Bildirim
Muadil Bataryalar hakkında
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Apple MacBook Pro Laptop, M4 Pro çip, 14 çekirdekli CPU ve 20 çekirdekli GPU’ya sahip: 16.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 24GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama; Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/Apple-MacBook-Laptop-%C3%A7ekirdekli-GPUya/dp/B0DLHDRCVY/
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
grip hakkında bişey diyemeyeceğim ancak bataryayla ilgili olarak , sony makinem için pdx marka yan sanayi batarya aldım . aşırı kaliteli çıktı gerçekten 2 yıl garantili olması da cabası , kesinlikle orjinale 150 lira vermeye gerek yok diyebilirim . 51 TL ' ye almıştım gittigidiyor üzerinden bir satıcıdan -
quote:
Orijinalden alıntı: CavaLieR-G
grip hakkında bişey diyemeyeceğim ancak bataryayla ilgili olarak , sony makinem için pdx marka yan sanayi batarya aldım . aşırı kaliteli çıktı gerçekten 2 yıl garantili olması da cabası , kesinlikle orjinale 150 lira vermeye gerek yok diyebilirim . 51 TL ' ye almıştım gittigidiyor üzerinden bir satıcıdan
Evet bende gördüm o ilani, ancak 51 tlde muadil bir ürün için pahalı degil mi aslında ? Gittigidiyorda orjinal nikon 89 tlye var. -
Yok mu oneri, tavsiye : )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Harun Ö.
quote:
grip hakkında bişey diyemeyeceğim ancak bataryayla ilgili olarak , sony makinem için pdx marka yan sanayi batarya aldım . aşırı kaliteli çıktı gerçekten 2 yıl garantili olması da cabası , kesinlikle orjinale 150 lira vermeye gerek yok diyebilirim . 51 TL ' ye almıştım gittigidiyor üzerinden bir satıcıdan
Evet bende gördüm o ilani, ancak 51 tlde muadil bir ürün için pahalı degil mi aslında ? Gittigidiyorda orjinal nikon 89 tlye var.
valla hocam 89 lira eğer kesin orjinal ise muadile yönelmeyin derim , sony bataryalar 150 lira civarında genelde , o yüzden 51 lira çok çok uygun oldu benim için . kapasitesi orjinalinden de yüksekti . kalitesi de gerçekten neredeyse orjinal kalitesinde
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Harun Ö.
quote:
Evet bende gördüm o ilani, ancak 51 tlde muadil bir ürün için pahalı degil mi aslında ? Gittigidiyorda orjinal nikon 89 tlye var.
valla hocam 89 lira eğer kesin orjinal ise muadile yönelmeyin derim , sony bataryalar 150 lira civarında genelde , o yüzden 51 lira çok çok uygun oldu benim için . kapasitesi orjinalinden de yüksekti . kalitesi de gerçekten neredeyse orjinal kalitesinde
Anladım sagolun bilgi için : )
-
Muadil piller daha iyi ya da eşdeğer performans verebiliyor...
Hatta bu konuda ün yapan markalar bile var...
Ancak Canon geçenlerde bir açıklama yapmıştı, sadece bataryalara özel olarak, sadece orijinal ürün kullanın makinenizi riske atmayın gibisinden...
Ancak gerçekten risk faktörü yüksek olduğu için mi pazarlama stratejisi mi şüpheli tabi :) -
Bende muadil alacağım mecburiyetten ama şu da bir gerçek ki 10 küsür sene önce aldığım Sony video kameramın orijinal sony pillerinden biri en düşük kapasiteli birisi de en üst kapasitenin bir alt boyu idi ve aradan geçen 10 küsür yıla rağmen hala kendi kendilerine deşarj olmadıkları gibi gayet uzun süre de dayanıyorlar ( biri 30-40 dk ki en küçük kapasiteli modeli, diğeri 3 saat kadar).
Orijinal olmayan piller
A- Uzun dönemde orijinal kadar dayanmayabilir
B-Kalitesiz ise kullanım esnasında ısınıp pil yuvasında plastik gövdeyi/yuvayı deforme edip sıkışabilirler
C-En kötü senaryo patlayabilirler.
Başta da dediğim gibi ben de mecburiyetten Alpha77 fotoğraf makinam için bir adet yansanayii (pdx markayı duymuştum ondan) almayı planlıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sozuak
Bende muadil alacağım mecburiyetten ama şu da bir gerçek ki 10 küsür sene önce aldığım Sony video kameramın orijinal sony pillerinden biri en düşük kapasiteli birisi de en üst kapasitenin bir alt boyu idi ve aradan geçen 10 küsür yıla rağmen hala kendi kendilerine deşarj olmadıkları gibi gayet uzun süre de dayanıyorlar ( biri 30-40 dk ki en küçük kapasiteli modeli, diğeri 3 saat kadar).
Orijinal olmayan piller
B-Kalitesiz ise kullanım esnasında ısınıp pil yuvasında plastik gövdeyi/yuvayı deforme edip sıkışabilirler
Başta da dediğim gibi ben de mecburiyetten Alpha77 fotoğraf makinam için bir adet yansanayii (pdx markayı duymuştum ondan) almayı planlıyorum.
Bende digita veya dste almayi dusunyrm nasildir acaba tum avrupa sertifikalari var gozukuyor ama bilemyrm. Ama orjinal bataryalarin fiyatlari cok sacma. Hele battery griplerin fiyati ... Yurt disindan getirtmeyi planliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sozuak
Orijinal olmayan piller
Başta da dediğim gibi ben de mecburiyetten Alpha77 fotoğraf makinam için bir adet yansanayii (pdx markayı duymuştum ondan) almayı planlıyorum.
hocam ben çok araştırdım , pdx sıkıntısız olan markalardan biri olarak lanse edilmiş . zaten 2 yıl garanti vermeleri de bu yüzden , çoğu yan sanayi pile garanti vermiyorlar . şarjı düzgün yapıldıktan sonra ben ömrünün çok kısalacağını düşünmüyorum . pek tabii orjinal piller hele sony piller müthiş dayaıklı ve uzun ömürlü . ancak sony fiyatı çok yüksek tutuyor malesef :/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X