Şimdi Ara

Profesyonel Yürüyüş Ayakkabısı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
50.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDIT: Yalıspor mağazalarından alışveriş yaparken dikkat edin, çok kötü müşteri hizmetleri var, ürün hasar tespiti için tüm kargo masraflarını kullanıcıya yıkmaya çalışıyorlar, ürünü de geç kargoladılar, firmayla ilgili şikayetler burada.

Mizuno'nun ayakkabılarını alırken de dikkat edin, çok kalitesiz malzemeli ve tasarımlı modelleri var, 300-500 liralara ayakkabılar satılıyor, 1 sene geçmeden her yeri söküldü ayakkabının, son mesajlarımda resimleri de var, satış sonrası hizmetleri berbat, "hatamız varsa para iadesi değil de Yalıspor'da alışveriş kredisi veririz" gibi komik argümanları var.

Merhaba arkadaşlar,

Ayaklarımı destekleyecek, profesyonel bir yürüyüş ayakkabısı arıyorum. Yani sadece adında "yürüyüş ayakkabısı" yazan değil, belirli teknolojilerle ve özelliklerle donatılmış, profesyonel bir model arıyorum.

Özelliklerine ve şıklığına göre iyi bir bütçe ayırabilirim.

Sorularım:

1- Bildiğiniz yürüyüş için özellikle üretilmiş profesyonel ayakkabılar var mı? Ne önerebilirsiniz?

2- Salomon'un profesyonel koşu ayakkabıları var, özellikle Speed Cross 3 serisi oldukça güzel. (Örneğin şu, şu)

Bu koşu ayakkabılarını yürüyüş için kullansam, ayaklarımı destekleyebilir mi? Yoksa yürüyüş için kullanmak kötü bir fikir mi olur? Bu ayakkabıları kullanan arkadaşlar ne düşünüyor?

3- Aradığım ayakkabıda istediğim özellikler, rahat, hafif olması, tabanı/eklemleri/kasları desteklemesi, ön parmak kabının sert olmaması ve parmakları ezmemesi, dayanıklı olması, kolay kolay yıpranmaması ve tabii ki şık gözükmesi. Özellikle görüntüsü benim için önemli. Ayakkabıya baktığımda, yürümeye teşvik etmeli

1.85 boyundayım ve 46-46,5 giyiyorum. O yüzden 44'ün üzerinde ayakkabı üretmeyen pazar malı, apaçi markaları önermezseniz sevinirim

4- Amazon'da bazı ayakkabılar görüyorum. Buradan önerebileceğiniz var mıdır? Buradan alışveriş yapıp, tutarı nedeniyle gümrükte sıkıntı yaşayan oldu mu?

Tavsiyelerinizi öğrenmek isterim.

Vakit ayırdığınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 23 Ocak 2016; 14:03:14 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Profesyonel bir yürüyüş ayakkabısı seçmek, konforlu ve destekleyici bir yürüyüş deneyimi için çok önemlidir. İki popüler yürüyüş ayakkabısı markası olan Mizuno ve Asics, yüksek kaliteli seçenekler sunar.

Mizuno

Mizuno, mükemmel yastıklama ve stabilite sunan dalga plakası teknolojisiyle bilinir. Yürüyüş ayakkabılarının birçoğu, ayak kemerlerini desteklemek için Dynamotion Fit teknolojisine sahiptir.

Asics

Asics, daha fazla destek ve koruma sağlayan DUOMAX ve TRUSSTIC teknolojilerini kullanır. Ayakkabıları, maksimum darbe emilimi için GEL yastıklama sistemine sahiptir.

Yürüyüş Ayakkabısı Tavsiyesi

Hangi markayı seçeceğine karar verirken şu faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Ayak türü: Düz tabanlı mı yoksa yüksek kemerli mi?
    • Yürüyüş stili: Ayak bileğini fazla mı yoksa az mı hareket ettiriyorsun?
    • Ağırlık: Ağır bir yürüyüşçüyseniz, daha fazla destek sunan bir ayakkabıya ihtiyacınız olabilir.

Erkek Yürüyüş Ayakkabısı Tavsiyesi

Hem Mizuno hem de Asics, özellikle erkekler için tasarlanmış yürüyüş ayakkabısı modelleri sunar. Mizuno'nun Wave Rider modeli, esneklik ve yastıklama dengesiyle bilinirken, Asics'in Gel-Kayano modeli, stabilite ve uzun mesafe desteği için idealdir.

En İyi Yürüyüş Ayakkabısı Yorumları

En iyi yürüyüş ayakkabısı markasını belirlemek için diğer yürüyüşçülerin yorumlarını okumak faydalı olabilir. Çevrimiçi forumlarda ve inceleme sitelerinde kullanıcıların deneyimlerini ve önerilerini bulabilirsiniz.

En İyi ASICS Ayakkabısı Yorumları

Asics yürüyüş ayakkabılarının yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar, mükemmel yastıklama ve desteğin yanı sıra dayanıklılıklarını takdir etmektedir.

En İyi Yürüyüş Ayakkabısı Markası

Hem Mizuno hem de Asics, yüksek kaliteli yürüyüş ayakkabısı üreten saygın markalardır. Sonuçta en iyi marka, bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uzun yürüyüşler için yürüyüş değil koşu grubuna bakmalısınız.

Ayakkabılara takık vaziyetteyim.
    Adidas adistar boost köpük+jel taban çok rahat ancak pahalı

Nike air 360 şeffaf hava taban yine çok rahat ama pahalı

Son zamanlarda adidas ile nikenin üst modellerinin rahatlığını ucuza sunan mizunoyu keşfettim
    Mizuno japon markası.çok rahat çünkü yay formu verilmiş, pekçok değişik materyalden imal teknolojik bir tabanı var.

Mizuno ucuz çünkü tanınan bir marka değeri

Kışlık kullanım için hava tabanlı goratex north face harika.
    En iyisi bolca yürüyüp iyice yorulun, yorgun ayakla uygun ayakkabıyı daha isabetli bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Uzun yürüyüşler için yürüyüş değil koşu grubuna bakmalısınız.

Ayakkabılara takık vaziyetteyim.
    Adidas adistar boost köpük+jel taban çok rahat ancak pahalı

Nike air 360 şeffaf hava taban yine çok rahat ama pahalı

Son zamanlarda adidas ile nikenin üst modellerinin rahatlığını ucuza sunan mizunoyu keşfettim
    Mizuno japon markası.çok rahat çünkü yay formu verilmiş, pekçok değişik materyalden imal teknolojik bir tabanı var.

Mizuno ucuz çünkü tanınan bir marka değeri

Kışlık kullanım için hava tabanlı goratex north face harika.
    En iyisi bolca yürüyüp iyice yorulun, yorgun ayakla uygun ayakkabıyı daha isabetli bulursunuz
    Adidas'ın Climacool koşu ayakkabısını kullandım daha önce ve çok memnun kaldım.Şu anda kullandığım adiprene tabanlı koşu ayakkabısı hafif ve yormuyor.Size tavsiyem adiprene yada adiprene+ tabanlı adidas koşu ayakkabısı almanız yönünde olur.Benim aldığım 165 Tl civarındaydı.Hatta resmini de ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashbacter -- 22 Mart 2015; 0:01:24 >

• cashbacter C kullanıcısına yanıt
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 6 Ekim 2015; 10:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talvehtia

edit
    Benim ayaklarım da sorunludur 45 numara ve taraklı.Ayakkabılarım çabuk parçalanır.Adidasın deri ayakkabısı kullanıyorsan elbette sorun yaşayabilirsin ama deri genişleyene kadar olur bu sorun. Koşu tarzı mikrofiber ayakkabılarda ayakkabıyı ayağında bile hissetmiyorsun pek.Ayrıca yürürken veya koşarken seni daha ileriye itiyormuş gibi hissedersin özellikle adiprene tabanlarda.Benim kullandığım model Adidas Litestrike Eva Adiprene taban.1 yıl kadar önce Kayseri Forum Avm deki Adidasın kendi mağazasından almıştım.Tavsiyem alırken her ikisini birden ayağına giy ve en az beş dakika üzerinde gezin.Kafana yatmayan en ufak bir şey olursa bile alma başka model dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashbacter -- 22 Mart 2015; 1:02:17 >
  • cashbacter C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • İyice yorulmadan ayakkabı almıyorum.yorgun ayakla doğru ayakkabı çok daha kolay bulunuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

İyice yorulmadan ayakkabı almıyorum.yorgun ayakla doğru ayakkabı çok daha kolay bulunuyor
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 6 Ekim 2015; 10:59:06 >
  • quote:

edit

Alıntıları Göster
    ne yaptın hocam ne aldın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

ne yaptın hocam ne aldın :)

Alıntıları Göster
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 6 Ekim 2015; 10:59:29 >
  • quote:

Salomon olmadı maalesef ayağıma ve geri gönderdim.

Decathlon'daki mizunonun rengi çok itici geldi. Denedim ama beğenmedim.

Daha sonra Mizuno'nun aşağıdaki yeni sezon ayakkabısını buldum ve aldım.

https://www.yalispor.com.tr/mizuno-wave-legend-2

47 numara ayakkabı bulmak zor maalesef.

Memnunum, taban desteği güzel ve yumuşak, rahat bir ayakkabı. Koşu ayakkabılarının renkleri çok cafcaflı oluyor maalesef, o anlamda da iyi olduğunu düşünüyorum, kot pantolon veya koyu renk pantolonla güzel duruyor, günlük ayakkabım oldu diyebilirim. Uzun yürüyüşlerden sonra eskisi gibi yorulmuyorum, ilginç bir şekilde çok daha hızlı yürüyebiliyorum, eklem ağrılarım azaldı, gayet memnunum

Hayırlı olsun memnun kalmanıza sevindim,bir dahakine Mizuno wave ultima 6 yada 7 deneyin.

• iniyesta kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle önermiyorum Mizuno'yu. Satış sonrası yaklaşımlarının diğer marka distribütörlerinden hiçbir farkı yok.
    Yalıspor'dan da asla alışveriş yapmam artık.

Satın almamdan:

2 ay geçmeden üzerindeki fileli kısımda seyrelmeler başladı. Ben yanlış görüyorum, KOSKOCA Mizuno ayakkabı bu, 5-10 yürümeyle seyrelmez herhalde deyip, görmezden geldim.
    3 ay geçmeden Yalıspor, YENİ SEZON olduğunu iddia ettiği Mizuno Wave Legend 2 modeli ve diğer modelleri 300 TL'den %45 indirimle 160 TL'ye indiriverdi
    6 ay dolmadan sol ayakkabının parmak üst kısmında seyrelen yerinde normal yürüyüş yaparken delik oluştu.

Koşu yapmıyorum, sadece yürüyüşlerde kullandım.

Mizuno'yla iletişime geçtim, Türkiye'deki çoğu marka temsilcisi gibi, Yalıspor'a gönderin, onlar bize göndersin, üretim hatası varsa bakarız dendi. Bariz bir şekilde diğer markalar gibi kullanıcı hatası deyip, aynen geri göndereceklerini belli ettiler.

Yine de göndermeye yeltendim, YalıSpor internet sitesinden aldığım için, genel merkeze kargolamam gerektiğini ve kargo ücretlerini benim ödeyeceğimi söylediler

İşin özü, 300 TL para verdiğim ayakkabının ipliğe benzer dayanıksız ve çok kolay seyrelen bir maddeden yapılan filesi 6 ay dolmadan delindi.
    Üstüne gönderip, almak için 15-20 TL kargo parası ödememi bekliyorlar.
    Üstüne 20 güne yakın Mizuno inceleyeceğini ve üretim hatasıysa Yalıspor'da alışveriş kredisi vereceğini söylüyor (para da iade etmiyorlar işin özü)

Mizuno'dan da, Yalıspor'dan da asla alışverişim olmaz artık.

EDIT: Ayakkabıda oluşan yeni hasarların görsellerini aşağıdaki mesajımda bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 15 Kasım 2015; 11:40:15 >

• quote:

Kesinlikle önermiyorum Mizuno'yu. Satış sonrası yaklaşımlarının diğer marka distribütörlerinden hiçbir farkı yok.

2 ay geçmeden üzerindeki fileli kısımda seyrelmeler başladı. Ben yanlış görüyorum, KOSKOCA Mizuno ayakkabı bu, 5-10 yürümeyle seyrelmez herhalde deyip, görmezden geldim.
    3 ay geçmeden Yalıspor, YENİ SEZON olduğunu iddia ettiği Mizuno Wave Legend 2 modeli ve diğer modelleri 300 TL'den %45 indirimle 160 TL'ye indiriverdi
    6 ay dolmadan sol ayakkabının parmak üst kısmında seyrelen yerinde normal yürüyüş yaparken delik oluştu.

Ayakkabının parmak koruyucusu yok.
    Ayakkabının üst tarafıyla ayağınız dışında dayanıksız bir ip benzeri fileden başka hiçbirşey yok.
    Yani filenin altında astar yok. bir damla su mu geldi? direkt çorabınız ıslanıyor

Mizuno'yla iletişime geçtim, Türkiye'deki çoğu marka temsilcisi gibi, gönderin bize, üretim hatası varsa bakalım dendi, bariz bir şekilde kullanıcı hatası deyip, göndereceklerini belli ettiler.

Yine de göndermeye yeltendim, YalıSpor internet sitesinden aldığım için, genel merkeze kargolamam gerektiğini ve kargo ücretlerini benim ödeyeceğimi söylediler

İşin özü, 300 TL para verdiğim ayakkabının ipliğe benzer dayanıksız ve çok kolay seyrelen bir maddeden yapılan filesi 6 ay dolmadan delindi.
    Üstüne 20 güne yakın Mizuno inceleyeceğini ve üretim hatasıysa Yalıspor'da alışveriş kredisi vereceğini söylüyor (para da iade etmiyorlar işin özü).

Fileli ayakkabı alacak arkadaşlar dikkat etsin.

Tecrübe, hayatta yenilen kazıkların toplamıdır derler :)

Türkiyede müşteri memnuniyetini bırakın millete insan gözüyle değil,malından,canından,emeğinden faydalanılacak kurbanlık gözüyle bakıldığı için mağdur olmamamız mümkün değil

Her türlü ürün alırken indirim dönemlerini beklerim size de tavsiye ederim

• iniyesta kullanıcısına yanıt
    Ben de sıcak fırsatlar kadrosundayım zaten ancak ayaklarım yürüyüşlerde oldukça hırpalanıyordu ve acilen ihtiyacım vardı.

Mizuno ve Yalıspor konusunda sizin de dediğiniz gibi tecrübe kazanmış oldum, bir daha asla.

Yine iyi bir spor ayakkabısı arayışına gireceğim gibi gözüküyor ama dediğiniz gibi müşteri memnuniyeti falan çok yabancı kavramlar bizim ülkede.

İlginiz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 6 Ekim 2015; 13:40:43 >
  • quote:

Mizuno'yla iletişime geçtim, Türkiye'deki çoğu marka temsilcisi gibi, gönderin bize, üretim hatası varsa bakalım dendi, bariz bir şekilde kullanıcı hatası deyip, göndereceklerini belli ettiler.

Üstüne 20 güne yakın Mizuno inceleyeceğini ve üretim hatasıysa Yalıspor'da alışveriş kredisi vereceğini söylüyor (para da iade etmiyorlar işin özü).

Yali Spor Mizuno'nun Türkiye Distribütörü değildir.Mizuno urunlerini satan bir firmadir. 300 tl para verdiginiz ayakkabi suan delik ve buyuk ihtimal kullanamayacaksiniz. 300 tl nizi kurtarmak icin en fazla 20 tl (o kadar turacagini da sanmiyorum) harcayarak ayakkabinizi sifirlama ihtimaliniz varken bu ihtimali denemeden markayi yermeniz enteresan. Deforme olmayan ayakkabi yoktur, burada onemli olan marka urunun arkasinda duruyor mu/durmuyor mu?

• alperyildiz25867 A kullanıcısına yanıt
    Sıfır mesajlı, daha DÜN KAYIT OLMUŞ birisinin ilk cevap yazdığı konunun bu olması garip değil mi arkadaşlar?

Hangi firma için çalışıyorsun bilmiyorum, bu markaları eleştirmem çok üzmüş seni vah vah ama ben zaten Yalıspor'un Mizuno distribütörü olduğunu söylemedim hiçbir mesajımda. Google'da başlığı bulup, savunmaya gelmiş arkadaş

Ayakkabılar deforme olabilir ama 3 aylık normal kullanımda değil, olmamalı, kalitesizliğin, dayanıksızlığın göstergesidir.

İki firmayla da iletişime geçtim güzel kardeşim, ikisi de şu şekilde yanıtlar verdi:

Mizuno: "Yalıspor'la görüşeceksiniz, biz doğrudan bakmıyoruz, Yalıspor bize gönderecek, bakıcaz, eğer bir hatamız varsa, Yalıspor'da size alışveriş kredisi veririz" (Bir mucize olup, fabrika hatası deseler bile para iadesi yapmıyor herifler )

Yalıspor: "Genel merkezimize kargolamanız lazım, mağazalara bırakamazsınız, o kargonun da getir, götür parasını siz ödeyeceksiniz" dedi.

Sikayetvar.com'un ayakkabı markalarını gezerseniz, ayakkabı kontrollerinin çoğunda "kullanıcı hatası" bahanesine yatıp, ürünlerin değiştirilmediğini ve tamir de edilmediğini, insanların aylarca mağdur edildiğini görebilirsiniz.

İki kargo parası ödeyip, 1 ay zaman kaybetme ihtimalim, sıfıra ayakkabı alma ihtimalimden bin kat daha yüksek. Örnekler her yerde. Zaten 2 markayla da iletişime geçtiğimde, bahane uyduracaklarının sinyallerini verdiler ilk cevaplarında, üslupları da müşteriyi mağdur etme üzerineydi zaten.

Kaldı ki neden kargoyu ben ödüyorum kardeşim?

Firma cimrilik yapmayacak, özellikle de 140 lira daha fazla kar ettiği müşterisinden kargo masraflarını almayacak, kontrol ettirecek ve çözüm bulacak. Müşterisini de kaybetmeyecek.

Gelmişsin esnaf ağzıyla o kargo parasını da ödesen, sıfır ayakkabı alma ihtimalin vardı diyorsun, firma kargo masraflarını karşılayıp, çözüm bulsaydı hem marka imajını koruyabilirdi, hem de benden, sonraki alışverişlerimde çok daha fazla para kazanabilirdi, bir de bu taraftan bak olaya

Müşteri memnuniyeti böyle sağlanır. Zappos.com bu adamların sektöründe ders kitaplarına girmiş bir marka. Biraz örnek alsınlar.

Sikayetvar.com'da Yalıspor'a şikayet yazdım, 2 saniye çaldırıp, ulaşamadık size diye cevap attılar.
    Hemen geri aradım, parazitli dandik bir telefon hattından ne dediğini anlamaya çalıştığım bir hanım çıktı ve şu hanımla görüşeceksiniz bekleyin dediler ve devlet dairesi gibi 2 dakika telefonda tenefüs müziği dinletmeye başladılar, bir müddet bekledim, kimse açmayınca, sinirlenip kapattım.

Mizuno'ya da şikayet yazdım, cevap bile vermediler.

Bir daha da hiç kimse takip etmedi, görmezden gelmek kolaylarına geldi.

Yabancıların markaları kendini affettirmek için binbir takla atar, Amazon ürünün aynısını gönderir, başka markalar kargoyu kendi karşılar, diğerleri hediye çekleri dağıtır, sorunun peşini asla bırakmaz ki müşterisini kaybetmesinler.

Bizimkiler de müşteriyi maliyet olarak görür, her türlü zorluğu çıkartırlar

Madem yaklaşımları böyle, bundan sonra Yalıspor ve Mizuno bedava ürün verse almıyorum, çevremi de uyarıyorum, rakip markaları tercih edeceğim. Müşterinin ömür boyu değeri, life-time value, nedir öğrensinler. Birçok kez bu markalardan alışveriş yapabilecekken, 2 kargo parası cimrilikleri yüzünden beni kaybettiler. Benimle de bitmedi, çevremdeki ve internetteki birçok insanı da uyarmış oldum. Markayı savunucam diye, bu başlığı tekrar yukarıya taşıyarak insanların bilinçlenmesine yardımcı oldun, bir de üzerine yeni deformasyonların resimlerini yüklememi sağladın, teşekkür ederim sana

Ayakkabıyla ilgili son durumu da paylaşayım:

İlk dikiş problemlerinden ve firmadan doğru düzgün bir yanıt alamadıktan sonra gidip mahallemdeki ayakkabı tamircisine 6 liraya diktirdim. Mis gibi de oldu Ne aylarca bu ilgisiz, umursamaz firmaların müşteri hizmetleriyle uğraşıcam, sinir stres sahibi olup, bir de üzerine 2 kargo parası kaybedicem? Bir daha ikisine de 1 kuruş para vermem olur biter

Fakat şu anda da başka yerlerinden sökülmeler ve patlamalar olmaya başlamış durumda, aşağıdaki resimler de Mizuno'nun kullandığı malzeme kalitesini kanıtlar herhalde:

Sağ ayakkabının yan tarafında yeni oluşan delik. İki ayakkabının parmak uçlarında da AYNEN bu şekilde daha büyük delikler oluşmuştu.

Sol ayakkabının aynı bölgesinde başlayan seyrelme. Yakında bu da deliğe dönüşecek Aynı şeyleri ayakkabı uçlarında yaşadım.

Ayakkabı boyunluğunun sünger taraflarındaki yırtılmalar.

Bunlar yeni oluşan sorunlar ve daha üzerinden maksimum 8-9 ay geçmiş durumda, hala taksit ödüyorum

Bunca senedir, birçok marka ayakkabı kullandım, böyle darmadağın olan bir ayakkabım hiç olmadı.

Rezillikten başka birşey değil. Yalıspor zaten sikayetvar.com'da bir çok şikayet almış ve almaya devam eden bir mağaza,
    Mizuno'nun ise özellikle dikişli modellerini ve Wave Legend 2 modelini kesinlikle tavsiye etmiyorum, berbat bir model,
    Heryerinden patlayan bir ayakkabı alıp, sonra da ilgisiz şirketlerle muhattap olmak zorunda kalmayın.

Benim 2 markayla da tecrübelerim bu şekilde, okuyan arkadaşlar alışveriş yaparken bunları göz önüne almalılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 18 Kasım 2015; 19:03:48 >

• Ben size tavsiyede bulunuyorum. Yerinizde olsaydim bu tavsiyeyi dikkate alirdim sanirim. Anladigim kadariyla Turkiye deki bazi markalarin tutumlari sizde bir cok markaya karsi önyargı olusturmus. Bu tutumunuzun ne derece yanlis yada dogru oldugunu görmek icin tek yapmaniz gereken urunu incelemeye gondermek. Ayakkabiyi teste gonderin ve test sonucunu buradan yayinlayin ki insanlar sizin ne derece hakli yada onyargili oldugunuzu anlayabilsinler. Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyildiz25867 -- 17 Kasım 2015; 20:38:12 >
    Senden tavsiye isteyen olmadı.

Türkiye'deki "bazı firmalar" diye dışarda tutmaya çalıştığın bu iki marka da, o firmaların yaptığı hataları yapıyor, hiç kaçmaya çalışmayın.

Dayanıksız bir ayakkabıyı 140 lira pahalıya satıp, utanmadan bir de kargo masrafını müşterisine kakalamaya çalışan, para iadesi yapmamak için taklalar atan hiçbir firmaya güvenmek veya şans vermek mecburiyetinde değilim.

Müşteri ilişkisi yönetimi sıfır.
    Sorun takibi sıfır.
    Sorunun çözümü konusunda girişimcilik sıfır.

Forumun sadece Mizuno ve Yalıspor'la ilgili olan başlıklarında değil, diğer başlıklarda da görmek isteriz seni.

Gidin imajınızı başka yerde kurtarmaya çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 17 Kasım 2015; 20:40:50 >
  • Talvehtia kullanıcısına yanıt
    "Müddei iddiasını ispatla mükelleftir."
    (Hukuk kaidesi)

“Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur"
    (Albert Einstein)

Yukarıda kanıtlarla, fotoğraflarla iddialarımı ispatladım, 1 sene geçmeden oluşan hasarlar ortada.
    Müşteri hizmetlerinin müşteriye yaklaşımı ve satış sonrası hizmet (!) ortada.

Müşteri hizmetleriyle görüşmelerimin kayıtlarını da yayınlarım çok isterseniz. Tüm yazışmalar mevcut, kanıt çok sıkıntı olmasın

Gönül isterdi ki, bu markalar müşterisini memnun etmeye, çözüm bulmaya çalışsınlar.
    Bol bol kar ettikleri müşteriden, bir de utanmadan 15-20 lira için cimrilik edip, kargo masrafını da çıkarmaya çalışmasınlar.
    İletişime geçip, özür dileyip, çözüm önersinler, müşteri de şikayetlerini geri çeksin.

Kaliteli marka böyle olunuyor, iyi müşteri hizmetleri böyle yapılıyor, okuyun öğrenin azıcık.

Kusura bakmayın efendim, ürününüzden ve hizmetinizden memnun kalmadım, dilediğim gibi eleştirmekte de özgürüm.

Bir daha Mizuno almam efendim, ayakkabı mı kalmadı, Salomon var, Asics var, Saucony var, Adidas var, Nike var, Puma var, varoğlu var.
    Bir daha da Yalıspor'dan alışveriş yapmam efendim, e-ticaret sitesi mi kalmadı, Korayspor var, Barçın var, Decathlon var, Sporjinal var, Sportive var, Sportsoul var, yine varoğlu var.

Rekabet güzel şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 23 Ocak 2016; 14:02:04 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.