Şimdi Ara

##[MuAnadolu 1.03C+Season II 3-D]## (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
0
Favori
19.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HePTeK

SeTBoY Bizim forumlar kapalı oldugu icin buraya yazdım...Abi sen resmen bklari ezmissin yahu combo skill gorevini yapmaq icin mutant kesmem lazım ama mutantları kaldırmıssın serverde sorun yapiyordu dersen ozaman vendora koy birde stadiuma hep sm leri filan koymussun bi suru bk lara bi dusmanligin filan varsa aciqca soyle bilelim yanii dier charlarin isini kolaylastir bk lara resmen kufur bu sora bide dewil square var dierlerini bilemem ama +6 ya girdim yaratik yok nerdeyse cok azz yani dewil square kalksin daha iyi bole olcaksa...Blood castle acılıyor setboy ama bilet itemi bir tek +7 achangel gordum baskada bisi goremedim malesef cikmadi biz b.c ye giremedikden sonra b.c aciq olsa ne aciq olmasa ne yani birde soul olayı soulları vendordan kaldırmıssın tamam soul dusuyor yeterince ama bari oranı yukseltseydin +7 yapmak bile zor neyse bu sorunlar duzelirse hersey daha gusel olur bu sorunlar oyunu cekilmez bir hale getiriyor kolay gelsin...(Server harika bu sorunlar biraz igneliyor)...

Mutantları kaldırmadım sadece yaratıkları tarkanda azaltıp stadıumda cogalttım bunlarada sorun dıyorsan sen bılırsın oynayamaya bılırsın ama benım daha onemlı sorunlarım var ben bu sorunları asamak ıcın bazı ayarları ellemedım bunlar serverın orjinal ayarlarına sadık kalarak yapılmıs seyler

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::Hurricane::..

SeTBoY Serverini topliste bekleriz

http://turkeymuonline.top-site-list.com

Sagolda yazması zor geldı ama bı bakam :D guzel bır caslısma ellerınıze saglık
  • Setboy demesi kolay kas chari okuz gibi sabah aksam sora server sahibi serveri degistirsin orjinal desin bide stadiumda lost 3 deki yaratigin neresi orjinalde sorada desin birak istemiosan demesi kolay demi setboy bu senin gece gunduz durmadan kasan oyunculari ne kadar takip takmadigini gosterir oyunun ozelliginde mademki combo skill var bizde onu kullanmak istiyoruz bu bir ikincisi oyunun orjinal formati bole filan boyle suslemelere gerek yok server hemen sisti die korkuyorsan serveri cevirirsin bi kac kisi charini full 32 yaptikdan sonra reset basi 300 yada 250 pointe ortada sismis bir server kalmaz exp yide yukseltirsin olur biter hangi orjinal serverde soulun bu kadar patladigi gorulmus orasi mechul:Dtabi bloood castlenin oldugu halde bileti olmasa bile itemlerinin bulunanaması nerde gorulmus orasıda mechul ben server kotu hayt ben bu serverde oynamam demiyorum server harika bomba gibi server cok kaliteli ve eglenceli ama bu sorunlar senin icin daha kotu setboy oyuncun azalmaz belki pek ama gelen oyuncu bunları gorunce geri gider biz gucluyuz zamanında kastık ama yeni gelenler hic cekemezz ben sahsen yeni baslamis olsam aninda birakirdim ama kolay deil kac aydir kasiyoruz surda emege saygı...(bos laflara karnımız cok her yolu yordamı biliriz):D

• quote:

Orjinalden alıntı: HePTeK

Setboy demesi kolay kas chari okuz gibi sabah aksam sora server sahibi serveri degistirsin orjinal desin bide stadiumda lost 3 deki yaratigin neresi orjinalde sorada desin birak istemiosan demesi kolay demi setboy bu senin gece gunduz durmadan kasan oyunculari ne kadar takip takmadigini gosterir oyunun ozelliginde mademki combo skill var bizde onu kullanmak istiyoruz bu bir ikincisi oyunun orjinal formati bole filan boyle suslemelere gerek yok server hemen sisti die korkuyorsan serveri cevirirsin bi kac kisi charini full 32 yaptikdan sonra reset basi 300 yada 250 pointe ortada sismis bir server kalmaz exp yide yukseltirsin olur biter hangi orjinal serverde soulun bu kadar patladigi gorulmus orasi mechul:Dtabi bloood castlenin oldugu halde bileti olmasa bile itemlerinin bulunanaması nerde gorulmus orasıda mechul ben server kotu hayt ben bu serverde oynamam demiyorum server harika bomba gibi server cok kaliteli ve eglenceli ama bu sorunlar senin icin daha kotu setboy oyuncun azalmaz belki pek ama gelen oyuncu bunları gorunce geri gider biz gucluyuz zamanında kastık ama yeni gelenler hic cekemezz ben sahsen yeni baslamis olsam aninda birakirdim ama kolay deil kac aydir kasiyoruz surda emege saygı...(bos laflara karnımız cok her yolu yordamı biliriz):D

bnde hepteke katiliorm gunlerdir oyundan ciktiim yok daha 1. resi atamadim bugn yarin atcm inş. oyun bk lara zehir oldu

• ewet setboy slmlar bi cok sey yazicam umarim dikkate alirsin onvcelikle kendi sahsi bi sorunum var kasamda bi item var gorunmuyo onu bi halledermisin gelelim asil konulara stad sorunu halledilmesi cunki stada o mavi elemanlarin ne isi var onu anlamis deilim sirf ittildigimiz yuzunden tarkanda kasmak zorunda kalioruz oda 5 saatte res atmak demek oyun 2.icin birde bizim combo sikliilerimiz var onlarda mutantlardan cikiomus tarkanda ben mutant goremiorum onuda artik vendorlardami satarsin bilemem bunlar halledilirse turkiyedeki en ii server oluruz bnm kendi dusuncem altinlarda tam rayina oturursa tabiki :D simdiden teskler kolay gelsin
  • cok dandik bi server aşırı derecede lag var ve denildigi gibi 7/24 deil... ilk başta 7/24 yazıp da insanları kandırmayın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyDyingBride

cok dandik bi server aşırı derecede lag var ve denildigi gibi 7/24 deil... ilk başta 7/24 yazıp da insanları kandırmayın..

Az bir lag olabilir (2 gundur forumla ugrasıyorum) server 7/24 sadece sorun oldumu kapanıyor oda ayarlamalardan sen daha guzelini yaparsan sen ac oynayalim arkadasim kimse kimseyi kandırmıyor biz ınsanlarıda zorla oyna demıyoruz isteyen oynar ıstemeyen oynamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeTBoY -- 12 Şubat 2007; 8:39:57 >
  • Serverdeyim oynuyorum 24 saat aciq o bilip bilmeden 2-3 gunluq kapanmalara baqan bebe arkadas once bi oyna adam gibi sora laf salatası yap biz uzun zamandır oynuyoruz 7/24 online server lag sorunu ise sadece aksamları oluyor oda setboy serverde duzenlemeler yapiyor ondan serverin offline olunusa gelince server benim yuzumden gidiyor tarkandaki mutantlarda sorun sanırsam setboy ring of glory olsa mutant a da gerek kalmicak neyse tek sorun o onun dısında server kapanmiyor yani ben ne zaman reset atsam sora tarkana gitsem oyle gidiyor server buda setboyun kimseyi kandirmadigini kanıtlıyor boyle bebeleri buraya nasil aliyorlar anlamıyorum yaa bu arada bu nick ile yazıyorum msj sayım az diye beni yeni sanmayın burda 5-6 nick im var kafasina gore herkes bebeleri almayın dh ya aip bole sacmaliolar yonetim:D
  • Az bir lagmış ? hahahaha ya bırakın gidin gerçekci olun elimizden bu geliyor diyosanız ki zaten bu geliyor insanlara 7/24 demeyin..cok lag var ve 7/24 deil server.neden kabul etmiyosunuz anlamış değilim arkadaşlar.post yazarken şöyle demiştim " server da cok lag var " demiştim. playerin birisi de bana " biz serveri açık zor buluyoruz sen lagdan bahsediyosun demişti " bende 2 saat kastım bıraktım.ama gerçekten süper spotlar var ama olanak yetersizligi diyelim şuna.admin arkadaşın elinde daha iyi imkanlar olsa bu server türkiyede baya tutulurdu..saygılar
  • kültür sevyeni bu kadar deşifre etmene gerek yok..ilk önce tartışmasını ögren..madem buraya post açtınız eleştiriyede açık olun.bak ben sana en kücük hakaret ediyor muyum ! ben adam gibi tartışırım eleştiririm..lütfen biraz daha yapıcı cümleler kurarsan sevinirim..
  • burayı acan benim ve kimsenin soyledigi beni baglamaz (burdaki sozler) ama serverimde bu sekilde hakaretlere izin vermem lag konusuna gelincede az bir lag oluyor genelde su 3 gundur forumlarla ugrasıyordum upload ve download ederken tabıkı baya bı lag yapıyor genelınde hıc lag konusu ıcın kımse sıkayet etmedı bır senden duyuyorum oda 1 veya 2 gun oynamısın dedıgın gıbı ımkanlarım bu kadar desteksız ve tek basına bu kadar oluyor ama bayadır server acık ve bu versıyon turkiyede tek
  • serverin desteksiz vede tek olması gercekten işleri zorlaştırıyo arkadaşlar setboy forumda yardımcı olabilirim
  • Bu ne ya agzı olan sallamıs bilader mu kasmasını bilmeyenler bile soz hakkı almıs server acanın derdini acmayan 2-3 kasıp tırsıp kacanlar anlayamaz arkadaslar oyunculuk sacmalamakla olmazz emege saygısızlıkla olmazz once emege saygı vermesini ogrenin sonra insan olmasını sonrada insan gibi elestri yapmasını...

##[MuAnadolu 1.03C+Season II 3-D]##
  • Serverimiz son surat devam
  • hımm iyi allah kolayliq versin turkiyedeki en istikrarlı serverlerden biri insallah ilerde daha iyi olur ama yinede turkiyenin yabancılar gibi olması icin bi 10 fırın ekmek yemesi lazım:) (Dürüst olmak dogruları soylemeq lazım kimse birbirini kandırmasın):P
  • simdi baq gör reset gelmicek erken muanadolya bende basladım :D.. 2 gün oldu 3 reset attım ejejej :D...
  • Eger dogru idare edilirse gelmez uzun sure zaten bi 10 kisi 20 kisi filan charını fulleyince serveri hic resetlemeye gerek yok reset point sistemine gecildimi aynen devam server 1 yıl 2-3 ay filan surer bu sekilde:P
  • inş. devam eder bea :D.. gel sende kas muanadolu..
  • oyuna girerken patch yüklüyo bende neden?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.