Şimdi Ara

Bacaklarımın inceliğinden utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bacaklarım çok ince. 178 cm 60 kiloyum yalnız gram yağ yok. Otobüste falan bacakları kalın veya normal kalınlıkta birinin yanına oturunca utanıyorum resmen. Arkadaşlarım falan da diyor bacakların ne kadar ince diye aynı durumda olan var mı

• 175 boy 78 kilo kizkarin bile bacaklari benden kalin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 174 52 kiloyum aksine bu durumdan çok hoşlanıyorum sen de hoşlanmalısın bence fiziğin çok güzeldir bence hatta daha zayıf bile olsan yeri :D Bence çoğu kız içten içe ince bacaklarına imrenip kıskanıyordur :D
  • KingRagnarLothbrok K kullanıcısına yanıt
    Oha tum kiz arkadaslarim senden kilolu bence erkek icin cok kotu bisey

• 3 senedir bisiklet sürüyorum caps atmayayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de benden zayıf kız görmedim malesef ... İyi yada kötü olması kişiden kişiye değişir ben kendimi seviyorum :D
  • 1.80 53 kiloyum :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım çok mu ince
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de kalınlığından utanıyorum.Oturunca çapı 4 karış falan oluyor Boy 180 kilo 85
  • Benim de bacaklarım çok fazla ince ama kiloyla alakası yok kilom normal. Nedenini ben de bilmiyorum. Şort falan pek giyemiyorum bu yüzden.
  • boy 1.77 kilo 55

kader ortaklarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Showtek -- 15 Mart 2016; 16:22:15 >
  • KingRagnarLothbrok K kullanıcısına yanıt
    Tùrk kizları 150 160 boy 60 65 kilo can gibiler

• 183e74 çapı 2 karış falan
  • Bende kızlardan çok şişkoyum kilo vermek zayıf Olmak istiom

• konuyu açanı biran bayan sandım.. Bu durum sizi niye etkiliyor ki erkeğin bacağına kim niye baksın.
  • Tek çaren bisiklet sürmek. Protein içerikli doğal yiyeceklere yönlen ve bol bl bisiklete bin. Kalınlaşmayı göreceksin. Bisiklet inanılmaz bir değişime sebep olacaktır.
  • +1
    eğer yeterince antrenman yaparsan söyle olur belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: DATNET

Bacaklarım çok ince. 178 cm 60 kiloyum yalnız gram yağ yok. Otobüste falan bacakları kalın veya normal kalınlıkta birinin yanına oturunca utanıyorum resmen. Arkadaşlarım falan da diyor bacakların ne kadar ince diye aynı durumda olan var mı

Haline şükret bee 175cm 75kilo göbek meme baldır desen normal birinin ikibacağı kadar neler çekiyom bilsen

• Bosver takma kafana kendin icin yasiyorsun bu hayati baskalari icin degil kim ne dusunur diye omrunu geçiremezsin

• bacak çevrem 60 cm

boy 1.75 kilo 80.

bol bol squat tavsiye ederim. en azından koş bari. ama düzgün beslenme de şart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.