Muay thai ve fitness
|
Bulking
|
Bacaklarım kalın
Selamlar, arkadaşlar bacaklarım genetik olarak kalın, yağ oranım görünüş itibariyle 16% civarı (tahmini, ölçümler kesinlik vermediği için dikkate almıyorum, mezurayla ölçüm yaptığımda 11% gibi komik bir sayı çıkmıştı.)
Boyum 173 kadar, 100 kilodan 71 kiloya düştüm, tabiki ağırlık da çalıştım, fakat spora ara verdiğim zamanlar oldu, bu süreçte yeme düzenime yine önem verdim. Şu an mezurayla ölçüm yaptığımda kalflarım 40 cm kadar çıkıyor, ekstradan üst bacağım da kalın, fakat kollarım 32- 33cm kadar. En azından kalf ile kol boyutum eşit olsa daha estetik durur diye düşünüyorum, bu kalf ölçüsü beni gerçekten zorluyor, dar paça pantolon falan giyemiyorum, boyum da kısa olduğu için garip durabiliyor. Kalflarımı küçültmenin bir yolunun olduğunu sanmıyorum, kollarımı büyütmem gerekiyor bu durumda. Fakat bu süreçte ekstra bacak çalışmalı mıyım?
Çünkü daha önceden bir fitnessçıya sorduğumda bana bacak çalışmanın testosteronu arttırdığını ve bacak çalışmaya asla ara vermemem gerektiğimi söyledi. Fakat çalıştıkça istediğimin tersine doğru gitmiş oluyorum, ne yapmalıyım sizce?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 681 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Vücut Geliştirme (Body Building)