Şimdi Ara

Mübarek Kurban Bayramı ve Yeni Yıl Mesajları Buraya!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm donanım haber forum kullanıcı ve adminlerinin Mübarek Kurban Bayramını ve Yeni Senelerini kutlar, sağlıklı, bereketli ve hayırlı bayramlara, senelere ulaşmanızı Yüce Allah (c.c.)'tan niyaz ederim.
    Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albi -- 23 Aralık 2006; 20:57:23 >

• amin arkadaşım
    hepimizin mübarek olsun.

bu bayram kanlı bayram
    aman yollarda biraz daha dikkat edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

amin arkadaşım
    hepimizin mübarek olsun.

bu bayram kanlı bayram
    aman yollarda biraz daha dikkat edelim
    herkeze iyi bayramlar ve iyi yıllar
  • quote:

Orijinalden alıntı: inquire

Alıntıları Göster
    herkese iyi bayramlar lütfen trafikte dikkatli olmayı unutmayalım saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: inquire

Alıntıları Göster
    Bütün Müslümanların Mübarek Kurban Bayramını Kutlar Ve Mutlu Seneler Geçirmenize Temenni Ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twincharged

Bütün Müslümanların Mübarek Kurban Bayramını Kutlar Ve Mutlu Seneler Geçirmenize Temenni Ederim.

Alıntıları Göster
    herkese iyi bayramlar,mutlu yıllar
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dragger28

Aynı şekilde ....

Sevgiler .

• quote:

Orijinalden alıntı: Gkhn_

quote:

Aynı şekilde ....

Sevgiler .

Alıntıları Göster
    inşallah hep beraber nice bayramlar a ve senelere...

aman uzun yola çıkacaklar dikkat edin kendinize..

• quote:

quote:

Aynı şekilde ....

Sevgiler .

Alıntıları Göster

Bayramda şehirler arası yolculuk yapacak arkadaşlar farınız da açık olsun yolunuz da…

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Bayramda şehirler arası yolculuk yapacak arkadaşlar farınız da açık olsun yolunuz da…

Alıntıları Göster
    Tüm inananların mübarek kurban bayramını kutluyorum.
    Kazasız belasız bir bayram geçirmek dileği ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-18F1A75FA

Tüm inananların mübarek kurban bayramını kutluyorum.
    Kazasız belasız bir bayram geçirmek dileği ile.

Alıntıları Göster
    Bayramınız mubarek yılbasınız kutlu olsun

İnşallah bu yılıda az trafık kazası ıle atlatırız. Elde olsa hiç kaza olmasın ama olmuyor ıste

• quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

Bayramınız mubarek yılbasınız kutlu olsun

İnşallah bu yılıda az trafık kazası ıle atlatırız. Elde olsa hiç kaza olmasın ama olmuyor ıste

Alıntıları Göster
    bayrama az kaldı bugün sakaryadan istanbula geldim cumartesi günüde istanbuldan babamlarla yola çıkacağız yollara dikkat diyorum ve yeniden bayramınızı kutluyorum

• quote:

quote:

Aynı şekilde ....

Sevgiler .

Alıntıları Göster
    Bütün Müslümanların Mübarek Kurban Bayramını Kutlar Ve Mutlu Seneler Geçirmenize Temenni Ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: malikguzel

Bütün Müslümanların Mübarek Kurban Bayramını Kutlar Ve Mutlu Seneler Geçirmenize Temenni Ederim

Alıntıları Göster
    bayramınız ve yeni yılınız kutlu olsun...
    herkese kazasız, mutlu günler dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: malikguzel

Alıntıları Göster
    Tüm forum arkadaşlarımın bayramı mübarek olsun. Bayram günü ve önündeki bir kaç gün forumda olamayacağımdan şimdiden yazayım dedim. Arife gününden yollara düşeceğim. Umarım yolumuz açık olur, kazaya belaya bulaşmadan geliriz yine buralara. Ayrıca herkese iyi seneler.

• quote:

Orijinalden alıntı: .C.O.

Tüm forum arkadaşlarımın bayramı mübarek olsun. Bayram günü ve önündeki bir kaç gün forumda olamayacağımdan şimdiden yazayım dedim. Arife gününden yollara düşeceğim. Umarım yolumuz açık olur, kazaya belaya bulaşmadan geliriz yine buralara. Ayrıca herkese iyi seneler.

Alıntıları Göster
    Forumdaki abilerimin, ablalarımın(Alkimake mesela), arkadaşlarımın, kardeşlerimin bayramı mübarek olsun, hayırlara vesile olsun.

Hepimizin yeni yılı da beraberlik, sağlık, mutluluk ve başarı getirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Forumdaki abilerimin, ablalarımın(Alkimake mesela), arkadaşlarımın, kardeşlerimin bayramı mübarek olsun, hayırlara vesile olsun.

Hepimizin yeni yılı da beraberlik, sağlık, mutluluk ve başarı getirsin.

Alıntıları Göster
    Bayramınızı zehir olmasını istemiyorsanız trafikte arabamızı dikkatli kullanarım.Eğer yorgunsanız uzakta aileniz sizi bekliyor olsa bile canınızı düşünün.Önce dinlenin sonra çıkın yola.Herkese İyi bayramlar diliyorum.Çok az kaldı bayrama herkes için heyecanlı olabilir.

• quote:

Bayramınızı zehir olmasını istemiyorsanız trafikte arabamızı dikkatli kullanarım.Eğer yorgunsanız uzakta aileniz sizi bekliyor olsa bile canınızı düşünün.Önce dinlenin sonra çıkın yola.Herkese İyi bayramlar diliyorum.Çok az kaldı bayrama herkes için heyecanlı olabilir.

Alıntıları Göster
    Bayramınız mübarek, yeni yılınız kutlu olsun.
    Lütfen yollarda daha dikkatli olalım.

• Herkesin bayramı ve yeni yılı kutlu olsun. Umarım daha uzun zamanlar birlikte kutlarız bayramları.
    Bu arada tatile çıkacaklar biraz daha dikkatli olun kazasız belasız günler sizin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A8E9DA1CC

Herkesin bayramı ve yeni yılı kutlu olsun. Umarım daha uzun zamanlar birlikte kutlarız bayramları.
    Bu arada tatile çıkacaklar biraz daha dikkatli olun kazasız belasız günler sizin olsun.
    Tüm otomobil bölümünün ve forum ahalisinin mübarek kurban bayramı ve yeni yılları kutlu olsun. Yola çıkacaklar lütfen dikkat. Yeni yıla girerken eğlenmeye gideceğimiz mekanlara lütfen taksi ile gidip gelelim. Alkollü araç kullanmayalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.