Şimdi Ara

MuArchAngeL Yeniden Sizlerle (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hicbir zaman serverın ismiyle dalga gecmedim bu bir zaten dalgada gecmedim elestiri yaptım sen once buraları iyi oku ondan sonra cevap yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

ben hicbir zaman serverın ismiyle dalga gecmedim bu bir zaten dalgada gecmedim elestiri yaptım sen once buraları iyi oku ondan sonra cevap yaz

sen once iyi okusan güzel olur çünkü ben oraya yazdim horror sana yazmadim bu dediklerimi serverle alay edenlere yazdim dedim benim sana birsey dediğim yok
  • horror senden için demiom bu sozleri serverin ismine kafayi takanlara

ben bu cumleden bisiey anlamadım sen anladıysan anlat
  • server ile alay edenler için dedim onlari
  • quote:

orjinalden alınti:Ch@T_LaK

server ile alay edenler için dedim onlari

adamlar alay etmiyor elestiri yapiyor sen gelmisin bana alay ediolar yazion
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

quote:

orjinalden alınti:Ch@T_LaK

server ile alay edenler için dedim onlari

adamlar alay etmiyor elestiri yapiyor sen gelmisin bana alay ediolar yazion

+1
  • ya sizin kurduğunuz serverleride gördük(eleştirenlere diyom)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 9 Mayıs 2006; 16:44:11 >
  • quote:

orjinalden alıntı:nU_MeTaL

ya sizin kurduğunuz serverleride gördük(eleştirenlere diyom)

onların kurdugu server archangel gibi dakka bası reslenmiodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 9 Mayıs 2006; 18:48:37 >
  • 1- oserverı ben kurmadım
    2-olarak eger siz archengeli 105 online a ulastı die destekliosanız desteklemeyin nie bole dedigimi Bahadır'ada sorabilirsiniz
  • emeğe saygi
  • Kendi adıma konuşayım .
    Hayatımda 1kere server kurdum. online oyuncu sayısına bakmaya gerek duymadım 500 hesaptan sonra hesap alımını durdurdum neyse anlatmak istediğim alt yapısız bir çok insana yardım ettim kendi açımdanda bi alt yapım olduğu söylenemez Yardım ettiğim herkez (bu bütün MuOnline server kurucuları için geçerli ) Sonradan benden gerekli bilgileri aldığını veya alamadığı için küfür de yedim Küçükte düşürüldüm.Bahadırda bunlardan biri ayrıca takip ettiğim kadarıyla daha 1 ay öncesine kadar geçindiği biriylede bozuşmuş. ehhh o bunun doğasında heralde. Gerçi küstüğüde illetin duvar abisi
    Anakartımıza araba çarptı ne yazıkki server down hmmm yada
    Anakartımız Psikolojik nedenler dolayısıyla arızalandı
    Şunu anlamadım yaa ben network bu aslında anatolianetwork la başladı dimi. Şu piyasa yapan admin hani way be meşhur oldu artık her network adı için bi telif hakkıda alsın . Nede olsa fikir ondan çıktı. Zaten okursa yazdıklarımı faaliyete geçer yandınız yani. Valla anlamadım bizim Atak ta bizmunetwork yaparsa adam zengin oldu gitti . Birileride benimle değişik bir dünyada kızlara sulandığımı söylediğim için dalga geçtiğini sanmış humm böyle eğleniyo ceviz kırıyomuş arkadaş Hep beraber inanıyoruz zaten köylerinde büyük bir kız çarşısımı var acaba soruyorum eğer öyle ise malatyaya yerleşelim abaza gezmeyelim dimi

Güvenilicek insan yok bu ortamda Türkiyede hiç bir serverde oynamayacağım ve çalıştığım tüm linkleride en kısa sürede kaldıracağım Artıık siz bi 100 kerede daha tekrar açın.. Türkiye içi Global insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 10 Mayıs 2006; 10:02:47 >

• Cronic ben bahadırla kavga etmedim sadece bana burdakiler laf atıyo onun nedini sordum yani yanlıs anlama var zaten ben bahadırdan server yardımı icinde yardım istesem %75 yardım etmiyo vede ona hic bi kaba sozde bulunmadım sorada bilirsiniz
  • Server Cok Güzelmis Valla
  • ark bende muarchangelde oynamak istiyorum ama bende eski dio ve oyundan cikio?ne yapabilirim acaba??main dosyasını indirmedim belki ondan olabilirsdiyorum oda hatalı acaba bana verebilirmisiniz??
  • bende giremiom
  • A~town server ndn kapali dunden beri
  • arkadaslar sunucumuzun işletim sisteminde pazar aksamından itibaren bir sorun yaşanmıştı ve giderildi serverimiz 1 saat icinde online (18:15).

Charlar resetlenmemiştir eski dblerden devam ediyoruz
  • saat 18.30 oldu acicakmisin trex
  • bahadırı sıkmayın ama birazda ole kapatır tabi
  • arkadaslar ben hergün sorun yasıyorum hergun launcher mi degişiyo yaedım edin lutfen server kapalımı acıkmı belli degil bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bos yere beklemiyelim digmi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.