Şimdi Ara

##[MuAnadolu 1.03C+Season II 3-D]## (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
0
Favori
19.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Statuste olabılır ama oncelık Rankıngte tabıkı
  • setboy bişi sorucam ya exp i artırma şansımız varmı hiç kasamiyor 0 resler
  • status kasmaz ya setboy mu-turkiye sitesinin ilk indexine yapmıştı sen sadece siteyi resimsiz yap onlar kastırıyo

adsl in 1024 ise bunun yaklaşık 50kb upload limiti var siteye giren olunca doğal olarak resimleri göndermiş oluyo buda serverda laga neden oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 6 Ocak 2007; 18:40:02 >
  • bu server in pacth ini tam link werirmisiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

bu server in pacth ini tam link werirmisiniz ?

www.muanadolu.com web bolumunde cılent ve pach ı bulunmaktadır arkadasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

status kasmaz ya setboy mu-turkiye sitesinin ilk indexine yapmıştı sen sadece siteyi resimsiz yap onlar kastırıyo

adsl in 1024 ise bunun yaklaşık 50kb upload limiti var siteye giren olunca doğal olarak resimleri göndermiş oluyo buda serverda laga neden oluyo

Sagol method tavsiyeni dikkate alıcagım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScReaM95

setboy bişi sorucam ya exp i artırma şansımız varmı hiç kasamiyor 0 resler

Maalesef oyle bır sey olamaz ve su anda expiler makul bence kı bırde bunun partılerde dahada cogaldıgınıda dusunursek yeterlı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: royalist-mu

Ya Ben Hack kerim dedmedimki Aklı OLAN Biri 1.02k versiyonunda main içine main editörle açarak server ipini görür bu da bir hack sebebi ola bilir Hack atmak büyüklük depğildir açığı görüpte hack atmamak büyüklüktür.....

Neden türk oyunlarını hacklıyorlar Ben bir hacker olsam yabancı serverleri haclamakla uğrasırdım

birtek ip ile server hacklenseydi simdiye fbi peşimdeydi.sat komandoılari flanm
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Orjinalden alıntı: royalist-mu

Ya Ben Hack kerim dedmedimki Aklı OLAN Biri 1.02k versiyonunda main içine main editörle açarak server ipini görür bu da bir hack sebebi ola bilir Hack atmak büyüklük depğildir açığı görüpte hack atmamak büyüklüktür.....

Neden türk oyunlarını hacklıyorlar Ben bir hacker olsam yabancı serverleri haclamakla uğrasırdım

birtek ip ile server hacklenseydi simdiye fbi peşimdeydi.sat komandoılari flanm

Bu da güzel:)

• beklein geliorummm
  • Acc alımlarımız devam edıyor yalnız sıfrelerınız en fazla 6 karakter olmalı
  • mu anadoluyu indiriyorum şu anda 25 dk kaldı...
    yarın giricem muhtemelen adım intheend gibi bişey olcak yazarım ben size...
    oyunda yardımcı olursanız sevinirim
  • oyunu indirdim geliorum bekleyin in_the_end geliyorr..:P
  • TEŞEKKÜRLER
  • Biz tesekkur ederiz oyunumuz tum hızıyla devam edıyor ınsallah herkesın keyıf alacagı bır server yapmısızdır
  • s.a arkaşlar bende MU1_02b_full clienti +main'i +pach'i indirdim hepsini aynı dosyanın içine çıkardım fakat oyuna girince server new version v.s gibi bişeyler çıkıyor yani sanırım oyunu tam anlamıyla kuramadım bi yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerektiği hakkında download bölümünde 3 dosyayıda indirdim acil yardım bekliyorum teşekkürler Saygılarımla
  • mu anadoluya nooldu...???!!!
    2-3 günden beri girmeye çalışıyorum dc atıo ve siteyede girmio nooldu???
  • bi cvp werin yawww
  • 2 gundur sorunu bulmaya calısıyorum ondan kapalı ıdı buda forunmlarımızda belırtılmıstı su an yenı pach var 6 mb onu ındırıp gırebılırsın forumlarımızda duyurular bolumunde MuAnadolu 1.02kson pach var onu ındırdınmı gırersın server onlınedır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeTBoY -- 19 Ocak 2007; 19:46:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.