ben tıklıyorum tıklamasınada uye olucam ama ole laptop filan istemiyom direkt tugbayı vericeklerse uyeyim.tıklamaya devam
SAYGILAR.
sadece fotoya tıklarsan tuğbayı vermezler anladın sen onu saygılar
Hehehe ozaman sen resmi değil tuğbayi tiqla erhan:)Arkadaslar cilent ve pacth siteye koyulmustur ay sonu 3 gun deneme icin acılcak eksikler tamamlancak son rütuşlar yapılcak ve ay'ın ilk gunlerinde acılıcak bi aksilik cıkmassa bazı kardeslerimiz abilerimiz hadi acın artık sabırsızlanıyoruz diyorlar sagolsunlar ilgilerine teşekkur ederiz ama her sey tam olmadan en azından tam a yakın olmadan acmak istemiyoruz sizlerin karsısına kotu bir serverle cikmam ne bizim icin nede sizin icin iyi olur onun icin biraz daha sabır sunun surasında ay sonuna ne kaldıki kemal sunalın filmi aklima geldi baq:Piyi forumlar herkese:)
hangi filmi geldi
Herkese destekleri icin bende teşekkür ederim server in acık kalması sanırım bizlerin elinde olan birşey ve bu o kadar zor birsey degil oyuna girmeden once siteye girip 3 tıkla bunu halledebiliriz neyse umarım hayırlısı olur bende bu oyunda olacagım bensiz anadolu olurmu yaw bu server benim Türkiyede oynadıgım en baba server bunda adminin yani SeTBoY abimizin rolu cok buyuk yok bu arkadasım yok bu kankam diyerek oyunda adaletsizlik yapmıyor ve yapan kim olursa olsun haksız sa eğer onu derhal ıoyundan uzaklaştırarak yapması gerekeni oldukça iyi başarıyor umarım muvaffak olursunuz her zaman dediğim gibi iyilerin ve yaptıkları işlerin her zaman arkasındayım Saygılarımla _REiS_
Heyt be cok cafcafli konusmussun.. Yuru be _Reis_
Teşekkurler reis desteklerin ve arkadasligin icin ama arkada durma hustleye maruz kalmayalım yanımıza gel
quote:
Orjinalden alıntı: MuqoLiq
Teşekkurler reis desteklerin ve arkadasligin icin ama arkada durma hustleye maruz kalmayalım yanımıza gel
ulan behlol koparttın yine beni
Post kasma topic imde arkadasim lutfen
inş. acılır bu arada ben mehmet..carın gercek sahibi hehe :D...
Charının baska sahibimi vardı:D
quote:
Orjinalden alıntı: MuqoLiq
Charının baska sahibimi vardı:D
yuhahhaha :D...
ilk mesajım size nasip oldu muanadoluda bende varım
quote:
Orjinalden alıntı: corrector_
hehe ne mübarek adamsın sen yaf gur getiricek inş. :D... Welcome To Muanadolu:D...
quote:
Orjinalden alıntı: corrector_
Hosgeldin kardesh serverimiz ay sonu online olucaktır 3 gun denencektir siz oyuncularimiz tarafindan sonra istekler siteye yazilcaktir uygun istekler yerine getirilip eksikler tamamlanip ay basi tamamen acilcaktir.
ay sonu yaklaşıyo ona goree:D:D bi aksılık fln da cıkmaz inş.
Bende MuAnadolu'ya geçicem inşallah. Umarım uzun ömürlü, eğlenceli, bol sohbetli olur.
aynen yaf izmirlee var eskisehirlee var acaba Bursalee de varmı sonuna lee koyuyolar :D.. ne demeq anlamadım :D...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme