Şimdi Ara

Muay Tahi İstanbul Salonları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istanbulda kaliteli bir muay thai salonu arıyorum.. Salon avrupa yakasında olması gerekiyor bilen varsa beni bilgilendirsin lütfen.??

Teşekkürler..

• Boran GYM (Ercan Gürgöze)
    Adres: Elmadağ Cad. No: 22 Harbiye / İstanbul
    Web:www.borangym.com
    Tel: Telefon : 0533 355 64 91

Taksime varmadan, Hilton Otelinin oralarda
  • Sağolasın bakıyorum..Peki antrenman hangi günlerde ve kaç saat yapılıyor?? Salon kaç kişi? Ve fiyat ne kadar?

Eğer biliyorsan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raggon -- 15 Temmuz 2010; 21:32:34 >
  • Fiyat aylık 70 Lira.
    Haftada 3 gün, Salı - Perşembe - Cumartesi veya Pazartesi - Çarşamba - Cuma. Tam hatırlamıyorum ama ikisinden biri
    Salonun kaç kişi olduğunu bilmiyorum.

Ama fiyat fazla gelirse, anadolu yakasında "burhan felek spor kompleksi" var. Aylık 20 Lira. Ama 20 liraya takılmayın, özel salon olmadığı için ucuz. Hocamız muay thai'ye yıllarını vermiş. Bu sporu gerçek anlamda öğretiyor. Ben de avrupa yakasında oturuyorum, burhan felekte muay thai yapıyorum. Sormak istediğiniz başka birşey varsa sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünen Adam -- 16 Temmuz 2010; 1:29:20 >
  • Yok sağolasın.. Ama aylık 70 lira fazla değil günlüğü 20 tl olan mekanlar duymuştum Benim için ortamda önemli sıkıcı ve küçük mekan olmasın yeter..
    Tabi birde iyi eğitim versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raggon -- 16 Temmuz 2010; 21:55:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raggon

Yok sağolasın.. Ama aylık 70 lira fazla değil günlüğü 20 tl olan mekanlar duymuştum Benim için ortamda önemli sıkıcı ve küçük mekan olmasın yeter..
    Tabi birde iyi eğitim versin

Boran GYM'de en iyi eğitimi alabilirsin bundan şüphen olmasın. Ercan hoca disiplinli çalıştırır Muay Thai mükemmel bir spor dalı, inşallah başarılı olursun

• Sağolasın kardeşim.. İnşallah..
  • İstanbul Anadolu Yakası Muay Thai Kick Boks Spor Kulübü Üsküdar Çengelköy Antrenör Cengiz Gök
    +90 541 315 32 48
    www.istanbulkickboks.com
    www.istanbul-muaythai.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.