Şimdi Ara

##[MuAnadolu 1.03C+Season II 3-D]## (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
0
Favori
19.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Orjinalden alıntı: SeTBoY

1. o ıs olur ama bence cok mantıksız gıbı gelıyor yanı oyunla bagdasmıyor str kasmıyorsun yanı onun ıcın bu sekıl en mantıklısı
    2. Rankın ve stat olucak ama bu md5 sıstemlı sıteler bıraz zor yanı oda en kısa zamanla olucak bı sıte gecıcı zaten fark etmısınızdır...

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com

+ olarak sitene girince exploid virus vs buluyor..sitende problem war istersen bak bir..elimde asp kendi programladigim bir site war asp kurarim dersen vereyim..birde server evine mi kurulu?

Ewt doru siteye girince virüs buluyo

• Server neden Kapalı ???
  • evt yetkililer bir şeyler söyleyin bize server hakkinda bilgi verin ... Tamda DL charda 350 lvl fln olmustum
  • Server neden kapalı yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 16 Aralık 2006; 14:02:40 >
  • yha server neden kapalı SeTBoY bi bilgi verinnnnnn
  • servera önerilerim :
    1. res point 250 olsun setler çıkarılsın skiller kalsın
    2. res point 200 olsun setler çıkarılmasın skiller kalsın

ama en azından bk skilleri kalsın çünkü twisting slash 80 lvl da yapılıyo

ayrıca server neden kapalı???
  • Ya DL charlar ne yapsin Cape of Lord'u 180 lvl de takabiliyo,Atı 220 lvl takabilio...Eger her reste çıkarmak zorunda kalirsak işimiz çok zor..Bu ayni sm,bk,elf,mg içinde geçerli onlarda kanatlarini cikarmak zorunda kalırlar!!
  • işte o yüzden res point 200 olacaksa setler vs kalsın diyor herkes bende dahil bunu bütün oyuncular söylüyo
  • Sizin Forumunuzu gördüm ve fazla beğenmedim açıkçası size özel doğru düzgün bir forum yapabilirim.
    İlk smf çalışmam vardıwww.reelmp3.tk diye bir site sadece klasik bir çalışma olmuştu bundan daha güzel bir site yapabilirm size.
    Eğer isterseniz para sorun değil parasız yapıcam zaten 1 günde hemen yapabilirim.

İletişim hakan_kvm@hotmail.com
  • Arkadaslar server onlinedir elektirik kesintisinden dolayı server offline idi su an onlinedir site icin calısmalarım devam edıyor sıte ıle ılgılı yardımlarınızı beklıyorum bu sıte enkısa zamanda degıstırılecektır ve sızın ıstegınız dogrultusunda res poıntlerde 250 olmustur...

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com
  • Cokk Teşekkur'ler
  • setboY ;

setler kalıyo mu üzerimizde??
    bide osiris site için yardım edicek ekle msn sini: muratefearslan@hotmail.com
  • Ya birsey sorcam bu oyun cokmu bellek harcıyo yoksa benim pc demi birsey war oyunu winmode alıyorum 104.240K bellek yiyo cpununda 50 sini bole oluncada pc cok kasıyo oyun bile kasıyo nie bole acaba bileninz warmı??
  • first ramin kaç bende de bayaa bi yiyo cpu dan 100k falan yiyio ama fazla kasmıyo pc yi de yinede kasma var
  • pc ozzelikleri p4 ht 3.2ghz ram 512 256mb ekrankartı vs vs
  • server mi offline, yoksa ben mi bağlanamiyorum
  • beyler dun aksam serverda bikac arkadas para bug yakalamıs ve set basmıslar bu yuzden server 1 gun geri alınacak

Saygılarımla ..
  • Bu bir günlük geri alınmada lvl'lerimizde geri alınırmı!!!
  • ne ben dün 290 dan 400 oldum 1 gün alınırsa hersey gider para bug yapmıs kisilerde cok rahat anlasılrı setlerinden benim setim unicorn+7 baskaları yaptı die bizim emegimiz bosa nie gidiyo
  • sanırım alınacaktır . :(
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.