Şimdi Ara

MuAlchemy [OFFLINE] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha öncede söylediğim gibi cash alan oyuncularımız hariç kimse dediğin türde itemler giyemez. ki genelde VIP oyuncularımızın tercihi ancient itemler. oda 1 kişi
  • kards ben servere gierken dc yiyorum ? acil cvpp neden olabilir
  • Oyun içinde Admin tarafından kimseye iltimas geçilmediğini bizzat müşahade ettim doğru söylüyor 1 kişide accient set var oda benim TL ile aldığım cash lar sonucu alınmıştır. kimsede alın terinin fazlası point yoktur bedavaya item almamıştır isteyene elimdeki dekontu bile verebilirim bu kadar netim..

Bunun ötesinde oyun içi yardım zaten sınırsız oyun 1.cisi benim ancak daha güzel bir ortam olması amacıyla hep farklı charlar kasıyorum ki yenilerle res farkı fazla olmasın çekişme daim olsun.. ben yoksam oyunda isteyerek yardım edecek bir çok oyuncu kardeşimiz mevcut tekrar söylüyorum kimseye hak ettiğinin ötesinde bedava item point v.s yok altına imza atarım

Sevgi ve saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFeniX -- 28 Ağustos 2011; 23:12:24 >
  •  MuAlchemy [OFFLINE]

Ayrıntılı bilgi için Tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 6 Eylül 2011; 22:31:13 >
  • beyler bende oynuyodum int cafede evdeki pc win7 32 bit acılmıyo oyun hata veriyo dc atiyo neden ?
  • Game Start dedimde Böyle bir hata alıyorum ---> [Please try ''Run as administrator. Err: Failed to set data for 'Key' ] Nasıl düzeltebilirm ?
  • Sunucun hayırlı olsun kardeşim başarılar dilerim...
  • BEYLER OYUN GÜZEL BENDE BAŞLADIM

NİCK=LeWinKa

oyunda kimseye (item lvl res vb) şeyler verilmiorsa epey bi süre oynarım
  • cevaplar biraz geç olacak ama üzgünüm

@SerGenBK - main.exe ile oyuna giriş yapabilirsin ve/veya launcher.exe yi sağ tıklayıp 'Yonetici Olarak Çalıştır' seçeneği ile aç.

@PhilosopherOfTurkey - teşekkürler.

@sh-arp - Aramıza hoşgeldin.

@claude - hoşgeldin

1. evet eventlerin sonunda gm box düşecek şekilde ayarlamıştık fakat sistemi aktif etmemişiz. artık aktif.

2. master skill tree çalışıyor.. hesap adını mualchemy@hotmail.com.tr adresine atarsanız sorununuza bakabilirim.

3. Sunucumuzda şuan bi takım olumsuzluklar var ve uğraşmaya devam ediyoruz. işin içinden çıkılmayacak olursa hali hazırda satışa sunulmuş premium dosyalar ile baştan çalışmaya başlayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 23 Eylül 2011; 0:34:51 >
  • yanlıs mı dusunuyorum bılmıyorum ama party kurmadan tek bi car ozellkle yeni baslayanlar isi cok zor

partyle exp artması tmm ıyı ama bıraz fazla gıbı geldı

genede basarılı buldum kolay gelsn
  • gm box ne işe yarior içnden item falanmı çıkıo yoksa gm olmak içn bir yolmu:D
  • @sokakprensi - doğrudur parti ile gelen exp çok yüksek fakat bir playerin ne kadar reseti olursa olsun hızlı reset atmak istiyorsa başka bir playere ihtiyacı var. yani resetli oyunculara özel mesaj atıp rahatlıkla onlardan parti isteyebilirsin. kimsenin hayır diyeceğini düşünmüyorum

@sh-arp - GM box kundun5 ile aynı şey aslında yani içinden exc özellikli itemler düşüyor. yinede yüksek özellikli itemler için raklion eventi şart
  • admin oyun kapalı galiba?
  • SA BEN Fearrs admin adrese mail attım ama bana tekrar iletilmedi die mesaj gelio...

bi ulasırsan sevinirim daha dogrusu seviniriz...
  • manisanın neresindensin bana ulaş bi zahmet lütfen..
  • @sh-arp - evet olabiliyor arada zamanında müdahale edemedik üzgünüm.

@Fearrs - manisa/merkez fakat ulaşabilecek zamanım yok maalesef. bu yüzden mualchemy@hotmail.com.tr adresine mail atın veya msnden ekleyin.

@claude - sorununuz mail olarak cevaplanmıştır.
  • cvp içn saol admin

yeni site hayırlı olsun
  • teşekkür ederiz efendim.

yeni sitenin tanıtımını anlatan kısa bi video yapacağım inşallah
  • server ne zamn acılır ?
  • server açılacakmı_?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.