EVVET Beyler.. MuAnadolu Yeni baştan bug siz bir şekilde dewam ediyor..Hepinizi Bekleriz Serverde exp düştü ama Pointler kalıcı olmustur bu demekki server "Bence Daha kolay olmuştur".. Daha Fazla Uzatmaya Gerek YoK!!! Gelin Oynayin M.U.online'dan ZevK ALın...
Arkadaslar server res poınt degıl res attıgınızda poıntlerınız ve ıtemlerınızın hepsı ustunuzde kalıyor sadece oyundan cıkıp 1 dakka sonra gırmenız yeterlı ılk res zor olabılır bırde poınt basma konusuna geleyım poıntlerınızı komutla basabılıyorsunuz mesela (enerji) /ene 100 dıye 500 poıntınız varsa 100 er yuzer karakter degısmeden basabılırsınız poıntlerınızı yada 2000 poıntın var hepsını enerjıye bascaksın mesela /ene 2000 yaz sonra karakter degıs gır hepsı basılmıs oluyor 100 er basarsanız karakter degısmenız gerekmıyor ama yuksek basarsanız karakter degısmenız gerekıyor oyun hakında sorularınızı burdan cevaplayabılırım...
İstege gore bles bug acılmıs ve shoplarda bles ve soul satısları konulmustur lıfe satısı kalkmıstır...
de server hiç 250x gibi kasmıyor sanki 50x falan
quote:
Orjinalden alıntı: Method Man
de server hiç 250x gibi kasmıyor sanki 50x falan
Kimseye yalan borcum yok 250x server sımdıye kadarda yalan soyledıgımı sanmıyorum hıc ama ınanmayan oynamasın kı 250x de cok yuksek sonucta res poınt degıl ılk resten sonra her sey hızlı oluyor...
yok setboy sen yalan atıyosun demedim 1.0 üstü versiyonların çoğunda böyle oluyor mesela adam 1000x yazıyo ama 500x gibi kasıyo ondan seninle ilgili değil
ya ıyı hosta site acılmıo yaws :S deli olcam:@
biris cewap wersın plzz
site acık deell bırısı baksın plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:S:S
Site acıktır yalnız bır sorun yapmıs su an onlınedır sıte
SeTBoY serverda yine "Blue Feather" sorunu var arkadaşim HePTeK heryerde aramasına rağmen bir türlü bulamadı..Bu sorunu Halletsen Çok sevinirim Şimdiden TşK..
quote:
Orjinalden alıntı: SeTBoY
Site acıktır yalnız bır sorun yapmıs su an onlınedır sıte
Siteye giremiyorum cilent, pach ve main dosyalarının linkini yazarmısın birde eski acc ler duruyormu durmuyorsa nereden nasıl alacağım yoksa eskisi gibi sana pm mi atılacak ??? saygılarımla Teşekkürler Kolay gelsin
Site açık ben girebiliyorum...Acc,Download vs herşey siteden yapılıyor Sana Kolay gelsin
Bu arada Google reklamlarınada Tıklamayı unutmayın.. Sizler ne kdr çok basarsanız serverdaki hizmet o kadar daha iyi olucaktır.. Saygılarımla :-)
Teşekkür ederim ve de özür dilerim net cafeden bağlanıyorum siteyi yasaklı site olarak gordügü için bağlanmıyormuş tekrardan özür dilerim saygılarımla
Turkiyedeki tek pointleri silinmeyen ve 1.02K olan tek server olarak tam hız devam edıyoruz herkesi bekleriz
devam o zaman
Aynen devam
Şu an patch i indiriyorum.Yaklaşık 5-6 ay sonra ilk defa Türk serverına başlıyorum.İnşallah devamlı olur.
Butun Temennımız bu sekılde arkadasım ınsallah desteklerle ayakta kalacagız