Şimdi Ara

Bacaklarım kalın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, arkadaşlar bacaklarım genetik olarak kalın, yağ oranım görünüş itibariyle 16% civarı (tahmini, ölçümler kesinlik vermediği için dikkate almıyorum, mezurayla ölçüm yaptığımda 11% gibi komik bir sayı çıkmıştı.)

Boyum 173 kadar, 100 kilodan 71 kiloya düştüm, tabiki ağırlık da çalıştım, fakat spora ara verdiğim zamanlar oldu, bu süreçte yeme düzenime yine önem verdim. Şu an mezurayla ölçüm yaptığımda kalflarım 40 cm kadar çıkıyor, ekstradan üst bacağım da kalın, fakat kollarım 32- 33cm kadar. En azından kalf ile kol boyutum eşit olsa daha estetik durur diye düşünüyorum, bu kalf ölçüsü beni gerçekten zorluyor, dar paça pantolon falan giyemiyorum, boyum da kısa olduğu için garip durabiliyor. Kalflarımı küçültmenin bir yolunun olduğunu sanmıyorum, kollarımı büyütmem gerekiyor bu durumda. Fakat bu süreçte ekstra bacak çalışmalı mıyım?

Çünkü daha önceden bir fitnessçıya sorduğumda bana bacak çalışmanın testosteronu arttırdığını ve bacak çalışmaya asla ara vermemem gerektiğimi söyledi. Fakat çalıştıkça istediğimin tersine doğru gitmiş oluyorum, ne yapmalıyım sizce?

• bende aynı durum :) popoda biraz büyük, okulda hep dalga geçerlerdi senin tek sorunun alnet olası k**ının kafanda büyük olması falan :D

• murattekno kullanıcısına yanıt
    abi aslında şortla falan çok iyi gorunuyor vucudum ama is pantolon giymeye geldigi zaman kotu kotu oluyor. Belimden olan pantolon bacagima sıgmıyor falan. Sunun cozumu olsa keske

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt

Hocam, çok güldüm yazdığınıza...  

• Hiç böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım. Tavsiye bile veremiyorum.

Ama squat yapma konusunda tavsiye ile gidin. Kalça vb. kas gruplarınızı çalıştıracak hareketleri bilen birisinin verdiği talimatlara göre yapın. Bilmeden yaptığınız her hareket ile daha da büyük bir makata sahip olmayın.

Ne dertler var aga hayatta  

• sanjii kullanıcısına yanıt
    ağırsağlam bi videosunda bu tarz durum varsa bacak calismayin ust vucut calisin ki estetik gorunsun falan demisti, mantikli bence ama bilemedim yine.

• unknowness U kullanıcısına yanıt

Hocam kesinlikle bilgili birisinden tavsiye alın. Sizin gibi durumda arkadaşlar kişiye özel program ile çalışmak zorunda. Sonrasında orantısız bir gelişimin geri dönüşü zor oluyor. Ağırsağlamı takip edin, işini bilen nadir insanlardan.

• sanjii kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam tavsiyelerin için, iyi günler dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.