Şimdi Ara

Muay Thai+güç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteli erkeğim. Haftada 2-3 gün muay thai antremanlarına gidiyorum. Diyetisyene yeni başladım, diyete başlamadan önce 8 kilo kadar verdim. Yeni ve kiloluyum(BMI-VKİ:31) başlama amacım zayıflamak için gitsem fitness salonundan sıkılacağımı düşünmem. Antremanların yapısı genel olarak şöyle: ısınma+açma germe, 3 round gölge boksu veya sparring, geri kalanı eşli olarak hocanın gösterdiği kombolar veya lapa üzerinde ve en sonunda yarım saat kadar güç egzersizi var. Mekik, şınav, çift bacak kaldırma, squat, plank ve varyasyonları bazen de burpee... Geri kalan günlerde 30-45 dk kardiyo yapıyorum. Sormak istediğim bu boş günlerde güç egzersizi yapmam sıkıntı yaratır mı? Güç egzersizinde amacım hem güçlenip daha iyi vurmak hem de kilo verme-sıkılaşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 24 Aralık 2016; 18:30:47 >

• bir süre yalnızca antrenmanlara devam ederek vücudunun bu tempoya ayak uydurmasına müsaade et.
    ilerleyen dönemde ek idmanlar da yaparsın.
    sıkı çalışırsan zayıflamak için uygun bir spor.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Birkaç aydır antrenmanlara gidiyorum. Son 2-3 haftadır aralara kardiyo ekledim. 8 kiloyu muay thai ve ne bulursam yeme ile verdim. Kahvaltıda yarım ekmek sucuklu tost, iki poğaça bir talaş böreği bazen öğün yerine 2 paket büyük cips gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 24 Aralık 2016; 18:11:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muay Thai (Ana Konu)
    14 yıl önce açıldı
    Muay Thai hakkında sorular
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.