Şimdi Ara

##[MuAnadolu 1.03C+Season II 3-D]## (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
0
Favori
19.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hersey daha güzel bir oyun icin yarın bıtecek kısmetse calısmalar daha ıyı olucak monsterler arttırılacak bır kac ek daha olucak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeTBoY

hersey daha güzel bir oyun icin yarın bıtecek kısmetse calısmalar daha ıyı olucak monsterler arttırılacak bır kac ek daha olucak...

tamam o zaman bide şu 3 gün ne zmn bitio + dl açmak için max lvl sınırı ney?
  • SeTBoY'un dediğine göre yarın kısmetse bitecek..
    DL char açmak için 250 lvl geç yeter ELF,SM,BK charlardan birinde 250 lvl geç DL char açılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: KocaBekir

SeTBoY'un dediğine göre yarın kısmetse bitecek..
    DL char açmak için 250 lvl geç yeter ELF,SM,BK charlardan birinde 250 lvl geç DL char açılır

hm... saol kanka eer açılırsa beni 250 yapabilir misin yarın veya cuma?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScReaM95

quote:

Orjinalden alıntı: KocaBekir

SeTBoY'un dediğine göre yarın kısmetse bitecek..

hm... saol kanka eer açılırsa beni 250 yapabilir misin yarın veya cuma?

ok sorun deil ..Ben en akşamları 6 dan sonra online olurum genelde.. Eğer gelirsen KaNeKo_DL pm at kasarim 250 lvl kdr..
    "Bu arada Ne kdr arkadaşın varsa mu oynayan onlarıda çağır onlarıda kasarım 250 lvl kdr"
    Maksat -Türk- serverların Playerleri çoğalsın ..Yaban Ellere gitmeyin

• haklısın kankaa..... ben şu anda sinir krizi geçiriorum nfs carbon yüklenmio

biliorum konusu deil şimdi ne alaka?
  • kocabekir beni de kasrmısın ve bide server tam olarak saat kaclarda acılcak
  • Ben oyunu indirdim accont nerden actırcam bilmiyorum acil yardım admin???????????????
  • www.muanadolu.com web bolumunden kayıt sayfası acılacaktır ordan alabılırsın...
  • http://rapidshare.com/files/9188761/MuAnadolu.rar.html

1.02K patch geldi beyler bu linkten indiriniz 12mb
  • quote:

Orjinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

http://rapidshare.com/files/9188761/MuAnadolu.rar.html

1.02K patch geldi beyler bu linkten indiriniz 12mb

kardeş temiz link dimi güvenebiliriz??

Edit : zaten sitede varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 28 Aralık 2006; 17:24:58 >
  • ben herşeyi yaptım nie hala dc oluom??
  • Server Suan OnLine Arkadaşlar [Serverdaki tüy sorunu halledilmiştir...] ayrıca server 1.02 K oldu yeni patch yeni sitede mezcuttur (www.muanadolu.com)

SAYGILARIMLA...
  • Hocam Ben Hala DC yiyom server kapalımı şuan??
  • Hayır acık ama yenı pach ı yuklemeden gıremessın sıte ve forumalrımızda mevcut...
  • Saol..Server'a bağlandım ...Bu arada lorencia fln sekil olmus...İnan olsun daha Arenaya gittim aninda Blue Feather buldum
    Bu arada Full Point kaç? <--- artik Full point kaç diye merak etmiyorum çünkü command'ım 32bin deyken sormustum bunu.. SeTBoY'un aldığı bir kararla DL charların commandlarıda silinicekmis..Eskiden kalıcıydı herşey güzeldi ama bu yeni patc le hersey deişmiş anlaşılan..Yeni patc'de bir res attim birde baktim command 32binden 100 e düşmüş Bunu SeTBoY'a ilettim, o da artik str,agi,vit,enrg gb command'ında silineceğini söyledi,lvl başı eskiden 7 point gelirken 8 point gelcekmiş..Bence bu yetersiz isterse 10 ar 10 gelsin..Artik DL char kasmak yeni başlıyanlar için İnanilmaz zor olucaktir tabi benm içinde bence cok yanlis bir kara SeTBoY lütfen bu kararınızı bir daha düşünün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KocaBekir -- 28 Aralık 2006; 22:20:43 >

• Arkadşlar Demedi Demeyin bu server akllı bi hacker çıkarsa en fazla 3 ay yasar onun için baslamayın
  • Bosuna Kasmayın Arkaşlar en kısazamanda hack hack hack Serverda acık war hack hack hackk
  • acık varsa siteyi biliosun..Buyur hackle özelliklerin kapalı oldugu sitede hack nasıl oluo merak ettim ....
  • Ya Ben Hack kerim dedmedimki Aklı OLAN Biri 1.02k versiyonunda main içine main editörle açarak server ipini görür bu da bir hack sebebi ola bilir Hack atmak büyüklük depğildir açığı görüpte hack atmamak büyüklüktür.....

Neden türk oyunlarını hacklıyorlar Ben bir hacker olsam yabancı serverleri haclamakla uğrasırdım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.