Şimdi Ara

##[MuAnadolu 1.03C+Season II 3-D]## (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
0
Favori
19.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • server dun aksam 22.20 civarına geri alınacak beyler .
  • oo 3 4 saat yakın zamanım gitti ozman 380 flndım 4 saatde 380 den 400 oldum ooo ya adamlar saat 22:20 den oncede yaptılarsa ??
  • Offff Offff nedeyebilirim admin ve Gm sizlersiniz.. bari bi kolaylik yapin yarin sabaha kdr exp 750 olsun!! Hakliysam DH grubu beni DESTEKLEYİNNN...bu arada server ne zaman acilcak
  • beyler dun aksam hatırlarsanız 22.30 civarında server dc oldu bunun nedeni bu sorunmuş ...Serverda en kısa zamanda acılcaktır..
  • server geri alınmamıs :D bide benim sorunu buldum clientteyis client esitirince artık kasmıyo pc :D
  • admin baska çözüm bulmuştur ozaman kendi adıma özür dilerim ..
  • evet arkadaslar bazı arkadaslar bug bulmuslar ve bızı bılgılendırmek yerıne kullanmayı tercık etmısler neyse gerı alınma yok ama sadece ıtem ve zenlerınız gıdecek bıraz

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com
  • en ii si
  • Bu sorunda bölye çözüldügüne göre bir sorun kaldı o da TRADE.... Hiçbirimize trade atamiyoruz bir türlü olmuyor eger Bu sorun da çözülürse server" çok güzel olacak" <---- bu söz çalintidir Gaffurdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeTBoY

evet arkadaslar bazı arkadaslar bug bulmuslar ve bızı bılgılendırmek yerıne kullanmayı tercık etmısler neyse gerı alınma yok ama sadece ıtem ve zenlerınız gıdecek bıraz

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com

SeTBoY bugı ben de kullandım ancak kanadımı neden aldınız onu bugla almamıştım.Ayrıca söyleseydik ya kullanmamıza izin vermeyecektiniz ya da başka şeyler olacaktı sen olsan söyler miydin yalnız şunu hatırlatayım bu bir server BUG'ıdır.Kesinlikle hack DEĞİLDİR.Farzet ki sen bir server da kasıyorsun ve bir de bug buldun sen bunu GM veya Admin tayfasına söyler miydin hadi bunu da geçtim benim bütün param o bugdan kaynaklı değildi sadece 90M öyleydi kalan 15M benim bileğimin hakkıyla kastım ben o parayı neyse olan olmuş ancak kanadı çok haksız bir biçimde aldınız bunu da belirtmek istedim.(Kanadı Dark Reaven'leri 333k'dan satarak yaptım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 16 Aralık 2006; 19:08:09 >

• benimde kanadım alınmıs ama bende 2 tane kanat wardı biri +0 biri +7 ikisinide kendi paramla aldım ama siz +7 kanadı silmisiniz ben o kanatları lost7 de 1 saat para kasınca almısdım ama saglık olsun size bi kanat hll olsun :))
  • Arkadaslar yeni sitemiz hizmete girmistir zamanla butun ayarları yapılacaktır turkcelestırme gıbı ama yapan olursa hala teklıfe acıgım :D bırde benım bır dusuncem var bazı ıtemlerde zen bugu var buda serverımızde sorunlar yapıyor eger benım dusuncem bles bug yapaım blesı satısa koyalım ve ıtemlerıde gerı koyeyım ne dersınız soul lıfe harıc yalnız...

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com
  • fark etmez setboy kafan nasıl eserse yap.
  • bence de bless bug olsun ama itemler +9 satılsın lütfen
  • ewt bencede bless bugu yapın mümkünse yarın sabaha olmuş olsun sabah kalktığımda yüzümgüler hiç diilse:D:D:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeTBoY

Arkadaslar yeni sitemiz hizmete girmistir zamanla butun ayarları yapılacaktır turkcelestırme gıbı ama yapan olursa hala teklıfe acıgım :D bırde benım bır dusuncem var bazı ıtemlerde zen bugu var buda serverımızde sorunlar yapıyor eger benım dusuncem bles bug yapaım blesı satısa koyalım ve ıtemlerıde gerı koyeyım ne dersınız soul lıfe harıc yalnız...

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com

len elimde asp kendi programladiigim bi site var turkce vereyim iste size all alla

• Bless bug olsun ve soul,life satışı olmasın
  • Setboy Herşey tamam güzelde Shoplarda DL Ati Ve Kuşu Yok nasil olcak bu iş?
  • evt yaw shoplarda at ve kus da olsun ben bi DL char olarak ne yapıcam ...hee eger sen git 5b 5s topla sonra da git bas diyosan soul da satişa koymiyon işimiz zorlaşcak yaw...Yine eskisi gb olsun server bles bug olsun, shoplarda sadece soul olmasin, at ve kuş ta shoplarda olsun yani!!
  • ya bırakında server azcık zor olsun bazı seyleri kendiniz yapın öbür türlü sıradan bi fun serverina döncek oyun bırakın biraz zor olsun..böle uzun ömürlü olur hem..dediginiz gibi olursa 2haftada kapanır..bnce bölesi daha iyi..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.