Şimdi Ara

MUAFİYET SINAVINI ATLATMAK İÇİN KİTAP ÖNERİSİ İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
10.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar büyük ihtimal gireceğim üni. de hazırlık var.. Ben 1 sene kayıp etmektense üni. açılana kadar ing. çalışıp muafiyeti atlatmak istiyorum..

ing. seviyem orta (kelimelerin %60-65 ni bilirim, cümle kurabiliyorum.. duyduğumu çatpat anlayabiliyorum..) fakat sınavı geçebilmek için bu kadarı yetmez herhalde..

bu kitabı bitir muafiyeti atlarsın diyebileceğiniz bir kitap var mıdır?

Uzun araştırmalarım sonucunda "Proficiency in English, İngilizce Yeterlilik" kitabını aldım.. tavsiyeleriniz için tşkr ederm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet1337 -- 4 Ağustos 2012; 16:49:29 >

• Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1337

Yukarı
    hangi üni kardeşim ben yıldız için bi kitap aldım söyleyebilirm ona göre
  • quote:

Yukarı
    hem up olsun .
    benim kelime sorunum var. gramer konularını biliyorum ancak kelime yetersiz olunca hiç bir işe yaramıyor. kelime için önerebileceğiniz bişey varmı (oyun ve film dışında)
  • takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lorenzowmhrn

yıldız için olabilir ben oraya gidecem galiba mücize olup itü gelmezse
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafagonul

quote:

yıldız için olabilir ben oraya gidecem galiba mücize olup itü gelmezse

Alıntıları Göster
    siyasal kitapevinin ingilizce test klavuzu practice tests for proficiency in endglish diye bir kitap aldım gayet güzel fakat çok kalın,reading içinde seviyenizze göre okuma kitapları alabilirsiniz,kelime içinde 3000 kelime diye bi katp var onuda öneririm tabi hepsi seviyenize göre ben upper ile intermediate arasındayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

siyasal kitapevinin ingilizce test klavuzu practice tests for proficiency in endglish diye bir kitap aldım gayet güzel fakat çok kalın,reading içinde seviyenizze göre okuma kitapları alabilirsiniz,kelime içinde 3000 kelime diye bi katp var onuda öneririm tabi hepsi seviyenize göre ben upper ile intermediate arasındayım.

Alıntıları Göster
    tşkler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafagonul

tşkler .

Alıntıları Göster
    sağolasın 3000 kelimeye bakıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: endulusi

sağolasın 3000 kelimeye bakıcam

Alıntıları Göster
    arkadaşlar internette bi program buldum. "Rosetta Stone" diye mükemmel bir şey.. herşey var.. reading,writing,listening,speaking,grammar vs vs.. bir de resimlerle öğretiyor.. yani hiç bilmeyen bile öğrenebilir.. üstelik internetten baktım millet 300$ ödüyormuş programa..

isteyen varsa PM atsın, linki vereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet1337 -- 4 Ağustos 2012; 0:03:46 >

• Takipteyim ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Takipteyim ben de.
    bn yarım dönemde atladım how to cope with profıcıency -çeto özel - yazıyo birde kelime için şu kitap iyidir 400 Must-Have Words for the TOEFL sırf bu kitap için nette alıştımalarda vardır onlarda epey yararlı.
  • quote:

arkadaşlar internette bi program buldum. "Rosetta Stone" diye mükemmel bir şey.. herşey var.. reading,writing,listening,speaking,grammar vs vs.. bir de resimlerle öğretiyor.. yani hiç bilmeyen bile öğrenebilir.. üstelik internetten baktım millet 300$ ödüyormuş programa..

pm pls

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Fidanboy

quote:

pm pls

banada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yolla kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: TnnTDragon

quote:

Yolla kardeş

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar "Rosetta Stone" adlı prog. isteyenlere yolladım..

Dahada isteyen olursa PM atması yeterlidir..

Umarım işinize yarar

EK: bugün kitapçıya gidip, abimin önerdiği bir kitabı aldım.. ismi şöyle "Proficiency İn English İngilizce Yeterlik" gerçekten ben de beğendim.. eskiden hacettepe taş yay. çıkarıyordu bu kitabı samandan.. şimdi ise penguen yay. geçmişler hacettepe taş yayıncılık ekibi.. eğer bu kitabı muafiyete kadar bitirirsem 100 soru içerisinden 90+ yapmayı planlıyorum

buyrun bu da linki;

ayriyetten kitabın etiket fiyatı 37.80 TL dir.. ben ise 26.50 ye aldım.. aman ha kazık yemeyin

• quote:

Arkadaşlar "Rosetta Stone" adlı prog. isteyenlere yolladım..

Dahada isteyen olursa PM atması yeterlidir..

Umarım işinize yarar

EK: bugün kitapçıya gidip, abimin önerdiği bir kitabı aldım.. ismi şöyle "Proficiency İn English İngilizce Yeterlik" gerçekten ben de beğendim.. eskiden hacettepe taş yay. çıkarıyordu bu kitabı samandan.. şimdi ise penguen yay. geçmişler hacettepe taş yayıncılık ekibi.. eğer bu kitabı muafiyete kadar bitirirsem 100 soru içerisinden 90+ yapmayı planlıyorum

buyrun bu da linki;

ayriyetten kitabın etiket fiyatı 37.80 TL dir.. ben ise 26.50 ye aldım.. aman ha kazık yemeyin

Alıntıları Göster
    üniversite bitirip üds ve kpdsye girmiş biri olarak, hazırlık atlama sınavına girecek biri olarak, akın yayınlarının kpds üds hazırlık kitaplarını tavsiye ederim. sınav üds/kpds ye yakın olur çünkü. ama okuyacağın bölümün dili ingilizceyse, hazırlığı atlamamanı tavsiye ederim. aynı zamanda hazırlık atlama sınavlarını küçümsemeyin. uzun bir metin verip, metile ilgili soru da sorabilirler. yani sadece grammer bilip yapacağınız sorular beklemeyin.

• quote:

hem up olsun .
    benim kelime sorunum var. gramer konularını biliyorum ancak kelime yetersiz olunca hiç bir işe yaramıyor. kelime için önerebileceğiniz bişey varmı (oyun ve film dışında)

kelime ezberlemekte zorluk çekiyorsan kurgusal sözlük var öneririm faydası da olur.

internette pdf olarakta bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brownyea

quote:

hem up olsun .

kelime ezberlemekte zorluk çekiyorsan kurgusal sözlük var öneririm faydası da olur.

internette pdf olarakta bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    @Brownyea sağolasın deneyeceğim . zaten şu dil dersleri ve ezberi bir türlü beceremedim

• quote:

pm lütfen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.