Şimdi Ara

Profesyonel Yürüyüş Ayakkabısı Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
50.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar uzun mesafeli orman koşıları için hangi markalara yönelmem lazım acaba .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açtığınız için teşekkürler. Bende yalıspor dan mizuno marka ayakkabı almak üzereydim. Sayenizde vazgeçtim
  • Bende cok yururum gun icinde acaba spor ayakkabi disinda is ayakkabilari var bugun nette gordum mekap diye fiyati uygun yorumlarda cok saglam denmis ancak farkli ve ilginc yorumlarda var siyasi diye yazmiycam
    http://www.mekapstore.com/U534,233,orjinal-celik-burunsuz-kahve-o1-hafif-is-grubu-mekap.htm
    soyle bisi is gorurmu 6 ayi gecmiyor pert oluyor ayakkabilar 50 80 arasi verdiklerim bu o aralikda hemde nette saglam denmis alinirmi sizce
  • Arkadaşlar bu ayakkabıları yürüyüş ve koşu ayakkabısı diye adlandırıyoruz ya merak ettiğim birsey var. Günlük hayatta da aynı ayakkabıyımı kullaniyorsunuz? Yoksa sadece ben yürüyüş yapacağım deyip sahile şuraya buraya giderken mi kullaniyorsunuz. Aynı zmanda yürüyüş ayakkabısı pek şık bir ayakkabı sayılmaz. Ne dersiniz?

• Ben de yürüyüş ayakkabısı arıyordum.
    mizuno ve yalıspor'da uzak duruyoruz o halde. Teşekkürler.

• Adidas Duramo aldım harika.Tavsiye ederim..
    Bundan sonra Skechers ve Columbia Megavent alacacağım.Columbia için biraz indirim çek falan bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mizinu ve yalıspordan uzak duruyorum cüzdanımı koruyorum. Herkese teşekkürler.

• ucuza koşu ayakkabısı bakıyordum, 100 tl ye mizuno crusader 9 var, baslıgı okuyunca vazgecelim mi dedim ? napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

ucuza koşu ayakkabısı bakıyordum, 100 tl ye mizuno crusader 9 var, baslıgı okuyunca vazgecelim mi dedim ? napalım

100 liraya çok iyiymiş denemek lazım belki her ayakkabı aynı olmaz ama yinede niye 100 TL acaba iyi araştırın derim....
  • uzun yürüyüşler için tavsiye ettiğiniz tabanlık var mı. kot veya kanvas altına casual veya düz tabanlı abartısız spor ayakkabı seviyorum.

iki ürün ilgimi çekti. yürüyüş deyince tabanlık da önemli bence:

decathlon
    SPORTİF YÜRÜYÜŞ AKSESUARLARI - CUSHIONING GEL TABAN
    https://www.decathlon.com.tr/cushioning-jel-taban-id_8305792.html

decathlon
    SPORTİF YÜRÜYÜŞ AKSESUARLARI - WALK MEMORY FOAM TABAN
    https://www.decathlon.com.tr/confort-memory-foam-taban-id_8347731.html

başka f/p ürünleri de var derseniz ne ala

• salomon wings pro2'den memnunum. Yürüyüş için ideal ve sağlam ayakkabı.
  • Adidas runfalcon kullaniyorum. Bir bucuk yil oldu. Dun farkettim, yuruyusumun 30 dakikaya ulasmisti, sag ayak tabanimda agri basladi, baski fazla geldi ve taban yumusakligini, esnekligini kaybetmis gibiydi. Cok sert hissettiriyordu. Ona ragmen bir bucuk saat yurudum. Kalici bir agri yok ama yuruyus aninda sertlik rahatsiz etti.
    Ayakkabilar cok pahali. 300-400 tl araliginda runfalcondan daha rahat ne alabilirim?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.