Şimdi Ara

##[MuAnadolu 1.03C+Season II 3-D]## (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.039
Cevap
0
Favori
19.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o tür sey her 1.02k serverının basına gelir ozaman. ne die propaganda yapıosun ki dusuncelerini kendine saklıyabilirsin ...En buyuk buyukluk Susmaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SroXLyN -- 29 Aralık 2006; 17:45:47 >
  • Ha İste Bende Onu söyledim Adama Diyim dedim belki sasırmıstır belki de bilmiyordur oraya sitesinin adresini yassın aynı seye geliyor ha ipini ha sitesini bi farkı olmuyor öyle denesin öylede girer ben daha güvenli olsun diye söyledim..
  • tesekkür ederiz...
  • Her serverin acıgı vardır kımse yoktur dıye ıddaa edemez benımde bır ıddaam yok ama sıtesız bır muserverı baya acayıp gelıyor bana, su an sıtemızde sadece kayıt acık yakında Rankıng ıde eklıyecegım bılgınıze...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeTBoY -- 29 Aralık 2006; 18:39:30 >
  • Biset Değil Arkaşım
  • ya simdi main editörle acıp ip si bilinen her server hackleniyomu :)))) netstat la her serverın ip sini bulabilirsin senin o dedigin firewall sız serverlarda yapıyolar 55960 dan ama bu zamanda firewall sız server yoktur herlade.
  • Bende sanmıyorum olacagını (yanı firewalsiz server):D
  • Sadece Maine ip yazılan serverlarda ipi mainde bula bilirsiniz örnek 1.02k 1.02d Ama İpinin Mainde gözükmesini istemiyorsanız sitenizin adresini yazın oda olur
  • yaw bende sana diorum ip sini bulup napcan?? her ip si bilinen server hacklense dünyada server kalmaz :DDD
  • Ha Bende Tam onu diyorum İyi bir hacker İllaki orya bakar bende onu bildiriyim dedim

Ben hackerim demedimki
  • ya offfffff la anlamadınmı hala ip sini bilmekle server hacklenmiyo ole hacklense suan global olmazdı
  • Orasını Bilemem İp Len Yapanlarıda War
  • server off dimi?
  • Server Onlinedir yalnız arife gunu saat 13:00 da server kapanıp bayramın 4 gunu saat en gec 20:00 da onlıne olucaktır herkesın mubarek Kurban Bayramını tebrık ederım...
  • neyse o zaman hepinizin bayramı mübarek olsun başka ne diim
  • Mübarek Kurban Bayramı Bütün MüsLümanlar için hayırlara vesile olması dileğiyle ...

Saygılarımız Ve Dileklerimizle...

..MuAnadolu TeaM.. [By SeTBoY]
  • Severimiz Onlinedir son surat aynen kaldıgı yerden devam
  • anaa ben evde değilim 1 saat soora döncez 8 de açılmicakmiydi keşke gelmeseydim buraya!!!
  • server web sitesine bence STATUS ve ranking koyun yeter bide stats add
  • oncelık ranking icin ondan sonrada ılaveler olabılır onemlı olan baglantıyı kasmadan yapmak
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.