Şimdi Ara

MuCiZe BiTki SiNdiRiSiBiLLoNa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sindrisibillona (yazılışı tam olarak bumu bilmiyorum) diye bir bitki var bu bitki benim babamın hayatını kurtardı. nasıl mı?
    babam 11 yıl öncesine kadar kalpte damar rahatsızlığı yaşıyordu. birşekilde babamın eline bu bitki ve kullanım şekli geçti babam da kullandı ve bu bitki-ilaç sayesinde iyileşti...
    aslında asıl garip olan bu bu bitki-ilaç değil bu bitki-ilacın babamın eline nasın geçtiği. nasıl geçti dersiniz?
    babam 3 gece arka arkaya şöyle bir rüya gördüğünü anlattı :
    ''Babamın herzaman gittiği bir kahvehane vardı. oraya oranın hemen yanında bir kalabalık olduğunu ve babam da merak edip kalabalığın arasına daldığını söyledi. ve orada bir ihtiyar (gerçektende ak sakallı ve ak cüpbeli bir adam) bitki satıyor dedi. ve ihtiyar adama babam kendine uygun bir ilaç olup olmaığını sorduğunu ve adamında babama sindrisibillona adlı bitkinin işine yarayacağını söylüyor''.
    4. gün biz babmla birlikte birgün çarşıya gidiyoruz ve babamın herzaman gittiği kahve hanenin yanında bir kalabalık var merak edip kalabalığa dalıyoruz. babam bana diyorki ''işte rüyamda gördüğüm adam bu ama bitk cüpbesinin rengi değişik (adamın cüpbbesi yeşildi)'' gidiyoruz ordaki amcaya babamın rahatsızlığını anlatıyoruz adam babamın bize söylediği bitkinin ismini tekrarlayarak sindirisibillona diye birbitkinin elinde olduğunu söylüyor. babam alıyor bu bitkiyi ve adam da bitkinin nasıl kullanılacağını anlatıyor.
    babam bu bitki-ilacı kullanmaya başladıktan 3 hafta hastalıktan kurtuluyor...

aslında ben sizden birşey istemek içinbu yazıyı yazdım. eğer bu bitki hakkında birşeyler biliyorsanız lütfen bana yardım edip o birtki ve bitkiyi nerede bulabileceğim hakkında bir bilgi verebilirmisiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetugur -- 29 Ocak 2006 15:16:16 >

• waLLa gardaş biz nerden biLeLim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.