Buradaki önerileri baz alarak MT'ye başladım. Antrenman için bir eldivene ihtiyacım var. Spor salonunda satıyorlar fakat kalitesini beğenmedim. Suni deri satıyorlar.
Sizden öneri almak istiyorum. 150TL'ye kadar falan bir eldiven bakıyorum. Deri olması benim için önemli.
Önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Morfildor
Merhaba arkadaşlar;
Buradaki önerileri baz alarak MT'ye başladım. Antrenman için bir eldivene ihtiyacım var. Spor salonunda satıyorlar fakat kalitesini beğenmedim. Suni deri satıyorlar.
Sizden öneri almak istiyorum. 150TL'ye kadar falan bir eldiven bakıyorum. Deri olması benim için önemli.
Önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
diz kaval koruyucuda aldınızmı almasıysanız onlarada bakın derim çünki ilk haftalar ayaklarınız vurmadan dolayı aşınıyor
Boks eldiveni olarak satılan ürünlerden alabilir miyim ? MT eldiveni diye ayrı kategoriler oluyor spor mağazalarında da.
quote:
Orijinalden alıntı: Morfildor
Boks eldiveni olarak satılan ürünlerden alabilir miyim ? MT eldiveni diye ayrı kategoriler oluyor spor mağazalarında da.
Muay thai ve boks eldivenleri arasındaki fark boks eldivenleri yumruk atmak için dairesel bir biçime sahiptir.Muay thai eldivenleri clinc için daha kare şekilli oluyor
Salondaki antrenör hocamız, ice marka eldivenler satıyor. Bunlar hakkında bir bilginiz var mı ? 80TL. Gayet kalitelidir diyor.
150 TL'ye kadar saf deri iyi eldivenler bulabilirsin dostum. Netten araştır bulamaman imkansız.