Şimdi Ara

muayene oldum askerliğimi tecil edebilirmiyim ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar Olayı fazla karışık olmicak en iyi şekilde anlatim size 2011 in ağustos ayında muaniye oldum ve 2012 ağustosta gidiyorsun dediler halada öyleyim şu an ve benm açık öğretim lisesi 2012 mayısta bitiyor Haziran gibi Diploma yada bittiğine dahi belge alıcam ondan sonra ağustos gelmeden haziran gibi askerlik şubeden edebilirmiyim tecil ?? bunu şubeyle görüştüm ilgili edersin flan dedi salladı geçti bni birde şu var nisandada ygs ye giriyorum sonuç belgemi ve lise bittiğine dahi belgemi götürsem ederler mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: slipknot_34

Arkdaşlar Olayı fazla karışık olmicak en iyi şekilde anlatim size 2011 in ağustos ayında muaniye oldum ve 2012 ağustosta gidiyorsun dediler halada öyleyim şu an ve benm açık öğretim lisesi 2012 mayısta bitiyor Haziran gibi Diploma yada bittiğine dahi belge alıcam ondan sonra ağustos gelmeden haziran gibi askerlik şubeden edebilirmiyim tecil ?? bunu şubeyle görüştüm ilgili edersin flan dedi salladı geçti bni birde şu var nisandada ygs ye giriyorum sonuç belgemi ve lise bittiğine dahi belgemi götürsem ederler mi ??

Tecil edersiniz sorun olmaz.
  • SAğolasın hocam içimde ukte kalmasın diye sormak istedim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.