Şimdi Ara

Muay thai ve fitness

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar selam, ben haftada 3 gün muay thai, 3 gün de fitnessa gidiyorum (fullbody programla). Fitnessdaki eleman bana alman gereken kaloriyi tam al, vucudun hafif bulk halde, yaşından dolayı iyi kas kazanırsın dedi. Muay thaide yaklaşık 500 600 kadar kalori yakılıyor, o yuzden fitnessa gittigim gunler ekstra kardiyo yapmiyorum. 3 gün kardiyo, 3 gün ağırlık gibi oluyor. Fakat her gün farklı spor yaptigim icin gunluk kalori miktarim da farkli oluyor, bir full body gununden yaklasik 300 kalori yakarak ayrildigimi varsayarsak fitnessa gittigim gunler yaklaşık 2300 kaloriyle beslenmem gerekiyor, fakat muay thaiye gittiğim günler 2600 2700lere kadar cıkabiliyor. Sorum şu: Yağ oranım %15 %16 civarı bir şey. Fitnessa gittiğim günler kalorimi tam alsam, fakat muay thaiye gittiğim günler 2k kalori alsam, kas gelisiminde bir sorun olur mu, çünkü yağ oranımı biraz daha düşürmek istiyorum, şimdiden teşekkürler.

Edit: ayrıca 2600 kalori almam gerekirse bu kaloriyi almak icin, kilomun 2 kati kadar protein, ki bu 140gr yapiyor yaklasik. kilom kadar yag, ki bu 70 gr yag yapiyor yaklasik olarak. Yaglar ve proteinler 1190 kalori yapıyor, geriye kalan kaloriyi doldurmak için 350gr kadar karbonhidrat almam gerekiyor, bu beni yağlandirmaz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknowness -- 11 Mayıs 2022; 11:56:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.