Şimdi Ara

MuArchAngeL Yeniden Sizlerle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oz1kan

yaw allaşkına siz networkun ne olduğunu bilmiyonuz yaw
    network birdan fazla pc ile kurulan net hizmeti
    serverda sanki 2 ve fazla pc varda
    mea network neyse

dipnot: darkwatch neden burda reklam yapıp toic kirletiyon

ozan server seninmi? deil ozaman ismini belirleme gibi bir hakkın varmı? hayır yok ozaman söz hakkınada sahip deilsindir bu konuda ayrıca serverin ismi aanetwork deilki AANETWORK & MuArchAngeL MuOnline Server
  • quote:

mea network neyse

ozkancim mea nin ve mea network dememin anlamini bilmiorsun bence sus!asil sen biseden cakmion.ama bn uuz oluom bazi seylere.nese uzatmayalm
  • Server exp yogun istek üzerine 450 x e cıkarılmıstır.İyi oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

mea network neyse

ozkancim mea nin ve mea network dememin anlamini bilmiorsun bence sus!asil sen biseden cakmion.ama bn uuz oluom bazi seylere.nese uzatmayalm

kim çakmıyo biliyoz murat abi. abimizsin diye laf atmıyoz ama anakart yandı diye herkesi kandırdığını da biliyoruz
    mea ve networkun ne anlama geldiğini açıkla da bizde öğrenelim çok biliyomuşsun
  • black dragon +1

server sürekli açılıyo herkes kasıyo ve kapanıyo/resetleniyo

sora tekrar açılıyo yine kapanıyo res yiyo

stabil bi server istiyorsan 500x olcak reset 350 point 350 olcak versiyon 1.02d
  • quote:

black dragon +1

server sürekli açılıyo herkes kasıyo ve kapanıyo/resetleniyo

sora tekrar açılıyo yine kapanıyo res yiyo

stabil bi server istiyorsan 500x olcak reset 350 point 350 olcak versiyon 1.02d

+1
  • Orjinalden alıntı: oz1kan

mea network neyse

kim çakmıyo biliyoz murat abi. abimizsin diye laf atmıyoz ama anakart yandı diye herkesi kandırdığını da biliyoruz
    mea ve networkun ne anlama geldiğini açıkla da bizde öğrenelim çok biliyomuşsun

ozkancigim bak canım kardesim seni kardesim gibi gormesem coktan bozulurduk ama o dilini fazla uzatma.bunca yıllık tecrubemi bana anlatma.son olarak anakartımın yandıgını ıspatlarsam AKLINI ALIRIM ona gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 7 Mayıs 2006; 21:53:40 >

• ben archangeli cok seviyorum zaten ama ya shoplara +4 kundun falan koysalar bari bide kasaya baslarken para koysunlar kimse para vermiyor 1 zen bile bless alana kadar anamız aglıyor

lvl 150 oldum ustumde bişi yok cunku para yok burdan archangel adminine sesleniyorum sesimizi duy!!!!!!!!!!!!!!11
  • kardes ismin ne oyunda soul bug var oyunda nasi lüstünde bisi yok 200 k biriktirsen soul bug la çoğaltirsin ben çoğu zaman oyundayim
    exp 450x version 97j+99 herkesi beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch@T_LaK -- 8 Mayıs 2006; 0:32:07 >
  • ya A~town neden uzaklaştırıldı YAWS
  • oyunda ismim Witch_King gel bana item falan ver bu ne ya
  • Bu topic alışıla gelmiş bişey daha bi 100 kere MuArchangel açıldı diye topic açılır

• ya bişi sorcam bu imzayı ve resimi nerden yapıyorum soelrmisin bu topicte yanlıs soru ama olsun yeni konu acsam daha mı ii
  • profile den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 8 Mayıs 2006; 10:28:37 >
  • quote:

orjinalden alıntı:cronic45

Bu topic alışıla gelmiş bişey daha bi 100 kere MuArchangel açıldı diye topic açılır

haklisin walla kardes heryerde muarchangel reklamı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 8 Mayıs 2006; 11:34:32 >
  • olm sizene alla alla
  • chat lak gm sin die serverı koruma haklılar vede suanda server 0 online cekiyo bu server da kasılmaz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

chat lak gm sin die serverı koruma haklılar vede suanda server 0 online cekiyo bu server da kasılmaz bence

cunku server online deil
  • quote:

chat lak gm sin die serverı koruma haklılar vede suanda server 0 online cekiyo bu server da kasılmaz bence

kardesim gelen yokki heralde 0 çekecek buraya reklamini yazioz adam kafayi takti ismine sanane olm isminden gelip kasacaksan gelin laf yetistirip durmayin hem bosuz diolar hemde server açildi kasmiolar
    servera yeniden exp ayari yapilio yine eskisi gibi ilk res 40k point 2 res 41k... boyle gitcek gelen gelir gelmeyene sozümüz yok ama ona buna bahane bulmayin bari
    horror senden için demiom bu sozleri serverin ismine kafayi takanlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

quote:

cunku server online deil

serverda exp ayari yapilio ondan offline

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.