Şimdi Ara

muayeneye girecekler lastiklere dikkat edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lastik ölçüleriniz nedir? Bir de hangi ildesiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Adam hayatınızı ve başkalarının hayatını kurtarmış.
    Egzoz emisyonu ve lastikten kalmak... Bunlar ZORUNLU muayenede elemanların tespit ettikleri.
    Arada sırada arabanızı bakıma falan sokun. Sadece yakıtla gitmez o araba.

Doğru soyluyorsun da ulkemızdekı gelısmıslık ve refah sevıyesınıde göz önünde bulundurmalısın...

Tabı hangı marka olursa kaç model olursa olsun bakımlı olmalı özellikle yürüyen aksamı ama kendımden de biliyorum mecbur oluyorsun kımı zaman...

ıns bırgun hepımız senın gıbı bilinçli davranıcak refah sevıyesıne ulaşırız...

Arkadaşım madem bakım yaptıramayacak kadar durumun yok o zaman binmeyeceksin arabaya.bakıma vergiye vereceğin parayı çok lazım olursa taksiye verecen olup bitecek.
    Bunlar bahane değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yanlis kisinin mesajini alinti yapmissin! Arabamim bakimsiz oldugunu kim soyledi??daha gecen ay komple bakim yaptirdim,tum fren diskleri dahil orjinaliyle degisti,rot balans yeni yapıldı.söylenen sozleri cimbizla cekip algi yönetmeyin.ben burada bilgi paylasimi yapmak istedim ama yaptiginiz; dur bi duyar kasayim da ne kadar bilincli insan oldugumu gostereyim modunda olmaniza gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

Arkadaş yanlis kisinin mesajini alinti yapmissin! Arabamim bakimsiz oldugunu kim soyledi??daha gecen ay komple bakim yaptirdim,tum fren diskleri dahil orjinaliyle degisti,rot balans yeni yapıldı.söylenen sozleri cimbizla cekip algi yönetmeyin.ben burada bilgi paylasimi yapmak istedim ama yaptiginiz; dur bi duyar kasayim da ne kadar bilincli insan oldugumu gostereyim modunda olmaniza gerek yok

Hocam alıntı yanlışta olsa durumu ıdrak edemedıgı ortada benım anlatmak ıstedıgım ıns ulkemız ve toplumumuz kalkınırda bu durumlar yaşanmaz yanı insanlar mecbur kalabılır anlatmak ıstedıgımde bu

kımı insanlar öyle yerlerde yasıyor kı ıstedıgı kadar parası olsun lastık alçak arabasına bakım yaptırcak yer bulamıyorlar mevzu sadece maddıyatta degıl mecbur kalma durumu olusabılıyor vb.. Bla bla bla seklınde hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.