Şimdi Ara

MuArchAngeL Yeniden Sizlerle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fazla söze gerek yok tüm bilgiler sitede war

3 linkide kullanabilirsiniz

http://muarchangel.servegame.com

http://muarchangel.sytes.net

http://aa-network.servegame.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A~town -- 6 Mayıs 2006; 19:23:11 >

• yalan cıktı bu archangle
  • indiriyorum D:
  • hehehe ama sen bu exp de oynamaya devam et günde 15-20 onlineyi geçmez yap 10000exp 3 ayda bir res at servar full olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 111MirOgLU

hehehe ama sen bu exp de oynamaya devam et günde 15-20 onlineyi geçmez yap 10000exp 3 ayda bir res at servar full olur
    amac online sayısı deil ben online sayısına önem vermem amac kaliteli resetlenmeyecek ve kapanmayacak bir server yapmak bunu için ugrasıyorum
  • quote:

hehehe ama sen bu exp de oynamaya devam et günde 15-20 onlineyi geçmez yap 10000exp 3 ayda bir res at servar full olur
    ve yüklediğim gibi de siliyorum :) tamam servar güzel hiç lag yok ama o exp'yi hiç çekemem bide servar bomboş :) town sen beni dinli yap en az 5000x bak gör ondan sonra servar dolup taşar
  • quote:

Orijinalden alıntı: A~town

amac online sayısı deil ben online sayısına önem vermem amac kaliteli resetlenmeyecek ve kapanmayacak bir server yapmak bunu için ugrasıyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: A~town

sonuna kadar katılıyorum önemli olan kalıcılık ve kalitedir...zaten bunlar olursa user sayısı artar

• quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

quote:

Orjinalden alıntı: A~town

sonuna kadar katılıyorum önemli olan kalıcılık ve kalitedir...zaten bunlar olursa user sayısı artar

Alıntıları Göster
    indio sorması ayıp çok biliyosun ya herşeyi sizin servar ne alemde arena duruyomu hala durmuyosa eğer laflarını hatırlatcamda senin herkese

• quote:

ve yüklediğim gibi de siliyorum :) tamam servar güzel hiç lag yok ama o exp'yi hiç çekemem bide servar bomboş :) town sen beni dinli yap en az 5000x bak gör ondan sonra servar dolup taşar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 111MirOgLU

yukarıdaki kelimelerimi yineliyorum ayrıca serverin bomboş olması cok dogal 1 saat once acıldı

• quote:

quote:

yukarıdaki kelimelerimi yineliyorum ayrıca serverin bomboş olması cok dogal 1 saat once acıldı

Alıntıları Göster
    tamam serverına bişi demiyom saten süper hiç lag yok ama o exp delirtiyo adamı ilerleyen lvl lerde yapcaksan bari 500 yap bune ya yani bence servar kurucularınının oynuyanlara bi kastı var exp:500 reset lvl:350 pointler gitcek 300 yap mis gibi herkes oynasın bence

• quote:

tamam serverına bişi demiyom saten süper hiç lag yok ama o exp delirtiyo adamı ilerleyen lvl lerde yapcaksan bari 500 yap bune ya yani bence servar kurucularınının oynuyanlara bi kastı var exp:500 reset lvl:350 pointler gitcek 300 yap mis gibi herkes oynasın bence

Alıntıları Göster
    quote:

http://darkwatch.no-ip.info tam senin belirttiğin server exp:500 res lvl:350 ve her rese karşı 500 pts kazanıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

quote:

http://darkwatch.no-ip.info tam senin belirttiğin server exp:500 res lvl:350 ve her rese karşı 500 pts kazanıyorsun

Alıntıları Göster
    darkwatch senin kurduğun servar mı o

• quote:

darkwatch senin kurduğun servar mı o

Alıntıları Göster
    ama süpermiş hemen ordayım darkwatch versiyonuda var luncer indireyim hemen :)
  • quote:

ama süpermiş hemen ordayım darkwatch versiyonuda var luncer indireyim hemen :)

Alıntıları Göster
    exp 1500 yada 1000 olsun oynarım walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNS

exp 1500 yada 1000 olsun oynarım walla

Alıntıları Göster
    500 iyi tam bana göre
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ben yarın başlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

ben yarın başlıyorum

Alıntıları Göster
    darkwatch süper bişi mi ya oleyy ogame nin yanında iyi gider yazılar ve görüntüde süper saol indigo :)
  • quote:

darkwatch süper bişi mi ya oleyy ogame nin yanında iyi gider yazılar ve görüntüde süper saol indigo :)

Alıntıları Göster
    al işte ya şu işe bak lvl 50 oldum hala can tüpü yok parada yok drop çok kötü para bakımından pad setle dolaşıyom
  • quote:

al işte ya şu işe bak lvl 50 oldum hala can tüpü yok parada yok drop çok kötü para bakımından pad setle dolaşıyom

Alıntıları Göster
    a~town arkadasimiz sana kırgınım bunu bil.100 kisinin online oldugu serveri kapattin(bundan onceki archangel) gittin simdi tekrar aciosun.ikincisi MEA NETWORK un anlamini biliormusn ? orda NETWORK kullanmamin sebebini?ayni seyi sende yapmissin.aa network diye.kırıldım sana.uzgunum ama biraz ozentilik olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 6 Mayıs 2006; 22:09:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch@T_LaK

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yaw allaşkına siz networkun ne olduğunu bilmiyonuz yaw
    network birdan fazla pc ile kurulan net hizmeti
    serverda sanki 2 ve fazla pc varda
    mea network neyse

dipnot: darkwatch neden burda reklam yapıp toic kirletiyon
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.