkaten çok fena, traderlar genelde yüksek lvl olduğu için npc thiefler de benden yüksen lvllı oluyor, onun için ne zaman bi kervan görsem kaçarım, kaza okuna kurban gidiyorum yoksa, işin yoksa resser bul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yuhhhhh
    cok kisi oolmus hicbirimi kacmayi scmemis

sirf resimdeki yerde 6 olu war

• Lan hacım ne olmuş orda öyle yaw OHA diyorum harbiden katliam hangi piskopat npc theft yapar lan bunu böyle YUH hacım
  • tabı dolu olan kaçar mesela ben :) kaçmaya ne hacet adam uçak savar gibi zınk zınk indiriyo...öküzü olan adam niye kaçar demişsiniz kaçmıyo yaw topuktan kastım yoluna devam ediyo bişi olmamış gibi

Bu GibiBirçok Tablo Var Herkezin Gördüğü bildiği bunun üzerine yeni bir meslek dalı ekliyorum silkroada

1:Trader
    2:Hunter
    3:Thief
    4:Cenaze Lavazımatçısı

Ek Bilgi İçin Tarafımdan Editlenmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrimeNight -- 16 Temmuz 2006; 19:52:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrimeNight

tabı dolu olan kaçar mesela ben :) kaçmaya ne hacet adam uçak savar gibi zınk zınk indiriyo...öküzü olan adam niye kaçar demişsiniz kaçmıyo yaw topuktan kastım yoluna devam ediyo bişi olmamış gibi

Bu GibiBirçok Tablo Var Herkezin Gördüğü bildiği bunun üzerine yeni bir meslek dalı ekliyorum silkroada

1:Trader
    2:Hunter
    3:Thief
    4:Cenaze Lavazımatçısı

Ek Bilgi İçin Tarafımdan Editlenmiştir...

baba o işte daha çok para var yaw milleti 5k dan kaldırsak 30 kişi yatsa 3 yıldız dw-jangan kadar kazanıyon

• LoL Haklısın
    quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef
    baba o işte daha çok para var yaw milleti 5k dan kaldırsak 30 kişi yatsa 3 yıldız dw-jangan kadar kazanıyon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.