Şimdi Ara

MuAlchemy [OFFLINE] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arch
  • Carım askıda kaldı admin bi ilgilenirmisin ??

Account : coyote351
  • birde şey dicektim.. Rage Fighter itemleri hiç bi npc'de yok hocam nie öyle ?? onlaraada bi ayar çekersen sevinirm.. iyi calışmalar..
  • bi kac evente gittm

gamstone ya da chous veriliyo event sonunda ... bu hep boyle mi olcak yoksa degstrmeyi dusunuyomsn yani exc itemler yada creation gibi... oyun gittkce sıkıntı vermeye basladı

bilgilerine arz etmek istedm ...
  • Hayırlı Uğurlu Olsun. Bu Hafta İçinde Bende Geliyorum :)
  • @furian37 - askıda kalma problemi giderildi, rage fighter itemleri potion girlse koyuldu.

@sokakprensi - hemen ayarlıyorum.

@aslan0303 - hg
  • bu credi ile setleri tam olarak alamıyoruz galıba ben baktım da yok gibi bende mi bi yanlık var???
  • sw de bence spot sorunu var lorende spot yok tek tek yaratık arıyoruz sonra d3 arena buralara spot koymak lazım diye düşünüyorum bol spot bol player bana göre budur kimsede alınmasın bu benim fikrim isteyen katılır istemeyen katılmaz
  • Oyun açılacakmı? ve benim envanterde 3 tane item war görünmüor=? ve ancient dragon armor pantsta sorun war :S
  • SWneden kapalı...
  • Yaw Admin Kardeşim Bişe Söle Ona Göre bekleyelimmi Beklemeyelimmi O Kadar oynadık siteye girip Cvp Yazmaya Üşeniyorsunuz Ya...
  • site zaten açık değildi :)

arkadaşlar herkezden özür dilerim. sunucu kapalıydı nişanım olduğu için ilgilenemedim. ama telafi edicem oynayamadığınız zamanı merak etmeyin :)
  • böyle sacmalık mı olur ya biz senin nişanını beklemek zorunda degiliz ne zman acıcaksız onu söyle biz necatiye degil neticeye bakarız
  • saçma veya değil gidene yol açıktır arkadaslar bir kişi gider bir kişi gelir bu işler böyledir.

sunucu açık ve sorunsuz bir şekilde devam ediyor ayrıca benim nişanım var diyede tüm oyunculara 2500er kredi hediye ettik güle güle harcasınlar
  • SW ne zaman acılcak yine kapalı :S :S:S
  • Aldıgımız acc ile siteye giris yapamıyoruz :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

Aldıgımız acc ile siteye giris yapamıyoruz :S

Oyunda isen siteye login olunmuyor kardeşim.. oyundan cıkıp dene.. Oyuna gelince pm at
  • oyun indiriliyormu su anda ?
  • Arkadaşlar üye olamadım şuna, ne denesem kabul etmiyor "Please insert only a-z,A-Z,0-9 characters.". Bununla bir ilgisi var mı? Ya da üyelik alımı mı kapalı?
  • @ByMaNyAx - evet oyun indirilebiliyor.http://www.mualchemy.com/#Download

@Bnet - üyelik alımı açık, kutuları doldurduğunuzda yan tarafta yeşil yanıyorsa sorunsuzca accaunt alabilirsiniz. en son yukarda Account was successfully created. Enjoy the game yazıyorsa hesap açılmıştır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 14 Ekim 2011; 20:55:24 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.