Bildirim
Muayene Geciktirme Cezası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bir_acayip_adam
4 yıldır araba kullanıyorum, 3 gün önce muayene bitmiş polis çevirdi 80 lira ceza yazdı -ilk cezam-, bunu ödemekten kurtulmanın bir yolu varmı?
Geçmiş olsun, korkarımki hayır. -
quote:
Orijinalden alıntı: bir_acayip_adam
4 yıldır araba kullanıyorum, 3 gün önce muayene bitmiş polis çevirdi 80 lira ceza yazdı -ilk cezam-, bunu ödemekten kurtulmanın bir yolu varmı?
1 ay süresi yokmuydu muayenenin benmi yanlış hatırlıyorum. -
nick-mesaj uyumu -
2014 te 80 lira ceza ödemişim, 3 ay önce 235 lira ödedim (erken ödeme indirimi ile 170 tl) aman boşvermeyin.
2. yakalanışta aracı çekip 500 alıyorlarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir_acayip_adam -- 19 Mart 2019; 0:55:42 > -
Vay be 5 yil sonra tarir tekerrur etmis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakikaten bir acayip adamsın...
Tam nick-mesaj uyumu
Sonraki muayene için telefonuna hatırlatma alarmı kur bari...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muayenem geçeli 6 ay oldu, acaba yakalansam 1. yakalanma cezası mı öderim yoksa 2. yakalanma cezası mı?
-
Bugün yine enseledi polis amcalar beni, muayene yaptırmamanın cezası 951 TL olmuş, enflasyonu bu başlıktan takip edebilirsiniz.
-
Muayenesi geçmiş arabalara binmek sizin için hobi olmuş, önümüzdeki yıllarda da yazılarınızı sabırsızlıkla takip edeceğim
-
uyuz oluyorum muayene işlerine
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X