Şimdi Ara

MuAlaturka 1.02K FULL 1200EX SERVERİ AÇILMIŞTIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

Bu oyunda hersey laga neden olabilir
    kullanılan büyü,, yaratigin kullandigi skill,, Gm nin açığa yazdığı yazı
    BC yada ds uyarı yazıları

dolayısıyla düşen itemlerde lagda katkısı vardır
    ama bunun bu kadar önemsenecek düzeyde olduğunu düşünmüyorum
    saygılar

O lag deildir abi o ramin yetmemesinden kaynaklanan bir olaydır.. Internet baglantın 100 mb olsun ramin yetersiz ise olur bunun internet baglantisiyla alakası yoktur.. Bunu internet baglantısına baglamıslar bende o acıdan cevap yazdım...

yaw biz okadarını bilemeyizde
    kasıyosa lagdır
    bağlantıymış rammiş player takmaz
    ustalara
    saygılar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

quote:

Bu oyunda hersey laga neden olabilir
    kullanılan büyü,, yaratigin kullandigi skill,, Gm nin açığa yazdığı yazı
    BC yada ds uyarı yazıları

dolayısıyla düşen itemlerde lagda katkısı vardır
    ama bunun bu kadar önemsenecek düzeyde olduğunu düşünmüyorum
    saygılar

O lag deildir abi o ramin yetmemesinden kaynaklanan bir olaydır.. Internet baglantın 100 mb olsun ramin yetersiz ise olur bunun internet baglantisiyla alakası yoktur.. Bunu internet baglantısına baglamıslar bende o acıdan cevap yazdım...

yaw biz okadarını bilemeyizde
    kasıyosa lagdır
    bağlantıymış rammiş player takmaz
    ustalara
    saygılar

Neyse bakalım oyle olsun

• guzel bir soz

car icin onemli olan online-spot-ex
  • Valla bende geliom inşallah cok beğenirim zaten güzelse beğenirim valla anlatılanlara göre suuuuuper bir server şimdiden çok beğendim hele şu kanat satılması olayına çok memnun oldum inşallah oyunu indiirirken falan sorun cikmmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yskomek -- 17 Mayıs 2007; 18:33:57 >

• magic lordun hakli olduğu konularda var coğu server lag problemi yaşar ve bi şekilde çözmeye çalışır.

ben serverda drop olayıyla çözdüm

zaten lag%100 droptan diye bir açıklamada yaptığımı hatırlamıyorum

pc nin configrasyonuna gelince p4 2.66 ghz 1066mhz cpu bus 2x2=4 mb önbellek 4 gb ddr2 6400 800mhz ram 500gb hdd vs.vs.

yani kısacası ramdan olacağını hiç zanetmiyorum

ancak serverimizi cekemeyenler cok server ip'sine yonelik saldırılarda eksik olmuyor saolsunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuAlaturka -- 17 Mayıs 2007; 19:08:33 >
  • gm player kasıyor peh...
    bende ciddi bi server diye başlamıştım
    üstelik konuşmaya da gelmiyor,ben adam gibi konuşuyorum o ters ters cevap veriyor
    gm olunca noluyorsa ?
    kasanlara kolay gelsin LorduM öldü
    bye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: corrector_

gm player kasıyor peh...
    üstelik konuşmaya da gelmiyor,ben adam gibi konuşuyorum o ters ters cevap veriyor
    gm olunca noluyorsa ?
    bye...

olaya şahit olduğum kadarıyla parti istedin ancak parti gm de değildi parti başıda seni partiye almadı gerçi sonrasında gm partiyi bozdu benden uyarı aldı o ayrı mesele

ancak merak ediyorum parti istediğinde partiye alınsaydın aynı şeyleri yazacakmıydın

LorduM arkadaşım peki eminmisn ters ters konuşupta ters cevap almadığına

not:her serverda hatalar olur önemli olan bunların uyarı sonrası düzeltilmesidir
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuAlaturka

quote:

Orjinalden alıntı: corrector_

gm player kasıyor peh...
    gm olunca noluyorsa ?
    bye...

olaya şahit olduğum kadarıyla parti istedin ancak parti gm de değildi parti başıda seni partiye almadı gerçi sonrasında gm partiyi bozdu benden uyarı aldı o ayrı mesele

ancak merak ediyorum parti istediğinde partiye alınsaydın aynı şeyleri yazacakmıydın

LorduM arkadaşım peki eminmisn ters ters konuşupta ters cevap almadığına

not:her serverda hatalar olur önemli olan bunların uyarı sonrası düzeltilmesidir

party istemedim
    zaten 10 resetim var,heryerde spot var,ayrıca tartıştığımız nokta gm nin playerle pt yapması zaten.
    Aramızda geçen konuşmalar ortadadır şahit olan bikaç kişi vardı onlara sorabilirsin
    gerçi bişey ispat etmek zorunda değilim ya neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _corrector_ -- 18 Mayıs 2007; 21:01:42 >

• bless bug var mı ve site linki nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuAlaturka

magic lordun hakli olduğu konularda var coğu server lag problemi yaşar ve bi şekilde çözmeye çalışır.

ben serverda drop olayıyla çözdüm

zaten lag%100 droptan diye bir açıklamada yaptığımı hatırlamıyorum

pc nin configrasyonuna gelince p4 2.66 ghz 1066mhz cpu bus 2x2=4 mb önbellek 4 gb ddr2 6400 800mhz ram 500gb hdd vs.vs.

yani kısacası ramdan olacağını hiç zanetmiyorum

ancak serverimizi cekemeyenler cok server ip'sine yonelik saldırılarda eksik olmuyor saolsunlar

Yazdıklarımı iyi okumamıssınız sanırım.. Ben orda bilgissayar konfigurasyonlarınız yetersiz demedim sadece lagın sebebini drop ayarlarına baglamissiniz. Bende drop ayarlarının lag ile alakası oılmadıgını soyledim en fazla pc niz konfigurasyonları dusukse ozaman biraz etki eder dedim. siz 2048 adsl ile 20 kiside lag oldugunu idda etmissiniz.. Bende direk yane sadece server bilgisayari 1024 hattı tek kullandıgında 60-70 kisi civarinda 0 lag ile (tabi bilgisayariniz ozellikleri iyiyse ki soylediginize gore fena deil sadece islemciniz biraz dusuk o kadar) oynayabilindigini soyledim.. olay bundan ibarettir...

quote:

gelenler hoş geldi sefa geldi

drop olayına gelince farkettiniz mi bilmiyorum ama serverda lag minimum

türkiyede maximum bağlanı 2048 kbs olduğu için 20 kişi online olunca server lagdan oynanmaz hale geliyor ancak şuan bu mesajı yazarken serverda 30 kişi online ve lagın L si yok bunun da sebebi yaptığımız drop ve birkaç ayardır.

shoplarda +7 itemler ve kanatlar satılmaktadır zaten

tekrar gelenler hoş geldi sefa geldi

ayrıca forum adresimizde kendi emeğimiz olan tr yama ve alıntı olan skin yaması ve staddaki bayrakları türk bayrağı yapma yaması mevcuttur.

Ve sanirim bu ifade size ait ve bunu okuyan biri sizin lagın sebebinin drop ayarlariyla ilgili oldugu sonucunu cikarir sanirim.. Ben bu sonucu cıkardım eger baska bir sonuc cikaran varsa bilemiycem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 18 Mayıs 2007; 21:58:44 >

• Ahh ah nerde o eski sağlam serverlar..
  • sa
    kolay gele

magic_lord

nerde oynadigini biliyorum ve sizin forumda yorum yapanlara begenmiyorsan veya serverda oynamiyorsan yorum yapma oynayan yorum yapsin diyorlar

sen bilirsin ama mualaturka forumlari acik elestirilere eletiriler dogru bulunur
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafkasal1

sa
    kolay gele

magic_lord

nerde oynadigini biliyorum ve sizin forumda yorum yapanlara begenmiyorsan veya serverda oynamiyorsan yorum yapma oynayan yorum yapsin diyorlar

sen bilirsin ama mualaturka forumlari acik elestirilere eletiriler dogru bulunur

Ben elestri yapmiyorum hala yazdıklarımı okumadan cevap veriyorsunuz.. Lutfen okuyun iyice sonra gelin cevap yazin..

Oku bakalım iyice agzımdan mualaturka ile ilgili tek bir iyi veya kotu soz cikmismi.?? Ben sadece adminin verdigi gercegi yansıtmayan bilgilere cevap veriyorum.. Server iyi veya kotu lag var vs gibi bir sey soylemedim.. Sadece soyledigi bazı seyler gercegi yansıtmadıgı icin duzeltmede bulundum bilmem anlatabildimmi insallah bundan sonra yazdıklarımı iyice okur sonra cevap yazarsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 18 Mayıs 2007; 23:59:36 >

• sa
    kolay gele

magic_lord

okuyorum diger forumlarda ama yazamiyorum korkuyorum sizin forumlarda yazcam ama yasak gelmis guldugum burasi server sitesi degil forum
    burada ozgurce yorum yapilir

sen bu forumda yap yorum

bende takildigini forumda yapayim izin varsa )))) oynamayan yapamiyorda sizinde hatalariniz var da serverda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkasal1 -- 19 Mayıs 2007; 0:00:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafkasal1

sa
    kolay gele

magic_lord

okuyorum diger forumlarda ama yazamiyorum korkuyorum sizin forumlarda yazcam ama yasak gelmis guldugum burasi server sitesi degil forum
    burada ozgurce yorum yapilir saygilar

bizim forumlar neresi oluyor acaba??

Ya bennmi anlatamıyorum acaba senmi anlamiyorsun bunu hala cıkaradım.. Ben sizin hatalariniz var serveriniz soyle boyle die bisey yazdimmi sadece lag neden olur bu konuda genel bilgi verdim.. Hala anlayamiyorsan bisey demiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 19 Mayıs 2007; 0:02:59 >
  • sa
    kolay gele

reklam olur sen bilirsin

ama bu forum serbest yorumlarinizi bekliyor free playerrr olarak

)

not eski oynadigim server 418 res siralama 3 res ten once
    diger forumdan alinti yaptim senin icin

Magic_Lord
    Yüzbaşı

--------------------------------------------------------------------------------

Site acilmistir...

Just In Time
    I Love This Game (MuOnline)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkasal1 -- 19 Mayıs 2007; 0:07:28 >
  • Bak arkadasim ben severinizde kasmiyorum.. Bir kez girdim ondada gmpostu acik birakmistiniz kapatın die uyardim kapatilmasini da anlattim. Onun disinda server ile ilgili hic bir yorum yapmadim.. Ben sadece lag hakkında bilgi verdim.. Neyse hata bende nie bilgi verirsin ki.. Gereksiz bilgi verdigim icin ozur dilerim ve bu anlamsiz tartısmayada bir son verelim cunku sen dedigini diyorsun.. Sabah kadar tartissak ayni seyi yazıcaksın.. Ben sadece iyi bisey yapmaya calisiyorsunuz ve belliki daha yeni baslamissiniz ogrenmeye calisiyorsunuz ki bu ayip bisey deil bende bilgi verip azda olsa yardim etmek istemistim.. Cunku bizde anamızdan bilerek dogmadık.. Sonradan ogrendik ama insanlara iyilik yaramiyor aksine hemen gelip yazdıklarımızı okumadan sanki gelip onlara kotu bir sey demisim gibi bana karsı ataga geciyorlar.. Tekrardan yardim amacli bilgi verdigim icin ozur dilerim...
  • sa kolay gele

tamam ben kapattim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.