Şimdi Ara

Muay thai yardımcı olur musunuz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 4 yıldır muay thai kick boks yapıyorum her antreman sparring yaparım dün yaparken biraz arkadaşımla sertleştik burnuma high kick yedim ( milli sporcuyum ) hafif eğildi burnum yani ezikte olabilir daha öncedende yamuktu ve burun ameliyatı olmuştum tekrar olmam gerekmi bilmiyorum zira rahat nefes almak benim için çok önemli burun kemiğimi aldırmayı düşünüyorum yada tekrar eğer gerekse burun ameliyatı olacağım bilgisi olanlar fikir verebilirse memnun olurum ( görüntü benim için önemli değil ) rahat nefes almak önemli :)

Saygılar sevgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Dişlik taktığında zaten burnundan çok rahat bir şekilde nefes alman gerekiyor. En önemlisi o. Sen cevabı kendin bulacaksın. Rahat nefes alabiliyorsan şimdilik sorun yok. Eğer nefes alman zorlaşırsa doktora görünürsün. Ama bence şimdide doktora görünsen iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzman.Cvs

Dişlik taktığında zaten burnundan çok rahat bir şekilde nefes alman gerekiyor. En önemlisi o. Sen cevabı kendin bulacaksın. Rahat nefes alabiliyorsan şimdilik sorun yok. Eğer nefes alman zorlaşırsa doktora görünürsün. Ama bence şimdide doktora görünsen iyi olur.

Bende gitmeyi düşünüyorum çok teşekkür ederim

• Şuan sadece Muay Thai ve Kick Boks mu yoksa Combat Ju Jitsu ve Japan Jiu Jitsu felan yani MMA yapıyormusun ?
  • Uzman.Cvs U kullanıcısına yanıt
    Yeni yeni mma yapıyorum yalnız ağırlık olarak muay thai

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muay Thai hakkında sorular
    11 yıl önce açıldı
    Judo mu Güreş mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.