Şimdi Ara

MuAlaturka 1.02K FULL 1200EX SERVERİ AÇILMIŞTIR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

magiclorda iyi niyeti sebebiyle teşekkür ediyorum.

her zaman eleştiri ve tavsiyelere açığımdır.

yazılanları okumadan yazmam ama yanlış anlayıpta yazdıysam sonuçta kuluz ve hata yaparız affola.

bu tartışmayı uzatmaya gerek yok bence
  • YA benim arkadas oynuomus resi 146mısAdi ATAKAN kankimin
  • cevap yazmıştım kardeş yukarda
    ama önemli diil artık, istemeyerek serverinizi bıraktım zaten
    size kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _corrector_ -- 19 Mayıs 2007; 19:15:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuAlaturka

quote:

Orjinalden alıntı: corrector_

gm player kasıyor peh...
    bende ciddi bi server diye başlamıştım
    üstelik konuşmaya da gelmiyor,ben adam gibi konuşuyorum o ters ters cevap veriyor
    gm olunca noluyorsa ?
    kasanlara kolay gelsin LorduM öldü
    bye...

olaya şahit olduğum kadarıyla parti istedin ancak parti gm de değildi parti başıda seni partiye almadı gerçi sonrasında gm partiyi bozdu benden uyarı aldı o ayrı mesele

ancak merak ediyorum parti istediğinde partiye alınsaydın aynı şeyleri yazacakmıydın

LorduM arkadaşım peki eminmisn ters ters konuşupta ters cevap almadığına

not:her serverda hatalar olur önemli olan bunların uyarı sonrası düzeltilmesidir

Corrector(LorduM) ve ben(ProStatus) bu oyuna başlayalı 1seneyi geçti ve en az 7-8 ciddi olmak üzere 10larca serverde kastık ve bir kez olsun ne adminden nede baskasından parti istemedik ve istemeyizde
    Adminin char kastığı yada edit yaptığı tüm serverleri resimiz kaç olursa olsun terk ettik ki genelde her serverde kafaya oynarız
    corrector ile goörüşme sansım olmadı ama eger admin yada GM char kasıyordu ise sizede saygılarımı sunar başarılar dilerim
    saygılar

• Bu arada ProStatus Charını baska bir arkadaşa devretim
    saygılar
  • [Deleted by Admins]
  • server gitti hayırdır?
  • sa kolay gelsin

corrector_

sen bireyi deve yaptin cok alingansin senin sorunun benle degil SerSeri party atmadi ve
    saat bile olmadi GM olali ve sen olayi buyuttun senin taktirin buymus ozelden konusmak istedim olmadi
    camur at kalsin burada yapiyorsun kendin oyuna gir ve benle konus kacmakla olmaz

• kafkasal o gm senmisin yada oyundaki nickin ne bilmiyorum
    yazdıklarım gerçektir,çamur falan değil,pt olayını da açıklamıştım ben pt falan istemedim,gm nin playerle pt yapmasını istemediğim için tartıştık.
    bi arkadaşa vermiştim accountu o girmiş olabilir servere
    kendim girince posttan yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _corrector_ -- 20 Mayıs 2007; 13:12:02 >
  • ya beyler ben buraya ne yazcammm yawww Personal ID Code Is Invalid lütfen yardım üye olamıyorummm
  • kafkasal1 sorunun ne gelen gecene söle dio böle diosun ben magic lord'u kendimi bildim bileli tanirm ve corrector_ kardesimn yazdklarinada güvenirim bos yere neden laf yaptigini anlamadım ve bilip bilmeden okuyup okumadan da magic lorda laf etme karsindaki kisinin km oldugunu bilde konus magic kardesimi herkez tanir bilir dürüst ve adam gibi biri oldugunu adam iyliq yapms snn yaptigina baq

• quote:

Orjinalden alıntı: karakan123

ya beyler ben buraya ne yazcammm yawww Personal ID Code Is Invalid lütfen yardım üye olamıyorummm

buraya 12 haneli bir rakam yazacaksın örnek 123456789012
  • MuAlaturka admin player kasıyor deniliyor sen ne diyosun bu konu hakkında ?? Serverin sahibi sensin ? cevaplarına göre oyuna devam yada tamam kararı alcam
  • Bence herkez hata yapabilir gm adam kasiosa mutlaka uyari almiştir oyun harika bence oyuna gel

bu sorunda ortadan kalkacaktir kanımca
  • admin ve gm 1'er kez player kastı doğru ancak yapılan uyarılar sonrası ozur dileyip tekrar yapmamaya karar verdiler bu konuda defalarca açıklama yaptım neden bu kadar büyüttünüz olayı anlamadım uyardınız özür diledik daha ne yapmamız gerekiyor bu konuda bir daha açıklama yapmak istemiyorum açıkçası baydı bu konu (baydı derken açıklamadan kaçıyor diye algılamayın aynı konuyu açıklamaktan sıkıldım.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::Hurricane::..

quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

Bu arada ProStatus Charını baska bir arkadaşa devretim
    saygılar

:) bu yazdığına bir kaç kısa mesajının arasına eklersek 4-5 i geçtin:)Hep uzun uzun Paragraflar
    Amacın: Dalaşmak Değil Tartımak

Saygı...

------
    galiba yanlış anladım
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutlug -- 21 Mayıs 2007; 17:20:48 >
  • Prostrus ve LOrduM charları bana verilmiştir. Ondan kimse gezevelik yapmasın.abilerim oyunu bırakmıştır
  • sa
    kolay gele

GM kasiyor olayina nokta koyalim lutfen ALATURKAGM ben almistim bismillah oyuna girdim 1 dk olmadi baslayali GM arkadaslar az kasayim mahcup olmayalim dedim 1 dk olmadi olay basladi ve buyudu
    buyudu ben biraktim konu kapansin GM ligi biraktim normal carla kasmaya devam sormussunuz ben admin
    degilim normal player im simdiden herkeze kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafkasal1

sa
    kolay gele

GM kasiyor olayina nokta koyalim lutfen ALATURKAGM ben almistim bismillah oyuna girdim 1 dk olmadi baslayali GM arkadaslar az kasayim mahcup olmayalim dedim 1 dk olmadi olay basladi ve buyudu
    buyudu ben biraktim konu kapansin GM ligi biraktim normal carla kasmaya devam sormussunuz ben admin
    degilim normal player im simdiden herkeze kolay gelsin

sa
    kolay gele

bu kadar aciklama yaptim tek bir soz yazmadiniz

demek rahatladiniz

oyunda basarilar

• ewet rahatladık ALA sız Turka da kasıyoruz
    saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.