Şimdi Ara

MUCLEARS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese Slm Muclears playerim server cok iyi sayfanin goruntulenmemesi sebebi sitede bazi degisikliklerin olmasidir Herkes iyi oyunlar
  • BEN BAĞLANAMIYORUM ARKADAŞ

NEW VERSİON OF GAME İS REQUİRED PLEASE DOWLAND A NEW VERSİYON OF THE GAME

SENİN SİTEDEKİ BUTÜN DOWLANDLARI YAPTIM FUUL CHECK ONUDA YAPTIM OLMUYOR OLMUOR

• wep sitesinde bi sorun var nereye basarsam basıyım ana sayfaya dönüyor niyeee
  • Arkadaşlar bana mu lazim napam lazim nerden indiriliyo Bir YarDiMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sinirliyim

Hic mu oyniyamiyom !1111111

• Herkes toplandik SAvastik savastik

• TaTar KaRDes ana sayfaya gitme sebebi sanirim cookilerden eğer anasayfaya dönmemesini istiyosan bu dediklerimi yap
    Internet Explorer Sag Tikla Özellikler
    Ordan 3 sekmede olan Gizlilige Tikla
    Tüm Tanimlama Bigileri Kab Yazar Onun altina Orda SEnin Güvenlik Düzeyin Var Bunu En Alt Seviyeye Getir
    Merak Etme Hiç Bişey Olmaz Sonra Uygula Tamam de çik Dene bakalim olcakmi

SeNDe RaPiN OgLuSuN
    SaGoPa KaJMeR Kuvv3TLi Bir UNDERTıGerim BEn
  • ok saolasın client i indirmesi nekadar sürer?
  • pointler siliniyormu ?
  • ya bakın bida sölim Clinent i indireceksiniz sonra Game Luncher i onlar indikten sonra Gam Luncher i acip içindeki Luncher i Clinent in içine yapışştıracaksınız sonra Game Luncher i acip orda Full Check yazar ona basıp Uptade edin Uptade işlemi tamamlandıktan sonra Connect e basın oyuna girersiniz. Sorusu Olan???
    Exp200 Reset 350 lvl da atilio Res parası 30m Res point 350

MCSA Microsoft Certified Game Administrator [MASTER]WIZARD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lp.papercut -- 27 Aralık 2005 19:03:48 >
  • connect de bastım bi saatten beri bekliyom nezaman gircek bu
  • kaç tane server var mu carlos ta ben hangisine tıklıyım?
  • walla server guzel olursa bizim server acılana kadar geliriz wersion ne?
  • BEN 4 SENEDEN BERİ MU OYNUYOM ŞU DOWLAND ETME İŞİNİ HALA ÇÖZEMEDİM
  • Vallahi bende 97+p Wardi Beyler Ben Muclears Laucherini download edip o 97+P nin içine attim ondan sonra Full-check bastim uptadet ettm ve oyuna girdm sizde isterseniz muclears laucheri download edin onuda oynadiginz bi muonline içine atip full-check diyin
  • Malatya hemşerim napıyon bende şimdi indiricem sayfa açılmıyo server nasıl????

• server süper bugun dene site açilir ben oynuyorum 11 resim war senide beklerim

MaKSaT RaP olsun
  • siteye baktım güzel hazırlanmış kesin oynarım
  • yaw arkadaş bunun luncheri cok uzun daa kısa yolu yokmu
  • yaw siz nasıl server yapıyonuz???forumda nerdeyse herkesin kendi serveri var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.