Şimdi Ara

MuAlaturka 1.02K FULL 1200EX SERVERİ AÇILMIŞTIR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben olayın olduğu anda serveri bırakmış ve açıklamamı da yapmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: corrector_

ben olayın olduğu anda serveri bırakmış ve açıklamamı da yapmıştım

sa
    kolay gele

yeni basladigin server basarilar dilerim konuyu buraya tasimadan konusmani
    isterdim mualaturka server da ama buraya tasidin taktir ve anlayis senindir
    biraktiysan yeni server da bol res ler dilerim.

onemli olan free game serverlardir ve daha onemli olan server in kendi gucudur
    buna oncelik eden kuran ve yasatanlari (server) ve admin leri simdiden tesekkur ederim

• kardes bi bakıver yhaa bu olay yuzunden eventi kacirdim kardes oyunda ciktim tekrar gircektim bi baktim serverda online gozukuom serverda da charımda kimse yok yhaa eventi kacirdim 7 dak bise kaldi yhaa

• Nick:ManisaTR
  • yhaa nasıl adminsin bakmıyonmu yhaa sitede mesaj yolladım chat bolumude yoqq haber veremiom bari buraya bak yhaa 1 gunum gitti

• S.a uzun bir zaman sorunum oldugundan online suremin azaldigindan daha once bahsetmistim.
    Acikcasi bu konu basliginin altinda bu denli saygisiz icerikli mesajlar okuyacagimi zannetmiyordum.
    Magic, postGm olayinda daha onceden server icin uyari vermis ve bizde tsk lerimizi iletmistik. Bilgi paylasmak yardim etmek amacli oldugunu daha oncede dile getirmisti, ancak uslubundaki secim belki karsilikli atismalari dogurmus, olaylarinda bu denli kopuk devran etmesinide anliyamadim. GM olarak CELIK arkadasimiz secilmis, ne mutlu bugun server reslenmeden once her bir player demiyormuydu, CELIK e selam ver o seni kasar diye. EEee adam GM olmus, biri PT istemis. Simdi Pt atmasa vayyy GM oldu .. bilmem neyi kalkti tanimiyo bizi. eEE CELIK serverin hulusi Kentmeniydi hani, herkeze yardim eden iyilik sever abimiz, dostumuzdu. bugun bu serverin ilk temelinde bulunan kisilerden biri ayrica. Online sayisi 2 kayitli kullanici 16 iken, o cevresini cagiriyor arkadasaliklar dostluklar yardimlasma ile serveri buyutmeye calismiyormuydu. insan her daim kendisini sorgulamali, yanlis kimde..!
    NoT: CELIK arkadasimiz GM iken full stat yapildimi ki Pt de yer almasi sorun oldu . onuda anliyabilmis degilim. Herkeze Kolay Gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviNet -- 28 Mayıs 2007; 14:47:46 >

• kardeşim ister gm ister admin playerleri kassın , item dağıtın, full set verin beni ilgilendirmiyor artık
    bu konuda yazıp durmayın,kaç kez söledim yeter artık yaw ben playere herhangi bi şekilde yardım edilen
    serverda kasmam,ve bıraktım serveri.
    bu benim düşüncemdir,düşüncemi yazdım
    size başarılar dilerim...
  • Player iken adam kassa kimsenin sesi çıkmazdı
    Gm oyun düzeni için vardır
    Adam kasma item dağıtma gibi görevi yoktur
    saygılar
  • Hangi konuda ne yazmam gerektigine ben karar verebilecek biriyim. sen git car kas, once kendini bu kadar kasma.. Ayrica GM ancak ne stat point verilmis ? 0 point, EEeE Pt kurmussa Pt dekilere bir normal userden farkli bir yardimimi dokunmus. HAYIR:... Ayrica uyarida almis. Niye uyarildi, Sen GM sin tamam biz senin stat pointlerine + 1 bile eklemedik. Ama PT yapamazsin :) komiKkKk hemde cok komik.. item verme olayina gelince, bir adminden gidip ayricalikli olarak baska birine item mi vermis HAYIR: .. yaa gercektende komik.. bu kadar ezberci olmayin. Biri GM yapilir. Tüm stat pointleri fullenir, eventler icin item verilir o kafasina gore birilerine verir. Tamam o zaman cikis cikalim. ayrimcilik var diyelim. Ama boylesinede cart curt karalama kelimeler sarf edipte, kendinize guldurmeyin. Hem sana gel burda oyna diyenmi varda alindin uzerine. Tabirse, ensene tras yaptir. Sen kimsin ki, posta koyarcasina hitaplarda bulunuyorsun, Adam olan hekeze kolay Gelsin.. Gerisi, yol alsin...
  • hayatta başarılar dilerim
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviNet

Hangi konuda ne yazmam gerektigine ben karar verebilecek biriyim. sen git car kas, once kendini bu kadar kasma.. Ayrica GM ancak ne stat point verilmis ? 0 point, EEeE Pt kurmussa Pt dekilere bir normal userden farkli bir yardimimi dokunmus. HAYIR:... Ayrica uyarida almis. Niye uyarildi, Sen GM sin tamam biz senin stat pointlerine + 1 bile eklemedik. Ama PT yapamazsin :) komiKkKk hemde cok komik.. item verme olayina gelince, bir adminden gidip ayricalikli olarak baska birine item mi vermis HAYIR: .. yaa gercektende komik.. bu kadar ezberci olmayin. Biri GM yapilir. Tüm stat pointleri fullenir, eventler icin item verilir o kafasina gore birilerine verir. Tamam o zaman cikis cikalim. ayrimcilik var diyelim. Ama boylesinede cart curt karalama kelimeler sarf edipte, kendinize guldurmeyin. Hem sana gel burda oyna diyenmi varda alindin uzerine. Tabirse, ensene tras yaptir. Sen kimsin ki, posta koyarcasina hitaplarda bulunuyorsun, Adam olan hekeze kolay Gelsin.. Gerisi, yol alsin...

• BEYLER SERVER COK GUZEL HERKESİ BEKLERİZ BEN EN AZİNDAN 6 7 KİSİYİ CAGİRDİM HEPSİDE OYNUYOR COK BEGENDİLER SADECE BİRAZ SAKİN OYUN BİRAZ DAHA KİSİ GELSE COK GUZEL OLCAK RAKİP YOK :D OYUNDA HERHANGİ Bİ SORUN YOK VALLA COK GUZEL ORTAM!!!

SqWeK Contact: hacks@hotmail.de
  • sa
    kolay gele

bencede bu konu sıktı anlatma sabit dusunceye anlatmaz sadece tartisma olur server acik server dolasana degil server oynayana

herkese kolay gele
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafkasal1

sa
    kolay gele

bencede bu konu sıktı anlatma sabit dusunceye anlatmaz sadece tartisma olur server acik server dolasana degil server oynayana

herkese kolay gele

• quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

quote:

Orjinalden alıntı: kafkasal1

sa
    kolay gele

herkese kolay gele

kutlug

• sa

kolay gele

tamam artik kapatin konuyu amma uzadi tercihler aciklamalar bitmez admin de gm yok freegame var

byes
  • sa
    kolay gele

server degisiklikler oldu galiba

cevap bekleriz

• Sanırım Kapandı Bu Server S:S
  • sa kolay gele

yapilan degisikliklere aciklama olarak belirttim

oku anla anlat senleyim ))
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.