Şimdi Ara

MUAYNEDE KUSUR BULUNMAZSA ÜCRET İADE ETMEK ZORUNDAMI ??!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bazı arkadaşlar sorunun ruhunu anlamamış bence. Bu bürokratik bir soru değil, hukuki bir soru.

Eğer aracımın bakımlarını harfiyen yapıyorsam, kusursuzluğunu ispat için neden harcama yapması gereken taraf benim. Kusur bulunmadğında ortaya çıkan mali külfet gereksiz, bu benim hatam değil ki.

Bürokrasinin rutin kazanmış olması doğru olduğu anlamına gelmez. Bildiğim bir olayda kişi apartman aidatını ödemiyor. Son düzenlemeler yönetime icra kolaylığı tanıyor, protesto veya mahkemeye gitmeden icra takibi yapılabilyor. Avukat olan bu arkadaş da daireyi kulanmadığını, 'karşılığı alınmayan hizmetler için bedel istenemez' gibi bir savla dava açıp kazanıyor.

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

hocam argo olacak ama siktir ett buradakileri, arabamda muzık dınledıgım için trafik cezası yemişim. Ceza Maddesi saçma bir madde kimseyi rahatsız etmediğim halde ettiğim gösterilmiş, buraya konu actım fıkır alayım diye, ooo ses acmıssın demekkı ondan yemıssın, hak etmişsin vb gibi saçma salak cevaplarla karşılaştım o ceza iptal olmaz şöyledir böyledir bir ton laf ettiler dalga geçer gibi hatta adam gözüyle görmüş ki yazmış yeterli bir sebep felan diye zırvalayıp ceza yazan kişiyi kendisinden çok savundular. Kanunmuş felan boşver burada konuşulucak konular değil çocuk parkından hallice ergenle dolu

konu bu : https://forum.donanimhaber.com/gotunun-keyfine-gore-ceza-yazan-trafikci--152279426#152280430

netice; Ceza mahkeme tarafından iptal edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 9 Nisan 2022; 22:19:38 >

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

onlardan birisi de benim galiba  

Siz de benim gibi nicke hiç bakmadan bildiğinizi dümdüz yazıyorsunuz sanırım, bravo.

Mahkeme iptal ettiyse demek ki yanlış taraf benim, geçmiş olsun. Kusura bakma.

• Boldum nasil ? Sende reno clio symbol vardi hala ayni araba devam mi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

yok onları sattım reno araçlarına veda edip vag grubuna geçtim şimdilik, ımkan olursa 1-2 sene sonra ıcın koleous düşünüyorum

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

malesef forumun oto kısmı benım uye oldugum ılk yıllara gore kalıtesını cıddı kaybetti, fikir alıp soramıyorsun dalga geçiliyor ama evet nicke bakmıyorum :) eskıden berı tanıdıgım bır ıkı kısı var onlar harıcınde bakmam pek

• Maalesef öyle bir iade ben hiç duymadım. Muayenin amacı araçların trafikte güvenli bir şekilde seyretmesi zararlı gazların salınımı azaltıl... vs vs diye uzar gider. 60 yaşındaki araçta 3 yaşındaki araçta periyodik olarak girmek zorundadır. Hem bütün gününü bu işe ziyan et hemde tonla para öde.. Umarım yakın zamanda servislerdeki bakım hizmeti gibi her serviste yapılabilen kolay bir hale gelir...

• kusursuz geçtim hemen tutup kolumdan para iadesi yaptılar sampanya actılar falan filan dermişim yok öyle birşey

• Biz maça gidiyoruz Takımımız kazanırsa bilet parasını iade alıyoruz

• Tabi tabi hatta sırf kusur bulmak için herkese “far ayarı” kusuru yazıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Devletin Meta zoru ile aldığını şimdiye kadar geri verdiğini hiç görmedim..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.