Şimdi Ara

##[MuAnadolu 1.03C+Season II 3-D]## (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
0
Favori
19.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soul basma oranları çok düşük.Lucklı itemlarda %25 artar diyor ancak sanki %25 düşürüyor +6'dan +7'ye basacam diye canım çıkıyor.Bir de eğer BB yapacaksanız Soul satıcılarda olsun ama bayaa pahalı olsun.
  • Ben serveri bırakıyorum pc cok kasıyo nedense anlamadım gitti :S isteyene acc verebilirim ama ii kascak biri olsun isteyenler pm atsın .
  • Yine mi elektrikler kesildi admin, ndn bağlanamiyorum!!
  • Arkadaslar kusura bakmayın bende anlamıyorum tedas sagolsun su 2 gundur elektırık kesmek ıcın bızı beklıyorlar herhalde bles bug olarak server devam edecek ve kusla dark horse olucak...

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com
  • Suan server online mi?
  • setboy ben siteden sifreyi deistirdim birine vermek icin ama sonra deistirdigim sifrede eski sifreylede oyuna girmiyo :S bi bakarmısın char Adı AbuLaLe
  • msn ne senın ?

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com
  • pm attım
  • Ekledim server online bles bug onlinedir yanlız reset 100000000 zen olmustur bugta abartılı degıldır ...

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com
  • hayır bless bug abartılı değilse neden reset zen 100.000.000 oluyor anlamıyorum

bide shoplarda soul yok galiba o zaman item + basma yüzdesi çok az

ya onu yükseltin yada shoplardaki itemler +7+4+luck olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

hayır bless bug abartılı değilse neden reset zen 100.000.000 oluyor anlamıyorum

bide shoplarda soul yok galiba o zaman item + basma yüzdesi çok az

ya onu yükseltin yada shoplardaki itemler +7+4+luck olsun

Bles bug olursa bır yer fazla olucak 100.000.000 sence cokmu shoplarda soul satıldımı bles bugun ne anlamı kalıyor nerde tıcaret yapıcaksın bırde soul basma oranı luksuz %60 luklu %90 dır itemler bence baslangıc ıcın hıcte kotu degıl dusunursen...

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com

• bi hayırlı olsun yazamadıam kusura bakmayın hayırlı olsn herkeze gerçekten kaliteli bi server vaktim olmadıgı ıcın oynayamıyorum yoksa serverda benı sıkca gorebılcektınız :)
  • sagol sananetr herkesi bekleriz herkese destekleri ve anlayısı ıcın tesekkurler....

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com
  • beyler ben siteye uye oldum patch dosyasını indirip 1.2 dosyasına koydum.servera baglanı sora sifremi soruyo sitedeki acc adım ile sifremi yazıom kabul etmio sorun bendemi anlayamadım. yardım plz
  • setboy helal olsun test ettim gercekten guzel server..herzaman arkandayim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

setboy helal olsun test ettim gercekten guzel server..herzaman arkandayim..

Tesekkur ederim OSIRIS guzellıkler hep bırlıkte olur sız fıkır verırsınız bızde guzellestırırız sonucta bu bır oyun kımse bunu unutmasın eglenelım konusalım yenı dostluk ve arkadaslıga yelken acalım...

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com
  • setboy baba ya acc giriyorum şifre yazıp bağlana basıyom orda kalıyo serverdan mı bir sorun var acaba
  • Aynen yaw bende öle acc girip kaliyom!!
  • söyledim simdi halleder
  • Su an normal herhalde Birde arkadaslar yakın zamanda makınaya ram ılavesı yapılacak o zaman bıraz daha duzene gırebılır pc dende oyunu kasıyor olabılır lag konusunda cunku ram az gelınce ıslemcıyı zorluyor en kısa zamanda bunuda halledıcez destekler ıcın tekrar sagolun...

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeTBoY -- 18 Aralık 2006; 21:56:24 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.