Şimdi Ara

MuAlchemy [OFFLINE] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sever makinemizde oluşan donanımsal bir sorun sebebiyle sizlerinde anlayışına sığınarak 2 "iki" günlük bir ara vermek zorunda kalıyoruz. Pazartesi günü server yeniden online olacaktır. Mevcut Account, Karakter, item, level, reset, grand reset vb. hiçbir kayıp yaşanmayacaktır. Bu haftasonu farklı bir event gerçekleştiriyorduk ancak takdir edersiniz ki bilgisayarlar her an hata çıkarmaya müsait elektronik cihazlardır. Anlayışınız için şimididen teşekkür ederiz.

MuAlchemy Admini h4pp3 Adına yazan bir dost.
  • sunucu açık arkadaşlar. teşekkürler AsiveSiyah
  • evrennn bende gelimmi lam :D
  • Naruto Shippuuden setleri hakkında bilgi alabilir miyim?
  • oyunun satışa çıkan ilk premium setleridir. sadece kazanılan veya satın alınan krediler sayesinde sitenin create item bölümünden alınabilir.
  • güzele benzio kardeş başlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

oyunun satışa çıkan ilk premium setleridir. sadece kazanılan veya satın alınan krediler sayesinde sitenin create item bölümünden alınabilir.

evrennnn bana ulaş
  • quote:

SUNUCUMUZ KAPANDI..

SEVGİLİ OYUNCULARIMIZ BİLDİĞİNİZ ÜZERE SUNUCUYU TEK BAŞIMA İDARE EDİYORDUM. FAKAT ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞTIĞIMDAN DOLAYI FAZLACA VAKİT AYIRAMIYORUM BUNUN DEVAMINDA İSE SUNUCU UZUN SÜRELİ KAPANIŞLAR YAŞIYOR.

BUNUN GİBİ BİRÇOK NEDEN VAR AMA BİR SÜRE DİNLENMEK İSTİYORUM. BU SÜRE ZARFINDA SUNUCU İÇİN YENİ GÜVENİLİR VE ADALETLİ ARKADAŞLARLA KADRO OLUŞTURUP O ŞEKİLDE AÇACAĞIM. SUNUCU HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN İLETİŞİME GEÇECEK ARKADAŞLAR evrendiler@hotmail.com ADRESİNDEN BANA MSN VEYA MAİL YOLU İLE ULAŞABİLİR.

SUNUCUMUZDA GÖRMEK İSTEDİKLERİNİZEDE BURAYA YAZABİLİRSİNİZ.

SAYGILARIMLA
    h4pp3

Dostum öncelikle kararın hayırlı olsun diyorum.

Sen türkiyede bu işe gerçekten gönül veren 3-5 deneyimli arkadaştan birisin. Sen uğraştın biz oynadık emeğine sağlık. Vereceğin aradan ve kurmayı düşündüğün ekiple birlikte yeniden açacağın serverin bundan öncekiler gibi kalite olacağına inancım tamdır. Bu nedenledir ki bir playerin hali hazırda bekleyecek :)

Harcağın tüm emek ve vakitler için sonsuz teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

AsiveMavi

• Site göremedim ben?
  • quote:

SUNUCUMUZ KAPANDI..

SEVGİLİ OYUNCULARIMIZ BİLDİĞİNİZ ÜZERE SUNUCUYU TEK BAŞIMA İDARE EDİYORDUM. FAKAT ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞTIĞIMDAN DOLAYI FAZLACA VAKİT AYIRAMIYORUM BUNUN DEVAMINDA İSE SUNUCU UZUN SÜRELİ KAPANIŞLAR YAŞIYOR.

BUNUN GİBİ BİRÇOK NEDEN VAR AMA BİR SÜRE DİNLENMEK İSTİYORUM. BU SÜRE ZARFINDA SUNUCU İÇİN YENİ GÜVENİLİR VE ADALETLİ ARKADAŞLARLA KADRO OLUŞTURUP O ŞEKİLDE AÇACAĞIM. SUNUCU HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN İLETİŞİME GEÇECEK ARKADAŞLAR evrendiler@hotmail.com ADRESİNDEN BANA MSN VEYA MAİL YOLU İLE ULAŞABİLİR.

SUNUCUMUZDA GÖRMEK İSTEDİKLERİNİZEDE BURAYA YAZABİLİRSİNİZ.

SAYGILARIMLA
    h4pp3

en doğrusunu yapmışsın, uğraşılacak ve piyasaya kazandırılacak okadar çok şey varken bence muonline serveri, wow serveri, cart serveri, curt serveri açmak ve tak başına idare etmeye çalışmak zaman kaybından başka birşey değil. iyi çalışmalar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.