Şimdi Ara

MuAlchemy [OFFLINE] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isteyen istediğini düşünmekte özgürdür artık eskisi gibi kimsenin babasının hayrına server açmadığı kesin.. isteyen oynar isteyene yol açıktır. 1 kişi gider 1 kişi gelir bu iş böyledir.
  • O değilde server gene bum
  • h4pp3 su download lınkını koysan artık dıyorm
  • Server Version s6 değilmi ya
  • server bakımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

O değilde server gene bum
    olur öyle :)

sunucunun yeni versiyonu season 5 yani geçen seneki dosyaları kullaniyoruz yine.

başlayacak arkadaslara basarilar dilerim.
  • benim anlamadığım bu server ile alakalı pek çok post gördüm ve post attım ama nedense postlarımı bulamıyorum :D devamlı yeni konu mu açılıyor :D anlamadım ki yada benim postlarım mı siliyor
  • Reset server 300x diyonuz server reslenip aciliyo Exp 10 bu nedir ya dalgami geciyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

Reset server 300x diyonuz server reslenip aciliyo Exp 10 bu nedir ya dalgami geciyonuz

o dediğin 300x serveri açtık sunucu dosyaları patladı dostum. oyuncuların isteği üzerine geçen seneki server dosyalarıyla tekrar açtık. uzun stabil ve basit olması için..
  • şu anki hali daha iyi sadece gün ici playerler soru / sorunlarına cevap verecek bir GM ayarlanırsa daha güzel olur .. lafla değil cidden zor server zoru başarmak en güzeli
  • Ayrıca bu credi muabbetinden vazgeç cok sıkıntı yaratıyo gereksiz insanlar serveri bıraktırıyolar resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust
    cuRsed

Bu kullanıcı adını sanırım bi yerden duydum gibi

Evren hayırlısı olsun tekrardan açmışsın nerden esti bu yine?
  • duymuşsundur duymuşsundur :) arkamdan sallamayın len :D
  • Suncumuz başlamıştır bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 27 Ağustos 2011; 9:34:54 >
  • kards ben clienti indiremiyorum girmiyo mahkeme kararıyla kapatılmstır fln yazıyo link verirmsn baska accill cvpp!
  • upload ediliyor kardeş ama yinede sana önerim ultrasurf programını çalıştır öyle gir mega uploada

al sana ultrasurf programı:
    http://www.tam indir.com/program/20337/UltraSurf.htm

bu programı çalıştırdıktan sonra aç internet exploreri gir bizim siteden download de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 26 Ağustos 2011; 22:47:39 >
  • işte ne zamandır beklediğim haber exp düzenlemesi yapman iyi olmuş bu reset sistemide gayet hoş hemen dowloand yapıyorum...

yeni siteyi inceledim türkce uyumlu ceviri yapmışsın ellerine sağlık hadi Bismillah diyelim üye olalım macera başlasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SFeniX

işte ne zamandır beklediğim haber exp düzenlemesi yapman iyi olmuş bu reset sistemide gayet hoş hemen dowloand yapıyorum...

yeni siteyi inceledim türkce uyumlu ceviri yapmışsın ellerine sağlık hadi Bismillah diyelim üye olalım macera başlasın :D

teşekkürler.. daha sayamadığım pek çoközellik sitemizde yazıyor.. orada yazmayanlar ise sunucumuzda haber olarak geçiyor (gizli).. inşallah daha iyi günler bizi bekliyor olacak.

iyi oyunlar.

• birilerine tam opt. setler verilmiyorsa başlayabilirim, veriliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.