Şimdi Ara

##[MuAnadolu 1.03C+Season II 3-D]## (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
0
Favori
19.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SeTBoY Gelen Kutusu'na bakmanı öneririm
  • hayıurlı olsun setboy kardes insallah bi sorun olmmassa bende gelirirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataovsky

SeTBoY Gelen Kutusu'na bakmanı öneririm

Baktım ve cevapladım uyarın ıcın sagol
  • bu oyunu muanadolu sitesie gidim download yerini bulmadim ya bi yardimci olurmusunuz
  • Forumlarımızın duyurular bolumunde ve sıtemızın web bolumundekı sıtede dosyalarda bulabılırsın
  • indiriodum waz gectim . Girilmiyor mu servera ?
  • Girislerimizde bir sorun yoktur hersey normal
  • Serverimiz 1.02K olarak devam ediyor shop itemler +7-16 olarak satılmakta ve chaos ıtemlerıde shoplarda bulunmaktadır
  • setboy siteye girince baska siteye yonlendiriyor bi bakıverseniz su işe
  • Hersey normal yalnız sadece forumlarımızda bir sorun var sitemiz ve oyunumuz onlinedir
  • indirmeye çalıştım inmiyo neden acaba?
  • 2 tane link var pach icin herhangi birini indirip 1.02 versıyonun herhangı bırıne atman yeterlı
  • ok sağol demin başka site vardı
  • servere girdim kasiyom ama dl itemi yok satilik yda varda benmi bilmiom eğer yoksa bikac baslangic dl itemi koysanız cok ii olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: PuSaT28

servere girdim kasiyom ama dl itemi yok satilik yda varda benmi bilmiom eğer yoksa bikac baslangic dl itemi koysanız cok ii olur

shopu buldum
    bu arada eğer admin kardes serverda galen nicli bi arkadasımız mapte olmayan bi yere gitmiş ve orda olması gerektiği gibi takılı kalmış
    onuda bi halledersen hem ben hem charın sahibi cooook seviecek
    adamı tanımıyom ama yazıktır kalmasın orda sana zahmet admin kardes

• adminim muanadoluda dewamlı serwer ayarlarında değişiklik yaptığınız için olmayan bi haritada kilitli kaldık vede oyuna girdiğim anda hata kutusu çıkıyo oyundan atıo bağlanamıyorum

karakter adı Galen
  • galen kurtuldu fakat Caromon arkadasımızda aynı seşilde şıkışmış adminiz yardımını bekliyoruz
  • o harıta var ama o harıtada ıken oyundan cıkarsan bır dahakı gırısınde sorun yapıyor ve arkadasınıda kurtardık
  • SeTBoY Bizim forumlar kapalı oldugu icin buraya yazdım...Abi sen resmen bklari ezmissin yahu combo skill gorevini yapmaq icin mutant kesmem lazım ama mutantları kaldırmıssın serverde sorun yapiyordu dersen ozaman vendora koy birde stadiuma hep sm leri filan koymussun bi suru bk lara bi dusmanligin filan varsa aciqca soyle bilelim yanii dier charlarin isini kolaylastir bk lara resmen kufur bu sora bide dewil square var dierlerini bilemem ama +6 ya girdim yaratik yok nerdeyse cok azz yani dewil square kalksin daha iyi bole olcaksa...Blood castle acılıyor setboy ama bilet itemi bir tek +7 achangel gordum baskada bisi goremedim malesef cikmadi biz b.c ye giremedikden sonra b.c aciq olsa ne aciq olmasa ne yani birde soul olayı soulları vendordan kaldırmıssın tamam soul dusuyor yeterince ama bari oranı yukseltseydin +7 yapmak bile zor neyse bu sorunlar duzelirse hersey daha gusel olur bu sorunlar oyunu cekilmez bir hale getiriyor kolay gelsin...(Server harika bu sorunlar biraz igneliyor)...

• [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.